Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Devletimiz pkk'nın siyasi temsilcisine 4 milyar maaş veriyor !

Bu uğursuz hainlere para bulan devletimiz hiç olmazsa görevi başında Şehit olan askerlerimizin polislerimizin yetim kalan çocuklarına ücretsiz eğitim imkanı sağlamalı.

Evet, Şehit çocuklarına bedava eğitim verilmeli ne dersiniz arkadaşlar ?
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

Bence de haklısın ...ama kim???????
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

yukarıda emin çölaçanın yazısında kimlere maaş - tazminat - sağlık hizmeti verildiği yazılıyor.. yazan kurumda TBMM ...
        Acaba Atatürk ya da onun çizigisinde bir insan olsaydı o vatan hainleri insnalar bir kuruş para alabilecekmiydi
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Makam aracına PKK flamasına soruşturma

DHA

Van’ın Bostaniçi Beldesi’nin DTP'li Belediye Başkanı Gülcihan Şimşek hakkında, ‘belediyeye ait resmi araca PKK terör örgütünün flamasını astırıp, terörist cenazesini taşıttırdığı’ gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

NE OLMUŞTU

Van’ın Başkale İlçesi Çolyan bölgesinde 16 haziran 2005 tarihinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ‘Zagros Urfa’ kod adlı Mehmet Bozan Şahin ile ‘Rezzan’ kod adlı Cevher İşhaz adlı teröristler öldürülmüştü. Teröristlerden, Mehmet Bozan Şahin’in cenazesi Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde toprağa verildi. Terörist Şahin’in cenazesini Suruç’a Bostaniçi Belediyesi’ne ait 65 ER 460 plakalı araçla götürülürken, üzerine terör örgütü PKK’nın flaması asılmıştı. Bu olayın ardından Suruç Cumhuriyet Savcılığı, Belediye Başkanı Gülcihan Şimşek ile araç şoförü Bahattin Çaça ve Mehmet Macit Özar hakkında, ‘resmi araca terör örgütü PKK’nın flamasının asılması’ ve ‘terör örgütünün propagandasını yapmaktan’ soruşturma başlattı.

Dosyası Van Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen Bostaniçi Belediye Başkanı Gülcihan Şimşek, ifade vermek üzere avukatı Dinçer Arslan ile Van Adliyesi’ne giderek ifade verdi. Adliye girerken konuşmayan şimşek, çıkışta açıklama yapacağını söyledi.

CENAZEDE DE 1 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

PKK’lı terörist Cevher İşhaz’ın Bostaniçi Beldesi Seyrantepe Mezarlığı’nda toprağa verilmesi sırasında, göstericiler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıkmış, olaylarda 1 kişi ölmüş, 3’ü gazeteci toplam 9 kişi de yaralanmıştı.

-----------------

işte bu belediye başkanlarına da maaş veriyoruz! hem de devlete verdiğimiz vergilerle.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

arkadaşlar bu watan bizim ama vatan satılıyor vatan..önemli bölgelerimizde yabancıların aldıkları toprakların haddi hesabı yok..ona göre akıllı olmamız lazım
            BİR CÜMLE KURAMAYACAK KADAR KISA, BİR KELİMEYLE TARİF EDİLEMEYECEK KADAR UZUNUM!!

Yorum

bu şerefsizlerin hepsini bu topraklardan atacaksın yada sallandıracaksın
              sorma neden...
              hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir yüzbaşı yaralandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Üçköy de bugün sabah saatlerinde güvenlik güçleriyle PKK lı teröristler arasında çatışma çıktı.

Çatışmada bir yüzbaşı yaralanırken, bölgede opearasyon devam ediyor.
                ...anti-klişe timi...

Yorum

İran, aralarında terör örgütü PKK'nın dört üyesinin de bulunduğu dokuz teröristi tutukladı.

Batı Azerbaycan eyaleti Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Reşidi, Keyhan
                  gazetesine yaptığı açıklamada, İran-Türkiye sınırında, terör örgütü PKK ve İran
                  Kürdistan Demokrat Partisi üyesi 12 teröristle İran güvenlik güçleri arasında
                  çatışma çıktığını söyledi.

Çatışmanın ardından İran Kürdistan Demokrat Partisi'nin beş üyesi ile biri kadın dört PKK'lının tutuklandığını bildiren Reşidi, teröristlerin adli makamlara teslim edildiğini belirtti.

Teröristlerle birlikte bazı belge ve mühimmatın da ele geçirildiğini kaydeden Reşidi, Batı Azerbaycan eyaletindeki Dalamper ve Bozsina dağlarında da güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'nın üç üyesiyle çatıştığını, iki İran güvenlik görevlisinin öldüğünü açıkladı.

Hüseyin Reşidi, çatışmaların çıktığı tarihlere ilişkin bilgi vermedi.
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

kardeşim benim verdiğim paralarla alınan ambulanslarla vatan hainlerini taşıyorlar..hepsinin ALLAH belasını versin

YA SEV YA TERKET.TÜRKİYE hep TÜRK oldu hepde TÜRK kalacak..demokrasi zırhı altına girip ülkemizi bölmek isteyen odaklar şunu iyi bilsinler ki it ürür ama kervan yürür

evlatlarını bu vatan için şehit vermiş tüm şehit ailelerini saygıyla selamlıyor, hepsinin ellerinden öpüyorum...

BU VATAN BİZİM

Yorum

Arkadaşlar hala Bütün Avrupa ülkeleri APO PİÇİNDEN BAY ÖCALAN DİYE BAHSEDİYOR.Bizim hükümet te hala popolarının peşinden ayrılmıyor bu adamların.Yazıklar olsun,bir zamanlar cihana hükmeden bu topraklar artık AMERİKA VEYA İNGİLİZLERDEN MÜSADE ALMADAN 1 AVUÇ PİÇE BİLE OPERASYON YAPAMIYOR.OLMADI TAYYİP HOCA OLMADI HİÇ YAKIŞMIYOR!!!HAYSİYETİMİZİ YUMOŞ ETTİN.
                      SLMLR.
                      Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
                      ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
                      KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

Şırnak ve Hakkari’de saldırı: 5 şehit
                        Şırnak’ta bir askeri birliğe uzaktan kumandalı patlayıcı ile yapılan saldırıda 3 asker şehit oldu. Hakkari’de çıkan çatışmada ise 2 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.
                        ŞIRNAK/HAKKARİ - Şırnak’ta Güçlükonak ilçesi yakınlarında Fındık üs bölgesinin emniyetini sağlayan askeri birliğe, dün akşam saatlerinde bir grup terörist tarafından uzaktan kumandalı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Saldırıda iki asker şehit oldu.
                        Hakkari’deyse Çukurca ilçesine bağlı Köprülü Jandarma Tabur Komutanlığı nöbet kulubelerine, dün akşam uzun namlulu silah ve rokeratarlarla saldırı düzenlendi.

Güvenlik güçlerinin de teröristlere karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada iki asker şehit oldu, iki asker de yaralandı. Şırnak ve Hakkari’de operasyonlar sürüyor.
                        ...anti-klişe timi...

Yorum

Allah hepsinin belasını versin...kardeşim ben demokrasi falan istemiyorum, önce bu vatan hainlerini, bebek katillerini bu ülkenin topraklarından sil, ondan sonra bana demokrasiden bahset...yazıklar olsun bize ki; adamlar çıkıp demokrasi kalkanı altında apo denen piçe özgürlük diyebiliyorlar...ya bu devlet apo denen piçi taksimde sallandıracak, kuzey ırak a bomba yağdıracak...eğer buna gücü yoksa bıraksın yüce TÜRK MİLLETİNE biz gereğini yaparız..

Yorum

Arkadaşlar benim en yakın arkadaşlarımdan biri, Hakkari Çukurca'da sözkonusu yerde askerlik yapıyor. Sabahtan beri tüm internet sitelerini geziyorum, hiç biri isim vermiyor, sadece iki şehit varmiş diyorlar o kadar. Ailesini aradık, böyle bir çatışmadan haberleri bile yok. Şu an çok kötü bir durumda hissediyorum kendimi. Allah hepsinin belasını versin. şu sinirli halimle çok şey yazarım ama saniyesinde atılırım tabi haklı olarak. Off off!!!

Yorum

Şehit olan askerimiz İzmire kayıtlı. Şehidim ruhun şad olsun.

Atlı Birlikler Gökten İndiler,
                              Şehidiylen Eve Döndüler...

Yüce Türk ULusunun önünde and içiyoruz ki; kanınız yerde kalmayacak...

Yorum

İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şehit olan askerimiz İzmire kayıtlı. Şehidim ruhun şad olsun.

Atlı Birlikler Gökten İndiler,
                                Şehidiylen Eve Döndüler...

Yüce Türk ULusunun önünde and içiyoruz ki; kanınız yerde kalmayacak...
                                Arkadaşım hangisi İzmir'e kayıtlı olan veya nereden aldın bu bilgiyi, diğerlerini de öğrenebileceğimiz yerler var mı? Kaç tane internet sitesine giriyorum, hepsinde aynı keliemeler kullanılıyor, farklı bir haber yok.

Sadece Hakkari'deki olayın şehitleri ve yaralıların isimleri belli değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X