Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teroriste ve destekci halka terorist diyemeyen kimse bu forumda barinamamali "beni banlayin" diyenlerin istegini geri cevirmeyin.

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    61

Yorum

• [MENTION=38565]Alper Calik[/MENTION] İnsanlar nasıl birbirine tahammül etsin bu ülkede. Zamanın başbakanı RTE Kılıçdaroğlunu aşağılamak için zaten biliriz o alevi der, başka partiye bunlar zaten atesit der. Çözüm sürecini istemeyene vatan haini der. Gazeteler istediğini yazmazsa terörist ve vatan haini olur. Hükümeti eleştiren paralel olur. Ülkeye yönetenler bu kadar ayrıştırıcı olduktan sonra halktan farklı birşey beklemek biraz lüks oluyor.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özele gel sen.

Delili gözünün önüne koydum, gerisi beni ırgalamaz. Tamam yazın, devleti askeri polisi suçlayın direnen cizre nin sur un halkına gerillasına(!) selam yollayın.

Ne yazarsanız yazın, bende yazmıyorum artık. Cevapta vermeyeceğim. Özgürce yazın bu sayfalarda.

teroru ve teoristi ovdugum bir iletim varsa burada goster.. ha gosterecegin birsey yok ise de kolpa sovlarinla kendini vatansever beni teror yanlisi gostermeye devam edersen seninle hukuk onunde hesaplasabiliriz , haberin olsun. bu sana nacizane uyarimdir.

bu uyarinin ardindan tekrar edeyim..
        benim derdim senin ve senin gibilerin milleti yaftalayip, milleti dusunceleri yuzunden hedef gosterip tribune oynamanizla. mesele benim neyi dusundugum degil senin insanlari yaftalayip tribunlere oynaman...
        En son ESER tarafından düzenlendi; 21.02.2016, 13:52.

Yorum

• 3 gazeteci 2 gün önce kaçırılmış bugün hdp terörist vekillerin girişimiyle serbest bırakılmış bak hele bak bak bak!
          Hergün çarşaf çarşaf terör haberleri yayımlanıyor rastlayan varmı bu kaçırılma haberine?
          Hükümet ve pkk yeni projelerini alttan alttan algı oyunlarıyla servis yapmaya başlamış gözümüz aydın kulağımız Habur!

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            teroru ve teoristi ovdugum bir iletim varsa burada goster.. ha gosterecegin birsey yok ise de kolpa sovlarinla kendini vatansever beni teror yanlisi gostermeye devam edersen seninle hukuk onunde hesaplasabiliriz , haberin olsun. bu sana nacizane uyarimdir.

bu uyarinin ardindan tekrar edeyim..
            benim derdim senin ve senin gibilerin milleti yaftalayip, milleti dusunceleri yuzunden hedef gosterip tribune oynamanizla. mesele benim neyi dusundugum degil senin insanlari yaftalayip tribunlere oynaman...

Yazılanı anlamakta problemin var, son kez tane tane anlatıyorum;

Arkadaşım bana bunun açıklamasını yap yada mesajımı alıntılayıp durma ! Buna özgürlükçü düşünce mi diyorsun önce bu konuda anlaşalım evet yada hayır ? Yok eğer ben bunu savunmuyorum tek derdim insanların düşüncelerine laf atılmaması, yasak olsun olmasın herkes düşündüğünü buralara yazsın diyorsan problem yok. Ben yazmıyorum artık, özgürlükçü düşünceler yazılsın buraya. En son ceza yiyen arkadaş niye ceza yedi git modlara sor onlar sana anlatsın olayı, belki daha uygun dille ifade ederler, ben artık bu başlıkta yazmak istemiyorum.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bazı üyelerin, üyelere "sen burda yazma" deme hakkını nerden alıyorlar ?
              Babanızın çiftliği mi burası ?
              Herkesin minvalinde yazmasını istiyorsan aç bir blog kendi kendine yaz dur.

Madem hakaret ve rencide edici mesajlara ceza veriyoruz forumdan bir üyeyi kovmaya çalışmanın da bir cezası olmalı.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• 1 Ocak 2016 'dan bu yana 120 'den fazla şehit verdik....

Geçen sene hazrandan sonra ise 330 'u geçti....

Bir o kadar vatandaş öldü terör saldrılarında....

1000 den fazla kişi yaralandı...

Bizse hala Kandilde bir kaç binayı uçakla vurup terörü bitirebileceğimizi zannediyoruz....

yazık....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazı üyelerin, üyelere "sen burda yazma" deme hakkını nerden alıyorlar ?
                  Babanızın çiftliği mi burası ?
                  Herkesin minvalinde yazmasını istiyorsan aç bir blog kendi kendine yaz dur.

Madem hakaret ve rencide edici mesajlara ceza veriyoruz forumdan bir üyeyi kovmaya çalışmanın da bir cezası olmalı.

Başlığa yazmama kararı almıştım ama cevap hakkı doğduğu için yazıyorum,

Bu başlıkta çok uzun süredir yazılmaması gereken şeyler yazıldı, bazıları suç derecesine varacak kadar ileri gitti. Bmn içinde zararlı yorumlardı bunlar. Farkında mısınız ? Forum babamızın çiftliği olmasın diye yöneticiler gayet güzel çalışıyorlar, ben bir iki tanesi hariç hepsinden memnunum. İnsanların ''düşüncelerine'' karşı yorum asla yapmadım, hatta onlara iyilik bile ettim diyebilirim. Çünkü düşünceleri onlara zarar verecek boyutlara ulaşmıştı, en son ceza yiyen arkadaşta olduğu gibi.

Edit: Forumdan üye kovamam, yönetici değilim nickimin altında öyle bir ifade yok dolayısıyla yetkim yok. İsteyen hür iradesiyle gider, ben sadece o yönde bir beklenti sunabilirim, ''keşke gitsen buradan'' gibi. Mesela sizde bana yazabilirsiniz, ''keşke gitsen forumdan'' ...
                  En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 22.02.2016, 12:18.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• "Vatan sağolsun diyoruz

Şehitler ölmez vatan bölünmez " diyoruz....

Irak'a giriyoruz , Suriye'den çıkıyoruz...

Her gün terörü bir kez daha bitiriyoruz....

Şehitler bizim yakınımız olmayınca ne kolay oluyor değilmi konuşmak....
                    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 22.02.2016, 13:10.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Vatan sağolsun diyoruz

aynen öyle hocam
                      damdan düşen adamın halini damdan düşen bilir
                      HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Vatan sağolsun diyoruz

Unutmuşsun

"keşke bana da şehit olmak nasip olsa"
                        "en yüce makama ulaştılar ne mutlu onlara"

Bu coğrafyanın kültürün özünde var yaşayana 0 değer, ölüye en büyük saygı!
                        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Unutmuşsun

bu tip bir savaşta şehit olmaya inanmiyorum, devletin başındaki zatin saraylarda yaşarken, ne kadar gariban varsa doğuda ölüme

göndermesi düpedüz sahtekarlıktır, 40 yıl oldu bir gram yok alınamadı, yok kandili tepelerine yıktık, yok 130 tanesini öldürdük, yok apo'yu

yakaladık, yok açılım politikası, bırakın bu işleri bunun kanla çözülmeyeceği çok açık ortada artık..
                          County of Essex

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Unutmuşsun

Evet Abi benimde böyle diyen çok arkadaşım var mesela.....

Şehitlik yüce makam filan.....her gün söylüyor...
                            Lakin kendisi askerden kaçmak için 20 kilo aldı çürüğe çıkmak için.....

Bu coğrafyanın bir kültürü daha var...

"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın...." kültürü.....
                            Şehitler başkasının olunca öyle diyoruz...

Hiç bir yakınınız şehit oldu mu ? Eşiniz ,dostunuz,yakın akrabanız....?

Benim olmadı çok şükür... ama Dayım askerliğini Hakkari'de yaptı... Dağ ve Komando Tugayında.... Onlarca silah arkadaşını kaybetti.... Bir taneside kardeşi gibi sevdiği ranza arkadaşı olmak üzere....
                            Delik deşik gelmiş şehit cenazesi. Askerlerden hiçbirisine göstermemişler....

hiçte sizin gibi düşünmüyor...

Çünkü O acının ne demek olduğunu çok iyi biliyor....
                            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 08:41.

Yorum

• Kemal Burkay tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum ama en azından pkklı itlere defolun köpekler diyebilmesi güzel.

Mustafa Yumlu.

Yorum

• Adam tonlarca bomba ile askere-polise saldırıyor, polis lojmanına saldırıp bebek katlediyor, yetmiyor Ankara'da sivil katliamı yapıyor bizim sözde hümanist özde vatansız gavatlar hala lak lak lak konuşuyor. Günü geldiğinde bu millet sizinle de hesaplaşacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X