Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• erolizmts,kardeş o kadar karışık ki,3 gündür okumadığım yazı(yerli-yabancı),izlemediğim video kalmadı.10 dk önce kahraman olan, hoop hain oluyor,hain olan "yok yok kahraman o" ilan ediliyor.Allah bullak olduk,durum çok karışık,felaket bir bulut içindeyiz.

darbecilerin ele geçirildiği-sorgulandığı videoları-fotoğraflara bakıyorum,insan hakları aklıma geliyor,sonra da "ya bunlar insanmı ki?" diyorum!
    bir yandan tutuklayan-sorgulayan asker-polis için "az bile yapıyorsunuz" diyorum,bir yandan da" ya biraz da şov oluyor sanki" diye düşünüyorum.

Bu subay-generallerin bu kadar salakca,aşşğlık girişimde bulunmalarına inanamıyor,hazmedemiyorum,yakıştıramıyorum o "rütbeye", askerime yakıştıramıyorum,nasıl yaptılar? Bunlar abimiz,amcamız,babamız,analarının kınalı kuzularıydılar diyorum, bi bakıyoruz maskeli canavar çıkıyorlar.

Sadece şunu ümit ediyor ve istiyorum,hukuksuzluk,hukuksuz davranışlarla düzeltilemez.
    Saygı,sevgi.

Yorum

• Bir şeyin cılkını çıkarmak biz Türklerin yaptığı en iyi şey. Tamam abi yeter dönün evinize. Meydanları seçim mitingine çevirdiniz. Birlik beraberlik artsın dedikçe ayrıştırmaya devam ediyorsunuz.

Şimdi Zırhlı birliklerin önünden geçtim, nizamiyelerin hepsi belediyenin kamyonları ve iş araçlarıyla kapatılmış durumda. Yeter artık, koskoca TSK'nın imajına artık zarar vermeyin. İşi artık kolluk kuvvetlerine ve adli mercilere bırakın. İdam çığırtkanlığını da bir kenara bırakın. Sanki ülkenin en büyük derdi bu.

Yorum

• Maçkada olaylar olmuş bilgisi olan var mi?
        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
        Бургундия синий
        61

Yorum

• Amcasının oğlu ile liseyi okumuştuk,hemşerim olur bu Yiğit,mekanı cennet olsun inşallah,
          bu olaylara kalkışan kanı bozuklara bakıyorum da,
          vatanı için canını feda eden bu babayiğit için ne kadar gurur duysak,ne kadar övünsek azdır.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Trabzon Maçka'da polis uygulama noktasına teröristler saldırdı...

En az 1 şehit ve 2 yaralımız var.......
            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 09:21.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maçkada olaylar olmuş bilgisi olan var mi?
              teröristler uygulama noktasına saldırmış.... En az 1 şehit ve 2 yaralımız var.....
              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 09:22.

Yorum

• Maalesef şehit sayımızın arttığına ve 3 olduğuna dair haberler var..... İnşallah doğru değildir......

Yorum

• Maçka'ya kadar indiklerine göre artık çaresizlikleri büyük boyutlara ulaştı demektir. Tabi ortamı uygun bulmuş olma ihtimalleri de fazla ama gümüşhane tarafından ve Trabzon tarafından vatandaşlar ava çıkar. Kapana kıstırırlar. Birkaç saate haberleri duymaya başlarız...

Allah şehitlerimize rahmet etsin. Yaralı polislerimiz de bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçka'ya kadar indiklerine göre artık çaresizlikleri büyük boyutlara ulaştı demektir. Tabi ortamı uygun bulmuş olma ihtimalleri de fazla ama gümüşhane tarafından ve Trabzon tarafından vatandaşlar ava çıkar. Kapana kıstırırlar. Birkaç saate haberleri duymaya başlarız...

Allah şehitlerimize rahmet etsin. Yaralı polislerimiz de bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah.
                    Operasyona Bölge Halkıda katılmış zaten....

Eğer halk bulursa polis gelmeden ateş açar hiç beklemez....

Lakin şöylede bir durum var... Hala kışlaların önü kamyonlarla kapalı... Buda çok önemli bir güvenlik zaafiyeti doğuruyor.... İlk günden beri aklıma geldi şimdide başımıza geldi....

görevden alınan komutanlar, polis müdürleri illaki güvenlik açığı doğuracaktı zaten.....

Allah korusun Allah esirgesin bizi zor günler yaşıyoruz.....

not : Maçka emniyet müdürü ve garnizon komutanı dün görevden alınmış....
                    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 09:46.

Yorum

• Şimdi de Maçka ya terör saldırısı.

Lanet olsun.
                      En son Samet GÜVEN tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 09:43.
                      Oscar CARDOZO
                      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Bu itlerin Maçka'da ne işi var?
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ordu ve Giresun'dan sonra Mackaya kadar geldi hainler

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Operasyona Bölge Halkıda katılmış zaten....

Eğer halk bulursa polis gelmeden ateş açar hiç beklemez....

Lakin şöylede bir durum var... Hala kışlaların kamyonlarla kapalı... Buda çok önemli bir güvenlik zaafiyeti doğuruyor.... İlk günden beri aklıma geldi şimdide başımıza geldi....

görevden alınan komutanlar, polis müdürleri illaki güvenlik açığı doğuracaktı zaten.....

Allah korusun Allah esirgesin bizi zor günler yaşıyoruz.....

not : Maçka emniyet müdürü ve garnizon komutanı dün görevden alınmış....
                            Abi bu büyük bir rezalet bence zaten. Hem TSK'nın itibarı zedelenmeye devam ediyor hem de böyle güvenlik problemleri doğuyor. Ve siyasiler hala meydanlara, direnişe çağırıyor insanları. Demiyorlar ki arkadaş askerdir bu devlettir.

İş makinesiyle, kamyonla kışla önü kapatmak nedir yahu? Kara bir leke!
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Pkk, Işid, Pyd, Fetö bitmediniz gitti hainler

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Dünyada hangi ülkede 1'den fazla terör örgütü vardır bilmeiyorum ama olacağını da sanmıyorum...

Bizim ülkemiz ise terör örgütünden geçilmiyor arkadaşlar.

PKK, IŞİD, FETÖ, DHKP-C vs.

Allah bu ülkenin yardımcısı olsun...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X