Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok ince olmuş

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu ciddi bi sorun maalesef. Dediğim gibi 48 saat doldu artık. Bu kadar işte . Olan ailelerine oldu artık. Allah rahmet eylesin.

Komşumun oğlu dün geldi cizreden temizledik abi dedi. Sıkıntı yok artık orada dedi. 3 aylık polis daha . Özel harekat olarak cizreye yollanmış aydından. Zaten yetim. Baba yok. Anneye haber verilmedi 45 gün boyunca kadın hala hastanede.Allah yardımcımız olsun hepimizin. Zor bi dönem cidden. Abdullah gül sözleri çok öenmliydi bence. Türkiye cumhuriyeti en zor döneminden geçiyor dedi. Boşuna demedi maalesef
      oralar asla temizlenemez , inanmıyorum bunlara ben artık.. 35 yıldır aynı hikaye.........
      County of Essex

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oralar asla temizlenemez , inanmıyorum bunlara ben artık.. 35 yıldır aynı hikaye.........
        Bilemicem artık orasını cidden. Nasıl olacak nasıl edilcek diye fakat bu temizleme olayları devam ettikçe örgüte geri adım attırılacak bundan eminim. Devletin güven tazelemesi lazım bnce.

Yorum

Bilemicem artık orasını cidden. Nasıl olacak nasıl edilcek diye fakat bu temizleme olayları devam ettikçe örgüte geri adım attırılacak bundan eminim. Devletin güven tazelemesi lazım bnce.
          daha öncede yazdım bir bu kadarda yerin altında var, hepsi avrupa pasaportlarıyla dolaşıyor dünyada, ipin ucu çoktan kaçmış,
          zamanında temizleyecektin oraları sen, onlar bir şekilde bir yerden yine türerler, hepsinde maşallah 8-10 cocuk, paso yetiştiriyorlar.
          ne yerlerse bo...uya gidiyor sanırım.........
          County of Essex

Yorum

Aziz hoca aldığı ödülde Atatürk'ün kurduğu eğitim sisteminin çok büyük katkıları olduğunu söyledi. Sadece amerikadab dolayı görmemek lazım bunu.

Şehitlerimiz için neden ülke genelinde yas ilan edilmedi bilen var mı arkadaşlar? Rakam illa 3 haneli mi olmalıydı.
            Tabiki var beğenmedikleri dalga geçtikleri Cumhuriyet eğitim sisteminin. Ben de o sistemde babam
            eğitimim için 5 kuruş vermeden devlet okullarında okuyup bir meslek sahibi oldum.
            Şimdi çok iyi anlıyorum (biraz geç oldu) çocuğumu gönderecek devlet okulları neredeyse kalmayınca Cumhuriyet ne demek, sağladığı hem ücretsiz hem iyi eğitim ne demek. Şimdilerde o beğenilmeyen eğitimden de pek bir şey kalmadı geriye, kapiyalist Amerikada bile ilköğretim bedava ve devlet kapıdan otobüs ile çocuğu evden alıp eve bırakırlen Türkiyem de ana okuldan başlayarak paralı hale geldi. Bunun ne demek olduğunu millet anlayınca iş işten çok geçmiş olacak.

Ben sadece devamını bu ülkede yaşamadı onu söyledim. Yaşasa ödülü alacak bilimsel çalışma yapması mucize olurdu çünkü biz hala 500 yıl önce çözülmüş meseleleri tartışıyoruz. Neyse bu başlığın konusu değil.

Şehitlerimize rahmet dilemeye bile utanıyorum artık kendimden. Rahmet dile dile bitmiyor. Hepsi geride bir sürü seven insan bırakıyor...

Keşke rahmet dilemenin ötesinde birileri samimi çabalasa ama ona da umudum yok.

Allah hepsine rahmet eylesin, kalanlara dayanma gücü versin.
            En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 20.02.2016, 22:40.
            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tabiki var beğenmedikleri dalga geçtikleri Cumhuriyet eğitim sisteminin. Ben de o sistemde babam
              eğitimim için 5 kuruş vermeden devlet okullarında okuyup bir meslek sahibi oldum.
              Şimdi çok iyi anlıyorum (biraz geç oldu) çocuğumu gönderecek devlet okulları neredeyse kalmayınca Cumhuriyet ne demek, sağladığı hem ücretsiz hem iyi eğitim ne demek.

Ben sadece devamını bu ülkede yaşamadı onu söyledim. Yaşasa ödülü alacak bilimsel çalışma yapması mucize olurdu çünkü biz hala 500 yıl önce çözülmüş meseleleri tartışıyoruz. Neyse bu başlığın konusu değil.

Şehitlerimize rahmet dilemeye bile utanıyorum artık kendimden. Rahmet dile dile bitmiyor. Hepsi geride bir sürü seven insan bırakıyor...

senin hiç bir üniversiten dünyada rağbet görmüyorki, bana bir tane amerikalı, fransız veya ingiliz göster türkiyeye master, phd vs. yapmaya gelen veya beyin göçü babında türkiyede yaşayan, gösteremezsin. olay hükmetmekde bitiyor, sadece türkiye değil,
              dünyanın her ülkesinden ne bilim adamları göç ediyor bu ülkelere, adamlar almış başını gitmiş, biz ibni sinalarla avunuyoruz,
              türkiyede kansere çare buldum desen adamı 10 yılla yargılarlar.. bugün yale üniversity sadece araştırmalara 25 milyon dolar ayırıyor,
              ben stanford üniversitesine gitmiştim yıllar önce oradaki ortamı gördükten sonra pek şaşırmıyorum medikal alanda neden tüm yeniliklerin
              o ülkelerden çıktığına, kısacası. bizim terörden , ekonomik sorunlardan,sosyo-kültürel sorunlardan, etnik çatışmalardan başımızı kaldırdığımız
              yokki bir şeyler yapalım, coğrafi olarak rezalet bi konumdayız , her tarafımız düşmanla çevrili maalesef...
              County of Essex

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi çok iyi anlıyorum (biraz geç oldu) çocuğumu gönderecek devlet okulları neredeyse kalmayınca Cumhuriyet ne demek, sağladığı hem ücretsiz hem iyi eğitim ne demek. Şimdilerde o beğenilmeyen eğitimden de pek bir şey kalmadı geriye, kapiyalist Amerikada bile ilköğretim bedava ve devlet kapıdan otobüs ile çocuğu evden alıp eve bırakırlen Türkiyem de ana okuldan başlayarak paralı hale geldi. Bunun ne demek olduğunu millet anlayınca iş işten çok geçmiş olacak.

Mesela mehmet öz ün babası mustafa öz de buna çok vurgu yapıyordu eğitim sistemine ama onun durumu farklı idi. Durumları iyi olmadığı için zor şartlarda o da çok iyi yerlere geldi bence. İnşallah daha niceleri çıkar ama zor gibi geliyor. Şu anki nesil çok kötü. 90 jenerasyonunda çok büyük eğitim ahlak eksikliği var . Fakat 2000 nesili ( bu nesili yetiştiren 70-80 nesili oluyor) biraz daha iyi yetişiyor gibi geliyor bana . Şu anki eğitim sisteminde 2000 nesilinden bişi yetişirse yetişir bence . Fakat bizim zamanımızdaki eğitim sistemi hele sizlerin zamanındaki hiç yok.

Yorum

senin hiç bir üniversiten dünyada rağbet görmüyorki, bana bir tane amerikalı, fransız veya ingiliz göster türkiyeye master, phd vs. yapmaya gelen veya beyin göçü babında türkiyede yaşayan, gösteremezsin. olay hükmetmekde bitiyor, sadece türkiye değil,
                  dünyanın her ülkesinden ne bilim adamları göç ediyor bu ülkelere, adamlar almış başını gitmiş, biz ibni sinalarla avunuyoruz,
                  türkiyede kansere çare buldum desen adamı 10 yılla yargılarlar.. bugün yale üniversity sadece araştırmalara 25 milyon dolar ayırıyor,
                  ben stanford üniversitesine gitmiştim yıllar önce oradaki ortamı gördükten sonra pek şaşırmıyorum medikal alanda neden tüm yeniliklerin
                  o ülkelerden çıktığına, kısacası. bizim terörden , ekonomik sorunlardan,sosyo-kültürel sorunlardan, etnik çatışmalardan başımızı kaldırdığımız
                  yokki bir şeyler yapalım, coğrafi olarak rezalet bi konumdayız , her tarafımız düşmanla çevrili maalesef...
                  yanlış düşünüyorsun. Tamam bi fransız ve türevleri gelmiyor kafat bugün Türkiye cumhuriyetlerinden , arap ülkelerinden,kuzey afrika ve afrika ülkelerinden ciddi bi nüfus eğitime geliyor üniversitelere ve bizzat türkçe eğitimide alıyorlar ( burada en büyük etken gülen cemaatinindir diye düşünüyorum açıkcası)

Çoğrafya olarak dünyanın en güzel konumundasın kardeşim. Dünyada kime sorarsan sor boş bi dünya haritasında ülke kurmak isteseler neresi olurdu diye Ülkemizi gösterirler bence. Değerini bilmiyoruz o ayrı. Bizki 100 yılda bu konumdayız diğer ülkeleri sen düşün bide.

Yorum

yanlış düşünüyorsun. Tamam bi fransız ve türevleri gelmiyor kafat bugün Türkiye cumhuriyetlerinden , arap ülkelerinden,kuzey afrika ve afrika ülkelerinden ciddi bi nüfus eğitime geliyor üniversitelere ve bizzat türkçe eğitimide alıyorlar ( burada en büyük etken gülen cemaatinindir diye düşünüyorum açıkcası)

Çoğrafya olarak dünyanın en güzel konumundasın kardeşim. Dünyada kime sorarsan sor boş bi dünya haritasında ülke kurmak isteseler neresi olurdu diye Ülkemizi gösterirler bence. Değerini bilmiyoruz o ayrı. Bizki 100 yılda bu konumdayız diğer ülkeleri sen düşün bide.
                    o dediklerinin hepsi fakir gariban takımı, dediğin gibi beyinlerini yıkayıp salıyorlar ortalığa, o ülkelerde eğitim almak için ne vize alabilirler ne

de gidebilirler çok istisnai durumlar hariç, ben coğrafi derken , haritadaki yerden bahsetmedim, etrafımızdaki düşmanlardan bahsetmek için

öyle yazdım, yoksa ispanya veya italyada çok iyi konumdalar.
                    County of Essex

Yorum

• Düşünce özgürlüğü..............!
                      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 22.02.2016, 11:13.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

o dediklerinin hepsi fakir gariban takımı, dediğin gibi beyinlerini yıkayıp salıyorlar ortalığa, o ülkelerde eğitim almak için ne vize alabilirler ne

de gidebilirler çok istisnai durumlar hariç, ben coğrafi derken , haritadaki yerden bahsetmedim, etrafımızdaki düşmanlardan bahsetmek için

öyle yazdım, yoksa ispanya veya italyada çok iyi konumdalar.
                        hayır öyle değil cidden.babası prof olan ganalı prince diye çocukla tanıştım. Kuzenimin çok yakın arkadaşı oldu. Çocuk başbakan olmayı düşünüyor mesela. İngilteredeki eğitimi beğenmediği için mesela geldim dedi. Hala görüşüyoruz mesela. Bizim eğitim sistemimizdeki sıkıntı eğitim ve sistemsizlik. Çok saçma üniler var cidden. Neyse yeri burası değil uzatmayalım bnce.

Yorum

• muhteva

renkdaşım başlık açmışsın iklim başlığı aslında seni herkes seviyor ama keşke bu başlığa girmeseydin.

milletin gözünde pkk lı oldun.ama tabi yazdıklarınla bunu aslında hakettin.

muhteva trabzonsporlusun buna inanıyorum ama şunu bil trabzonlu insanı gerçek vatansever milleyetçi insanlardır.çok yanlış yorumlarda bulundun .tüm itibarını kaybetmek üzersin.

Alllaha kitaba inanan ve şehitlerimize inanan böyle yorumlar yapmaz yapamaz.faydalı derin bilgiler veriyorsun ama ....burayı yazmyım.

muhteva kürtümüsün olabilirsin kürtlerde bizim kardeşimiz ama pkk yı savunanların bu forumda yeri yok aslında türkiyede yeri yok.

pkk yada onun uzuvları asla başaramıyacak bu ülke yok olsada onların asla bir devleti olmayacak .

kardeşin şehit olsaydı hakkaride pkk tarafından o zaman ne yazıcaktın muhteva.
                          En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 21.02.2016, 00:24.

Yorum

• @mer oğuzlu 61
                            sakin ol şampiyon forumdan atılmamı bekleme. buyur forum senin olsun.bu forumdaki son yazım...
                            meydan seningibilerin,goy goyla,diğerlerine hakaretle,büyük askeri planlar ve önerilerinizle 100 yıldan fazladır süren kürt sorununu,40 yıllık pkk sorununu çözer,şehit kanında banyoya,din bezirganlığına,bayrak sömürüsüne devam edebilirsiniz. 1-2 tane yoksul çocuğu şehit olduğunda buraya uğramaz sayı 5 den fazla olunca burada sipere koşarsınız.

ama gerçek hayat forumda olduğu gibi yürümez.bayrağa sarılı tabutlar sıraya dizilir.anneler babalar kardeşler eşler çocuklar ateşler içinde yanar,hayat onlar için durur.gerçek hayat klavye komandoluğuna benzemez.
                            gerçekle yüzleştiğinde şehitler üzerinden vatan millet sömürüsünden eser kalmaz. askerliğim doğuya çıkmasın diye dua edersin. dişine kan değen kahraman türk gençleri bedelli gözleyip,borç harç para bulup bankada kuyruğa girer. bedelli parası olmayan fakir çocukları güneydoğuya gidecektir çaresiz. bu sanal kahramanlar o fakirin şehitliğini bile kullanır. "böyle sahtedir,riyakardır... "şehit benden olmadıkça şehitler ölmez vatan bölünmez."

geçenlerde onedio internet sitesinde yayınlanan anket gerçek hayattır. %68 terörle askeri çözüm ister;ama %78 i çocuğunun askerliği doğuya çıkmasın ister. ölen başkası,başkasının çocuğu olduğu müddetçe kan isteyen,ölüm isteyenler,.barış diyene,silahsız çözün diyene,sen devletsin terör örgütü gibi davranamazsın sen hukuka uymazsan örgütten farkın kalmaz diyene hain der.

gerçek olan paradır. yolda karadenizde kürtçe konuşan gariban görse linç ederken,paralı arap için,rus için tüm şehir ve ilçe işyeri tabelalarını arapça,rusça yapar.turist yolmak için 2-3 kelime öğrenir bile. gariban kürdün parası yoktur ki. biliyorum ki kürtün parası olsa o tabelalar kürtçe de olur esnaf kürtçede konuşur. bu anadolda birlikte yaşadığının ne istediğini,ne konuştuğunu bile umursamaz. tıpkı atasının konuştuğu lazcayı,gürcüceyi,rumcayı,hemşinceyi vs. dillerini unutsun ister,unutmadığı için kin besler.

son 7 ayda 300 den fazla asker polis şehit oldu.kaç gün yas tuttun? acıdan kaç gün işe gitmedin? kaçının çocuğunu sarıp okşadın? kaçının kapısını çaldın?
                            adım gibi biliyorum hiç..
                            buyur artık forum senin,sen gibi düşünenlerin. ölüm saymaya,cenaze yarıştırmaya devam edin...

Yorum

• son yazıyı yazanlar korkaklardır renkdaşım.

pes eden kaçan korkaktır .

inandığı değerler için savaşanlar işte onlar gerçek kahramandır. bunu kimseye yazmadım kimse üzerine alınmasın.

Yorum

• benim mantığıma göre bir hitler gereklidir.

aslında işin özü şudur büyük israil dünya hakimiyeti.

abd israil tarafından yönetiliyor.

büyük ortadoğu proesi saat gibi işliyor .alt tarafımız yok oldu bi suriye çırpınıyor işte bide iran kaldı rusya desdeğiyle had onlarda yok oldu ne olucak alt tarafımzı direk abd nin olucak(yani israilin) sonra sıra kimde tabiki bizde bizden sonrada rusyada.anlamıyormusunuz anlamıyan kalın kafalı cahil arızalar tüm palan büyük israil projesi için.dünya hakimiyeti için aptallar.

ve biz devir eski devir değil kılıç kalkan devri değil rusyanın elinde nükleeer atom balistik ne ararsan var .bize bir gecede 200 tane atsın türkiye yok olur.200 atom bombasıyla hepimiz buhar oluruz .

siyasetle işim yok ama anlamadığım anlayamadığım bu hükümetin ne yapmak istediği rusyaya horozlanıyorsun isralin abd sine güvenerek gerçekten yok olabiliriz .iş artık teke tek cenk değil bir bomba ile 10 şehir yok oluyor .örnek rusya 3tane atom bombası sallasa marmara bölgesi diye bişey olmaz.

napıyoruz biz arkadaş gerçekten bir savaş olursa yok olduk demektir.

benim düşüncem bu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X