Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de şehit sayısının daha fazla olduğuna inanıyorum,

Subay olarak askerliğini yapmış biri olarak,TSK'nın yapısının ciddi gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum,

muhatap olduğum,ailelerin evlatlarını teslim ettiği ''komutan'' lardan insan değil diyebileceğim herifler tanıdım,içlerinde çok değerli insanlar da var ama ordu yapısı,işleyişi daha çok kötü meyveler veriyor bu bir gerçek.

Uzun uzun tartışılabilecek bir konu ama ordunun yapısı hiç umut verici değil.

Bu konuyu tuhaf yerlere çekmek değil amacım ama şu gencecik vatan evlatlarının canına kastedenin de,ihmali olanın da,göz yumanın da Allah belasını versin.

Olayların iç yüzü(yıllardır) dehşet verici boyutlarda,Allah sorumlu olanların da belasını versin.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Amerika kıtadan kıtaya ülkeler devirdi.

İngiltere terörist diye şüphelendiklerini kafasından vurdu.

Rusya savaş biteli yıllar olmasına rağmen, Çeçen komutanları infaz etmeye devam ediyor.

Çin azınlıklarını sokaklarda boğazlıyor.

İsrail'den bahsetmeye bile gerek yok, ne zaman bir askeri ya da sivili ölse, cesedi soğumadan karşı taraftan 10 kişiyi gönderir tahtalı köye.

Bu kadar vahşi olalım demiyorum.

Terörün başladığı yerde demokrasi tesis edemezsiniz, açılım yapamazsınız.

Devletin iyi niyeti, şefkatli tavrı size mayın, pusu, bomba ve şehit olarak döner.

Tarihte "pax romana" yani roma usulü barış diye birşey vardır. Roma devleti, düşmanına diz çökertmeden barışa yanaşmaz. masaya galipken oturur sadece.

"Silahla çözüm olmaz, operasyonlardan bu zamana kadar sonuç alamadık" diyenler benim gözümde ya ahmaktır, ya haindir, başka alternatifi yok.

Eline silah alıp sivil-asker-polis avına çıkan her kalleş; bilmelidir ki er geç devlet baba canını alacaktır. Nere saklanırsa saklansın, bulunup yok edilecektir.

Terörist olsa bile sonuçta etten kemikten ve bir psikolojisi var bunların.

Korku duygusunu unuttular 2000 lerden beri. 90 lı yıllar artık uzak geçmiş sayılır yeni teröristlere.

"Tanrının kırbacı" diyorum, artık inmeli tepelerine. Pabucun pahalı olduğunu artık idrak etmeli hepsi. Silah tutan eli kırdıktan sonra istediğin açılımı yap. Yeşil kart ver, maaşa bağla.

Elinde silah varken verirsen, o gücü sayesinde aldığını sanır.

Ve çöker gırtlağına pervasızca.

Şu anda yaşadığımız budur.

Meclisteki vekili, belediye başkanı, KCK sı PKK sı Kongra Gel i HPG si TAK ı molotof atanı, pankart gezdireni, alayı, ama alayı...

Meydanı o kadar boş buldular ki son yıllarda.. O kadar şımardılar o kadar küstahlaştılar ki.. Bu cesaret nerden geliyor?

İstediğimiz yerde istediğimizi vururuz diyor adamlar. Abdullah Gül'e gözdağı veriyorlar. Senin gezdiğin yerleri senden 2 gün sonra bastık. İstesek seni de koparırdık diyorlar.

Orduya bakıyorum. Malum çevreler zaten intikam istiyordu yıllardır, ses çıkaramasalar bile. Şimdi "vurun kahpeye" misali fırsattan istifade indiriyorlar darbelerini kahpecesine. Bu ordu Ermenistan ordusu çünkü.

90 lı yıllarda gece uçuş techizatı, dürbünlü keskin nişancı tüfeği, tarmal kamera, hava gözlem aracı falan yokken bu ordu, PKK ya kan kusturdu. 10 binlercesini telef etti.

Şimdi merak ediyorum, 2000 li yıllarda neden hep kışlada diye.

Teröre karşı savunma yapılamaz. Kurmay subay değilim ama iddia ediyorum, karşı çıkanın alnını karışlarım. 150 bin asker değil, 1.5 milyon asker de olsa o bölgede, savunma yapamazsınız kardeşim.

Bu mücadelede iki taraf vardır çünkü. Biri avdır, biri avcıdır. Eğer teröristi avlamıyorsanız, bilin ki o sizi avlayacaktır.

İstediğin kadar önlem al, illaki bir açık verilecektir.

90 lı yılların avcısı olan bir ordu, 2000 lerde neden av oldu peki? Kimse ordunun beceriksizliğinden, kötü yönetildiğinden, paşaların falanından filanından bahsetmesin. Bu ordu hakkariden girip 2 günde 1000 kelle alarak Erbilden çıkamazsa kafamı keserim.

Bir sorunumuz var, o da "gaflet, dalalet, hatta ihanet".

Bir ülkede olan ve olmayan her şeyden hükümetler sorumludur. Bir hata varsa ya hükümetindir, ya da başka kurumundur. Her halükarda hükümetin görevi bu hatayı çözmektir. Eline mikrofon alıp suçu şuna buna atmak değildir.

Peki kim sattı bizi?

Masa başında neler konuşuluyor? Karanlık köşelerde kimler var? Bu millete ihanet edenler kim?

Devletimiz uyuyor mu? Düşmanlara teslim olduk da haberimiz mi yok? Yoksa babamız bizi kurban mı veriyor tanrıları neşelendirmek için?

Yoksa süper bir planımız var da uygulamak için doğru zamanı mı bekliyoruz? Musulu Kerküğü almak için mi plan yapıyor vizyonu yüksek devletimiz?

Her ne dönüyor bilmiyorum ama şunu biliyorum;

Her şehit cenazesiyle daha da yozlaşıyoruz. Alçalıyoruz, küçülüyoruz.

Her şehitle birlikte bir dünya göçüyor gidiyor.

Her şehitle birlikte bazı insanlar ki en başta analar; ölümden beter bir acı yaşıyorlar.

O uzmanların astsubayların ardında kalan mini mini yetimleri; bir gün babalarını soracaklar ve merak edecekler babasızlığı her tattıklarında nefretleri büyüyerek büyüyecekler.

Bir gün kan sokağa sıçrayacak.

Bir gün orta yerde Kürtler infaz edilecek, zafer işareti yaptığı, biji apo diye bağırdığı için.

Evler iş yerleri yanacak, balkonlardan gösteri yapan kalabalığa ateş açılacak.

Bombalar, molotoflar, döner bıçakları, pompalı tüfekler..

Halklar son sözü süngülerle söyleyecek,

Eğer böyle devam ederse.

Seyirci kalan herkes vebal altındadır. Başbakandan paşasından dolmuş şöförüne çaycıya kadar herkes.

Tarih bizi affetmeyecek.
      SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de diyorum ki iste hükümetin övülecegi seyler varsa ki var, elestirilecegi seyler de var, bu yandaslar ufak seyi bile büyütüp öve öve bitiremezler Basbakan'i, ama böyle Milli meselelerde bile bir yolunu bulup kivirmasini biliyorlar, sanarsin bu iktidarin hemen öncesinde her gün 50 Sehit veriyorduk ta su anki durum o günler yaninda bir sey degil, Tövbe yaa
        biri çikip sayi 24 degil 54 olabilirdi buna da Sükür deyip çaktirmadan iktidari savunmaya çalisirsa sasirmam kesinlikle sasirmam
        bu yandaşlar kim? Kim kıvırıyor Sefer Asan? Nasıl bir oksijen soluyorsun da böyle bir mesaj çıkıyor ortaya...Allahım sabır...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Ben pkk olsam tamda bunu isterim. Siz birbirinize girmeye devam edin, düsman mali götürsün.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• - 95-96'ya geri dönmeye başlıyoruz ya ona yanıyorum ben , Osman Pamukoğlu Paşaya kafayı yemiş diyenlere sevgilerimi yolluyorum !!
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu yandaşlar kim? Kim kıvırıyor Sefer Asan? Nasıl bir oksijen soluyorsun da böyle bir mesaj çıkıyor ortaya...Allahım sabır...
              alinan alinsin, yazim gayet açik ve net, o kisiler kim ise iste onlari kast ediyorum, siz veya baskasi, belirli bir kisiyi kast etmiyorum.....
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben pkk olsam tamda bunu isterim. Siz birbirinize girmeye devam edin, düsman mali götürsün.
                ben de Basbakan olsam tam da bunu isterim, "10 yildir buradayim ama terör benim yüzümden artti, ama beni elestiren de pek yok, ne güzel" derdim, Sehit sayimiz artsin, pkk mali götürsün
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Toprak bütünlüğünü ve bağımsızlığını tartışmaya müzakereye açmış bu hükümetten hayır yoktur‚ bir devlet toprağını bayrağını bağımsızlığını masaya yatırmışsa baştan kaybetmiş demektir. Bu ülkenin tek şansı iktidardaki hükümetten ibaret değildir. Ağaçlarımızı dağlarımızı yazarlarımızı askerlerimizi PKK´yla gizli açılımlar sonucu hapse tıkıp bir de üstüne alkışlarla göbek atanlar er ya da geç bu ihanetin bedelini ödeyecektir.

Yazarları askerleri ABD emirleriyle tutuklayabilirsiniz ama ağaçlarımızı dağlarımızı bayrağımızı susturamazsınız. Bu topraklar nice kara günler nice ihanetler gördü‚ hepsinden bağımsızlığından zırnık taviz vermeden ayağa kalkmayı kahramanca başardı. Bir siyasi hükümet ki ABD ajanlarıyla açılımlar anayasalar yapıyor‚ bir terör örgütü ki ABD´nin özbeöz evladı askeri gibi çalışıyor‚ PKK ve AKP aynı ABD projesinin kardeş çocuklarıdır. Herkes öğrenecek‚ masmavi bu gökler bizim‚ bu söğütler iğdeler kavaklar ladin ağaçları bu dağlar bizim‚ ecdadımızın kubbeleri babalarımızın türküleri bizim‚ o ay yıldızlı bayrak kaç bin yıl şahit oldu‚ toprağımızın halkımızın şaha kalktığını.. Bu savaş toprak ve bağımsızlık savaşıdır‚ bağımsız olmayanlar ´insan´ olamaz‚ bağımsız olamayanlar hak hukuk anayasa özgürlükler tartışamaz.. ABD ve PKK ve işbirlikçileri hergün kan döküyor ama bir şey daha oluyor‚ Mustafa Kemal´den aldığımız bağımsızlık ateşinin ne kadar büyük kutsal bir değer olduğunu herkes gözyaşlarıyla acılar çekerek bir daha yeniden öğreniyor.. AKP´li denilen cemaatci denilen insanlara bu ülke fazla‚ hatta bu insanların bir ülkeleri olması çok lüks.

Ey işbirlikçiler‚ size bu ülke çok fazla‚ size bir şeyh yeter‚ sizin neyinize bir memleket sahibi olmak. Sizin normal hakkınız İtalya sahillerine yanaşan Afrikalı göçmen botlarında yaşamak.

Siz bir bağımsız ülkenin ne olduğunu bilseydiniz önünüze ilk çıkan ajanlara satmazdınız..

Siz yaylaların ovaların dağların buğdayın yağın zeytinin ne olduğunu bilseydiniz önünüze ilk çıkan müteahhitlere dağ taş satmazdınız.

Siz kahpenin hainin terörünün zalimin kim olduğunu bilseydiniz ülkenizi onların masasına koyup pazarlık yapmazdınız..

Bağımsızlık toprak bayrak size çok fazla‚ size bir şeyh ve ağzının içine baktığınız bir kaç ajan gazeteci yeter artar bile..

Değil bir ülke‚ size Mersin portakalının kabukları bile fazla‚ Diyarbakır karpuzunun çekirdekleri bile size çok gelir‚ Allah kitap bağımsızlık toprak bilmeyen insanlara bu topraklarda yürümek konuşmak nefes almak çok fazla...

Nihat GENÇ

Varol Nihat GENÇ.

Yorum

• milyonlarca dolar yatirdigin heron, 200 kisiyi göremiyorsa,
                    bbg gibi gözetliyoruz diyorsan

neden hala sehit veriyoruz ?

Yorum

• Fırsatçılığın daniskası...Bel altı vurmanın dayanılmaz hafifliği...Darbe yapma çabalarındayken "darbe üstüne darbe" yemenin insanı soktuğu psikoljinin ürünleri...

Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Allah teröristin belasını versin diyorum...Verilen son şehitler olur inşallah...Bir karış vatan toprağımızı vermeyiz, vermeyeceğiz...Bunun için gövdemizi siper etmeye de hazırız...
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• her yer de sehit ailereninin acisini gösteriyorlar. yeter artik yayinlanmasin o görüntüler

böyle görüntülerin yayinlanmasinin derhal yasaklanmasini bekliyorum devletten.
                        sehitlerimizin acisi yetmiyormus gibi birde anne-baba acisini ekranlara tasiyorlar.
                        itlerin istedikleride bu zaten. ekranlarda sehitlerimizin anne ve babalarini aglarken gördüklerinde onlar mutlu olup kahkaha atiyorlar.
                        yeter artik yayinlanmasin bu aci görüntüler.

biktim artik masallardan su kadar terörüst öldürdük demekten.
                        artik leslerin görüntülerini göstersinlerde inanalim

Yorum

• inş.bu son olur bu niyetle ırak,ı haritadan sileriz...zorla sokacaklar bizi oraya niyetleri boyle allah belasını versın amerıkasının da pkksınında allahsız köpekler...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Balkan savaşını hatırlar mısınız tarih kitaplarından?

O dönem de devleti yönetenler "darbeydi derbiydi, huzur idi yunus idi" tartışmaları yaparken mini mini Balkan devletleri koca Osmanlıyı kıçının üstüne devirdi yere.. Ne ibret almaz milletiz kardeşim?

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              inş.bu son olur bu niyetle ırak,ı haritadan sileriz...zorla sokacaklar bizi oraya niyetleri boyle allah belasını versın amerıkasının da pkksınında allahsız köpekler...
                              Bugüne kadar girilmemesi hata. Bu örgütün fiziki altyapısı çökertilmeden hiçbişey elde edemezsin. Masa başında verirsin sadece, alamazsın.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben de Basbakan olsam tam da bunu isterim, "10 yildir buradayim ama terör benim yüzümden artti, ama beni elestiren de pek yok, ne güzel" derdim, Sehit sayimiz artsin, pkk mali götürsün
                                Bana akan Sehit kanini durduracak bir parti ismi söyle. Bir Basbakan olabilecek isim söyle. Yada o basta olmasaydi bu olsaydi durdururdu diyebilecegin biri varmi hakkatten. Cok merak ediyorum.
                                En son ibrahim tarafından düzenlendi; 20.10.2011, 20:12.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X