Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burada bol keseden sallayın bakalım.

O zaman İsrail de oradaki el fetih'le hamasa el altından destek verdiğimiz için Türkiyeye müdahale etsin.

Çeçenistandakilere destek verdiğimiz için rusya Türkiyeye girsin.

Ben de isterim sizin dediğiniz gibi olsun zaten oldu da.

Şimdiye kadar kez gittik oralara sonuç? 32 kez girmişiz oralara.binlerce terörist öldürmüşüz, yüzlerce de askerimiz şehit olmuş. bunları yazınca Osmanlının isyanları bastırma metodları aklıma geliyor. Nedenleri ortadan kaldırmadan isyancıların kellesini kessen ne olur kesmesen ne olur.Biz de aynısını yapıyoruz.Bataklık Türkiye de sen sinekleri avlıyorsun.Olay budur.

Arkadaşlar hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz

Görüneni söyleyin görüneni içinizden geçenleri değil.

Öyle benim de içimden neler geçiyor ama olmuyor .

Askeri müdahale, silahlı mücadele vb bu devir bitmiştir. Burada siz bile yazıyorsunuz bu şekilde 30 yıl daha burada yazabiliriz bu kafayla. O yüzden kış gelirken teröristler evlerine döner seneye nisan ve mayıs aylarında tekrar dağlara çıkarlar.Olaylar yine başlar.Biz de bu kafayla yine buralarda yazmaya ah vahlar etmeye devam ederiz.Devam edin bakalım.

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burada bol keseden sallayın bakalım.

O zaman İsrail de oradaki el fetih'le hamasa el altından destek verdiğimiz için Türkiyeye müdahale etsin.

Çeçenistandakilere destek verdiğimiz için rusya Türkiyeye girsin.

Ben de isterim sizin dediğiniz gibi olsun zaten oldu da.

Şimdiye kadar kez gittik oralara sonuç? 32 kez girmişiz oralara.binlerce terörist öldürmüşüz, yüzlerce de askerimiz şehit olmuş. bunları yazınca Osmanlının isyanları bastırma metodları aklıma geliyor. Nedenleri ortadan kaldırmadan isyancıların kellesini kessen ne olur kesmesen ne olur.Biz de aynısını yapıyoruz.Bataklık Türkiye de sen sinekleri avlıyorsun.Olay budur.

Arkadaşlar hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz

Görüneni söyleyin görüneni içinizden geçenleri değil.

Öyle benim de içimden neler geçiyor ama olmuyor .

Askeri müdahale, silahlı mücadele vb bu devir bitmiştir. Burada siz bile yazıyorsunuz bu şekilde 30 yıl daha burada yazabiliriz bu kafayla. O yüzden kış gelirken teröristler evlerine döner seneye nisan ve mayıs aylarında tekrar dağlara çıkarlar.Olaylar yine başlar.Biz de bu kafayla yine buralarda yazmaya ah vahlar etmeye devam ederiz.Devam edin bakalım.

kandil i haritadan silersek silahlı kanadı çökertmiş olacağız, kayıplarımız olacak mı ? evet olacak ama tayyip zamanında 1100 ün üzerinde şehit vermişiz şu rakama bakar mısınız ?! millet 1 askeri için kan kusturur biz savaşta vermeyeceğimiz kayıpları veriyoruz karakolda beklersin gelir seni tarar kaçarlar, operasyona çıkarsın pusuya düşersin tarar kaçarlar. bu saçma salak politikayla 1100 üzeri şehit verdik, bu kadar şehidimizin kanı yerde mi kalacak ?

ordumuz şöyle ordumuz böyle övünüyoruz, kandil i haritadan silmekten aciz bir ülke miyiz ? kimsenin beklemediği bir anda oraya çöküp işi bitirmeliyiz. kandil e Türk bayrağını dikmeliyiz, peki orayı temizleyince terör bitecek mi ? hayır, içerdekilerin g.tleri tutuşacak, onlarada hayal ettikleri ülkeyi(!) vermeliyiz.

çekiç harekatını örnek göstermişin... o harekatta bak bakalım şerefsizler ne kadar kayıp vermiş ne kadar şerefsiz teslim olmuş. bizim şehit sayımız bir yılda verdiğimiz şehit sayısı kadar. peki bu harekattan sonra ne oldu ? çöküş sürecine girmedi mi bu şerefsizler ? öcalan yakalanmadı mı ? tayyip gelene kadar terör merör kalmamıştı bitmişti bunların işi ama bu adam ülkenin başına geçti, biten terörü yine ülkenin başına bela etti, bunun döneminde 1100 üzeri şehit var, tekrarlıyorum 1100 !!!
      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 22.06.2012, 12:53.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Avrupa Hukukunda meşru müdafa diye bir olay var neden uygulamıyoruz acaba çok merak ediyorum.
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çekiç harekatını örnek göstermişin... o harekatta bak bakalım şerefsizler ne kadar kayıp vermiş ne kadar şerefsiz teslim olmuş. bizim şehit sayımız bir yılda verdiğimiz şehit sayısı kadar. peki bu harekattan sonra ne oldu ? çöküş sürecine girmedi mi bu şerefsizler ? öcalan yakalanmadı mı ? tayyip gelene kadar terör merör kalmamıştı bitmişti bunların işi ama bu adam ülkenin başına geçti, biten terörü yine ülkenin başına bela etti, bunun döneminde 1100 üzeri şehit var, tekrarlıyorum 1100 !!!
          bu konuda özel bir araştırma yapmıştım.....

Çekiç Harekatı olduğu sene Pkknın dağ kadrosu 12.000 den fazla idi ve yaklaşık 2500 tanesi öldürüldü. Binlerce silah , onlarca doçka ve buarada yazılamayacak kadar çok mühimmat ele geçirildi terör örgütü 1 yıl toparlanamdı...

daha sonra yapılan yurtdışı ve yurt içi operasyonlarsürekli Pkk eleman kaznamasına rağmen 5.000 e kadar indirildi....

şimdi ayın ölçekte bir harkat düzenlense ve 2500 militan öldürülse emini oluki örgüt çok ama çok büyük bir darbe alır.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ak parti ve cemaat bu işin baş sorumlularıdır.

Yanlış strateji izleyerek terörün dirilmesine sabep olmuşlardır.

Ve hepsi oy uğruna, para uğruna

İmralıdakine söz hakkını kim verdi. Oy uğruna kim onu kullanmak istedi.

Oy uğruna devletin kemiklerini ufalattınız, terörü dirilttiniz.

Yazıklar olsun. Sizin gibi yöneticilere yazıklar olsun.

20 yaşında gencecik pırıl pırıl çocukları gidip sınır beklesin diye oraya koyacağınıza,

kendi evlatlarınızı koysanıza.

Aaaaa ama yok onların işleri var yat almakla, gemi almakla, ticaret yapmakla meşguller değil mi?

Bu millet sizin ne olduğunuzu görmüyor belki ama ben görüyorum.

Ve hepinizin yüzüne tükürmek istiyorum.

Fırsatçısınız, ve pervasızsınız.

Milletin kanını emmeyi bırakın, güzelim dinimizi o pis ağızlarınızda kirletmeyi bırakın ve HİZMET edin.

Hakketten kendi çıkarlarınız değil milletinizin çıkarları için hizmet edin.
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• 30 Yılda PKK Konusunda Hiçbir şey yapılmadı mı?

"AKP Hükümeti ve destekçileri edilgen, teslimiyetçi ve müzakereci stratejiyi haklı göstermek için “Terör 1984’den beri devam ediyor. Güvenlikçi anlayış ile bir yere varılamadı. Demek ki müzakere doğru” söylemini kullanmaktadırlar.

Oysa, 1984’den buyana PKK ile süren mücadele sonunda 15 Ağustos 1984’de Eruh ve Şemdinli’ye yaptığı saldırıdan sonra “Bağımsız, Birleşik Sosyalist Kürdistan” hedefini ilan eden ve Stratejik Savunma, Stratejik Denge ve Stratejik Saldırı konseptine dayanan Maoist Halk Savaşı ile Türk Ordusu’nu Güneydoğu Anadolu’dan çıkarmak PKK’nın açıklanmış hedefleri idi. PKK 1990’ların başında kendisini bu hedefe yakın görmüş, Öcalan 50 bin kişilik bir orduya ulaşacaklarını açıklamıştır. PKK, Türkiye’yi cephe, Kuzey Irak’ı ise cephe gerisi olarak ilan etmiş, terörü K. Irak merkezli olarak geliştirmiştir.

1987’de sıkıyönetimin kalkması ve Olağanüstü Halin uygulanmaya konulması ile TSK terörle mücadeleden büyük ölçüde çekilmiş ve terörle mücadele İç İşleri Bakanlığı tarafından devralınmıştır. 1990 Kuveyt Savaşı sonrasında K. Irak’ta oluşan boşluk PKK için büyük bir fırsat olmuş, PKK gelişmesini sürdürmüştür. 1992 Kasım’ında TSK’nın başlattığı Kuzey Irak operasyonu ile birlikte terör ile mücadeleyi İç İşleri Bakanlığı’ndan sıkıyönetim ilan edilmeden devralmıştır. 1993-1997 arasında uygulanan Türkiye’de “alan hakimiyeti” ve PKK’nın “cephe gerisi” olan K. Irak’ı ise sürekli sınırötesi operasyonlar ile cepheleştirerek PKK’yı 1997’de PKK’yı askeri olarak mağlup etmiştir. 1998 terörün statikleştiği yıldır. PKK, eylem gücünü yitirmiş, K. Irak’tan sızmalar Hakkari’de yok edilmiştir. PKK Eylül 1998’de tek taraflı ateşkes ilan etmek zorunda kalmıştır.

Ekim 1998’de Demirel TBMM’ni açış konuşmasında Suriye’yi Öcalan’ı teslim etmemesi durumunda savaş ile tehdit etmiştir. Şam, Öcalan’ı derhal sınır dışı etmiştir. Öcalan, Rusya, İtalya ve Afrika üzerinden çıktığı yolculuğun sonunda yakalanmış ve 31 Mayıs 1999’da İmralı’da yargılanmaya başlamıştır. Öcalan asılmamak kaygısı ile PKK’nın K. Irak’a çekilmesini istemiş, örgüt bu emre uymuştur. TSK, 2002 sonuna kadar PKK ile mücadelesini K. Irak’ta sürdürmeye devam etmiştir. Özetle, PKK ile askeri mücadele PKK’nın bağımsız devlet hedefine ulaşmasını engellemiştir. Lideri yakalanmıştır. 20 bin terörist öldürülmüştür. Başarısız oldu dedikleri güvenlikçi anlayış bu sonucu almıştır. Bu bir başarıdır. PKK terörü yaşanabilir noktaya çekilmiştir. 2000’de 29, 2001’de 20 ve 2002’de 7 şehit verilmiştir. ABD Irak’ı işgal etmeseydi ve AKP Hükümeti terör ile mücadelede doğru bir anlayış ile gerekli önlemler alsaydı PKK için terörü tırmandırmak mümkün olmayacaktı.

PKK terörü 2003’den itibaren tırmanmaya başlamış olmasına rağmen etkin askeri önlemlerin alınılmasında gecikilmiştir. K. Irak’taki PKK kamplarına yönelik sınırötesi operasyonlar için TSK’dan gelen talepleri Hükümet göz ardı etmiştir.2003’de 31, 2004’de 75, 2005’de 105 askerimiz şehit olmuştur. Nihayet 2006’da AKP ile PKK arasında İngiltere’nin hakemliğinde Oslo’da müzakereler başlamıştır. Müzakereler devam ederken, terörde devam etmiştir. 2006’da 111, 2007’de 146, 2008’de 171 şehit verilmiştir.

PKK, terörü devam ettirdiği halde Hükümet tarafından muhatap alındığını görmenin rahatlığı içinde terörü müzakere masasında baskının aracı haline getirmiştir. Bu sırada, Oslo’da PKK temsilcilerine söylediği şekli ile PKK üzerindeki baskılar kaldırılmış aksine baskı yapan bürokratların PKK tarafından Hükümete şikayet edilmesinin önü açılmıştır. Oslo’da Başbakan’ın özel temsilcisinin ifade ettiği gibi Türk Ordusu’nun PKK’ya karşı bütün planlı operasyonları durdurulmuştur. PKK ise eylemlerini tırmandırmaya devam etmiştir. Nihayet Ocak 2009’da TRT 6’in yayına başlamasını Temmuz 2009’da Kürt Açılımının ilan edilmesi izlemiştir. Açılımdan sorumlu Başbakan yardımcısı STO’ları televizyonlar eşliğinde dolaşarak gezer ve görünürde çözüm önerileri toplarken, Oslo’da PKK’lılar ile 9 maddelik bir protokol üzerinde anlaşma sağlanmıştır.

Müzakereler devam ederken terör devam etmiştir. En sonuncusu Hakkari’de 19 Haziran 2012’de gerçekleşti. Güvenlikçi anlayış ile bir yere varılamadı diyenler müzakereci anlayış ile nereye varıldığını anlatmalıdır."

Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ ( http://www.21yyte.org/tr/yazi6645-30...ilmadi_mi.html )
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• başbakanlık açıklaması savaş ucagımızı suriye düşürü şimdi ne olacak..........................eyvah ki eyvah
                1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• tayyip in gelişiyle teröre verdiğimiz 1100 üzeri şehit var, bunun yıllara bölümünü gösteren bir foto koymuştum. hayırdır kim sildi bunu, madem siliyorsun bir mesaj felan yaz gerekçeyi yazda bilelim niye silindiğini. her kimsen artık...
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tayyip in gelişiyle teröre verdiğimiz 1100 üzeri şehit var, bunun yıllara bölümünü gösteren bir foto koymuştum. hayırdır kim sildi bunu, madem siliyorsun bir mesaj felan yaz gerekçeyi yazda bilelim niye silindiğini. her kimsen artık...
                    Silerler, AKP 12 Eylül ile Yeni Anayasa maddelerini PKK sayesinde gecirip ben bunu yazinca, yine silinmisti! iS Siyasete giriyor tabi..
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• zar zor bizi bir savasin icine sokacaklar benim anladigim kadar , bu sehit olaylari milleti savasa hazirlama taktikleri , halki geriyorlar bile bile !

Alllah sonumuzu hayir ede !

Yorum

• dogru mudur la bu acep
                        ben sasirmadim açikçasi
                        pkk yandasi komonistler Devlet'in kanallarinda boy gösterirse az bile yapiyorlar bize, oh
                        biz de koyun gibi duralim böyle
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• eger illa bir ülkeyle savasacaksak mavi marmaranin intikamini alalim önce derim .....
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Ya arkadaş birak ne halt ediyorsalar etsinler, gebertsinler birbirlerini, mecburmusun demokrasi dersi vermeye, sen önce bir dön kendi sözde demokrasine bak, kendi durumunu iyileştir. Bir gün güçlü bir ülke oldunmu verirsin demokrasi dersi, ama şu an o durumda değilsin.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eger illa bir ülkeyle savasacaksak mavi marmaranin intikamini alalim önce derim .....
                              Onu yapmak biraz ...... ister.
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• iyice şamar oglanına döndük

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X