Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

özelden cvp verilmiştir...

Yorum

Allah Şehİt Yakinlarina Sabir Versİn..
      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

Allah rahmet eylesin..Ailelerine sabır versin tabi bizlerede hepimizin başı sağolsun.Bu şerefsizlerimi parçalarımızı alıp gidiyor nereye kadar böle nedir bunun sonu liderleri elimizde ve biz onu süs köpeği gibi besliyoruz.Aslında bunlara destek verenlerin tepesine bineceksin kaç ülkeden destek alıyorlar kim bilir.Bizi çekemeyen devletler çok.
        HAMİ_41

Yorum

şu son saldırılara çok üzüldüm... yazık günah ya... artık böyle bir şeyle neyi alacaklarını zannediyorlar anlamıyorum...
          25 sene oldu.. kaç metrekare toprak kazandınız? bu kadar insanı tek tek öldürseniz bile sonsuza dek bile yetmez size...
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar benim en yakın arkadaşlarımdan biri, Hakkari Çukurca'da sözkonusu yerde askerlik yapıyor. Sabahtan beri tüm internet sitelerini geziyorum, hiç biri isim vermiyor, sadece iki şehit varmiş diyorlar o kadar. Ailesini aradık, böyle bir çatışmadan haberleri bile yok. Şu an çok kötü bir durumda hissediyorum kendimi. Allah hepsinin belasını versin. şu sinirli halimle çok şey yazarım ama saniyesinde atılırım tabi haklı olarak. Off off!!!
            İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşım hangisi İzmir'e kayıtlı olan veya nereden aldın bu bilgiyi, diğerlerini de öğrenebileceğimiz yerler var mı? Kaç tane internet sitesine giriyorum, hepsinde aynı keliemeler kullanılıyor, farklı bir haber yok.

Sadece Hakkari'deki olayın şehitleri ve yaralıların isimleri belli değil.
            Hakkari-Çukurca'da şehit olanların isimlerini az önce bir kaç haber sitesinde gördüm. Bursa nüfusuna kayıtlı Jandarma Asteğmen Zeki Burak Okay (25) ile Kayseri nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Emrah Yiğit (21).

Yakın arkadaşımın da asteğmen olduğu bu yerde meydana gelen elim olayda şehit olanların isimlerini öğrenmeye çalışırken ilgilerini esirgemeyen "sweetrose" ve "ts_fan"a teşekkür ediyorum.

Allah (c.c.) şehitlerimize rahmet eylesin ve umarım bugünkü haberler duyduğumuz son haber olur.

Yorum

son bulsun artık bu şehit haberleri, asker ailelerinin tedirgin bekleyişleri dinsin artık. şehit ailelerine başsağlığı diliyorum, allah sabırlar versin, şehitlerimizin de ruhları şad olsun, nur içinde yatsınlar.
              Ne hasta bekler yatağı,
              Ne bir ölüyü mezar,
              Ne de şeytan günahı,
              Seni beklediğim kadar...

Yorum

güvenliğin olmadığı bir yerde demokrasiden bahsedilemez..ben demokrasi istemiyorum pkk yi destekleyen, sempatizanı olan herkesin Taksim meydanında sallandırılmasını istiyorum..ulan demokrasi demokrasi diye diye her gün kaç evladımızı şehit ediyorlar..yeter artık..ulan hangi hükümet geldiyse hepsi aynı hepsine yazıklar olsun

Yorum

dünkü şehit sayısı 7 çıktı arkadaşlar...
                  allah rahmet eylesin...
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

İlk olarak X-factor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dünkü şehit sayısı 7 çıktı arkadaşlar...
                    allah rahmet eylesin...
                    Şehitlerden birisi daha birkaç ay öncesine kadar Foça Komando Okulu'nda birlikte eğitim gördüğümüz, yan timden bilgisayar mühendisi asteğmen Zeki Burak Okay. Duyunca gerçekten şok olduk...

Allah O'nun ve diğer bütün şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Vatan sağolsun, düzen ve bu düzeni kuranlar kahrolsun!
                    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

evet hepsinin mekanı cennet olsun ailelerine sabırlar diliyorum şu pkk şerefsizinede artık dur deme amanı gelmedi ay baştakı beyler
                      sorma neden...
                      hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

bugün bir polis memuru daha van da çöp tenekesi içinde patlayan uzaktan kumandalı bomba dolayısıyla şehit oldu...başımız saolsun...

gazideyse olaylar bitmiyor...dün gece yaşanan olaylarda polis araçlarına yine molotoflu saldırı vardı...Allah topunun belasını versin!!!

Yorum

tamda askerliğime az kalmıştı bu terör çıktı gene

ama gideyim 2 tane vurayım ben öleyim içim rahat giderim neden mi onlardan bir tane fazla gitsin
                          www.akyuzkalip.com
                          www.facebook.com/akyuzkalip
                          www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

İlk olarak Metin Külünk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Devletimiz pkk'nın siyasi temsilcisine 4 milyar maaş veriyor !

Bu uğursuz hainlere para bulan devletimiz hiç olmazsa görevi başında Şehit olan askerlerimizin polislerimizin yetim kalan çocuklarına ücretsiz eğitim imkanı sağlamalı.

Evet, Şehit çocuklarına bedava eğitim verilmeli ne dersiniz arkadaşlar ?
                            Jandarma Astsubay Akrabamız Van'da şehit düşmüştü. Çok iyi bir insan, çok iyi de bir askerdi. 1994 seçimlerinde seçim sandığı gelmeyen bir köyden sandığı almaya giderken, hayatı sinsice yere döşenmiş bir mayının patlaması neticesinde son buldu. Ardında da iki çocuğu ve yengemiz.

Cenazede yengem haykırıyordu: "Biz size ne yaptık!" diye. İçimiz burulmuş, çaresiz kalmıştık.

Şimdi o çocuklar akrabalarının yardımları ile okumaya gayret ediyor. Hala anlayabilmiş değiller, çevresinde bu kadar sevilen, bu kadar yardımsever bir Türk Askerinin katledilme nedenini. Bir de ben anlayamıyorum o askerlerin kimin için öldüğünü. Onlar gerek görev yaparak, gerekse de şehit olarak ailelerinin gururu oluyorlar. Ama onlar bu ülke için öldüler ve ölüyorlar.

Biz hayatta kalanlar şunu bir düşünelim: "Bu kadar sevdiğimiz ülkemize onların verdiği kadarını verebiliyor muyuz?" Belki fırsat bulunca vereceğiz ama şimdilik vermedik. Hiç olmazsa gözleri arkalarında kalmasın ve hiç olmazsa şehitlerimizin çocukları, bu ülkenin verebileceği en iyi eğitimi alsınlar. Eminim ki bir şehidi bundan daha mutlu edecek hiçbir jest olamaz.

Evet Metin Kardeşim bu çok da yerinde bir öneri.

Şehit çocukları babasız olabilir ama yetim kalmasın. Bilsin arkasında 70 milyon daha babası, dedesi, akrabası olduğunu.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Benim amca oglu su an Hakkari Yuksekovada kutsal gorevini yerine getirmekte. Yegenim 100 basi oldugundan emekli olana kadar gorev sebebiyle Doguda gorev aliyor ve her hafta mutlaka catismaya giriyor. Onlari 1 an olsun aklimdan cikartamiyorum ve her sehit haberinden sonra kinim ve ofkem 1 kat daha artiyor bu lanet olasi serefsiz kopeklere. Allah milletimize sabir, Mehmetciklerimizede vatan hainleriyle bas etme gucu vermesini diliyorum. Mehmetciklerimiz bizim herseyimiz, bunu birileri "sayin basbakanimiza" iletse iyi olur, lakin dunku konusmalari beni damardan vurdu. Insan bu konularda biraz titiz olur, bilhassa bir basbakan olarak. Fakat kendileri anlasilan baska seylerin derdinde. Onun ailesini aslinda 9 ay Doguya yollayacaksin, bak o zaman oyle konusuyor mu. Sehit analarimiz kan aglarken adamin dedigine bakarmisin Ya Rabbim! Sehit varmis ve olacakmisda........Sen basbakansan, askerlerimizin sehit dusmemesi icin didineceksin..El alem 2 asker icin dunyaya meydan okuyor haberin var mi acaba?? Bu kadar rahat nasil konusabiliyorsun ey Tayyip?
                              En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 05.09.2006, 17:09.
                              Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

askerimizin şehit olmadan önce anne babası için hazırladığı fotoğraflarla dolu görüntülerini izlemek için

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
                                eski nick "1461@61"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X