Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"Sessizliğimin anlamı iyi bilinir"

Yaşar Büyükanıt Paşa'dan çok şey anlatan bir cümle... Onu tanıyanlar Paşa'nın yalnızca büyük fırtınalardan önce sessiz kaldığı, gerekeni yapmak üzere harekete geçtiğinde konuşmaktan kaçındığı yorumunu yapıyor. Büyükanıt'ya inanıyorum. Ona güveniyorum. Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Genelkurmay Başkanı sıfatını hakeden sağlam bir Paşa o. Gerçek bir asker!

Artık şehit cenazesi görmek, pırıl pırıl vatan evlatlarını hayatlarının baharında uğurlamak istemiyoruz. Bu vatan evlatları, gencecik çocuklarımız Çanakkale'de, Anafartalar'da vatan savunmasında ölmüyor, kalleş teroristlerin kalleş mayınlarıyla, aşağılık pusularıyla şehit oluyor! Artık buna son vermenin zamanı geldi geçiyor.

Askerimizin bir damla kanına, dünyaları değişmeyiz.
    En son Çakır tarafından düzenlendi; 05.09.2006, 14:37.
    "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Yılmaz Özdil'den çok güzel bir yazı...

"... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

not: (+18)
        "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

neyle ilgili kardeş bu .
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Yazık yazık! Açıklamalara bak. Başkalarının namazının hesabını tek bir kişi bile yapamaz.

Bana dedem anlatmıştı... Çok ayrıntılı hatırlayamıyorum o yüzden isim yazmak yerine kişiye harf veriyorum.

A - Namazımı kıldım...
            B - Allah kabul etsin...
            A - Bu "C" neden namaz kılmaz. Ne biçim adam bu...
            B - Keşke bu lafı demeseydin de sen de kılmasaydın...
            En son Kaya tarafından düzenlendi; 19.09.2006, 00:24.
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

Arkadaşım seni uyarmam gerekiyor. Avatarlarda siyasi imgeler yasaktır. Lütfen daha uygun avatar kullanalım.
              Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazık yazık! Açıklamalara bak. Başkalarının namazının hesabını tek bir kişi bile yapamaz.

Bana dedem anlatmıştı... Çok ayrıntılı hatırlayamıyorum o yüzden isim yazmak yerine kişiye harf veriyorum.

A - Namazımı kıldım...
                B - Allah kabul etsin...
                A - Bu "C" neden namaz kılmaz. Ne biçim adam bu...
                B - Keşke bu lafı demeseydin de sen de kılmasaydın...
                Kaya abicim, o mübarek zaat, Hasan-i Basri Hazretleri idi...

B, Teheccüd Namazini kilmayanlari ele$tirdikten sonra, Efendi o cevabi veriyor.

öyle kalmi$ aklimda :-)
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Sağolasın. Baya unutmuşum, sadece olayın içeriği kalmış aklımda.

Teşekkürler...
                  Malik bin Dinar

Yorum

Terk-i diyar eylemiş şehitlerimizin konu edildiği bir konu başlığına da Tayyipçi, Ülkücü diye siyaset bulaştı ya helal.
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Terk-i diyar eylemiş şehitlerimizin konu edildiği bir konu başlığına da Tayyipçi, Ülkücü diye siyaset bulaştı ya helal.
                      hay ağzına sağlık.Korkum forumda bölünme olacak.Artık ceza sistemine siyasetde dahil olması lazım.siyasetle ilgili en ufak yazı ceza gerektirmesi lazım.Çünkü bu tür muhabbetlerin sonu pek hayırlı olmaz.Hepimiz bu toprağın evladıyız ve tek hedef tek amaç trabzonspor.Siyaset bizi bölerse çok yazık olur.12 eylül öncesi gibi.
                      Özkan SÜMER

Yorum

Bilerek veya bilmeyerek siyasi zemine kayan mesajlar silinmiştir. BMN'de siyasete izin verilmediğini, bu başlığında siyaset üstü olduğunu bir kez daha hatırlatıyorum.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

şehitler ölmez vatan bölünmez....burdan bi daha başlayalım isterseniz...
                          NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

kaynak : www.kurdistan.it

Propaganda bu kadar ucuz muydu yahu...

Yorum

35.000 ŞEHİT TÜRK ASKERİ

Başlangıç: 1984 - 2006

aHMET kAYA: http://www.youtube.com/watch?v=BYhSgoEnAlQ
                              Malik bin Dinar

Yorum

türklüğe hakaretten dolayı beraat etti elif t aşak diye bir yazar.. bu ne demek sizce? her önüne gelen gazetelerde dergilerde hem de türkiyede türklüğe karşı hakaret edecek ve yargı buna bir şey yapamayacak mı?

yargı affedER AMA MİLLET AFFETMEZ!...
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X