Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Ali Özcan bırakında mille abariri bugünlerde dilediğini yazsın , Muhalefet Şehitler üzerinden siyaset yapıyor tavırlarınızdan sıkıldık artık...
    O tavırlarıda olmazsa ne yapacaklar acaba bu günlerde. Konuşacak tek kelime bulamazlar heralde.

Yorum

- Ali Özcan bırakında mille abariri bugünlerde dilediğini yazsın , Muhalefet Şehitler üzerinden siyaset yapıyor tavırlarınızdan sıkıldık artık...
      millet bari istediğini yazsın...ama ben yazmayayım istediğim...neden,Sedat Bey yazdıklarımdan sıkılmış...Emredersin...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

sedat abi bunu da şehir efsanesi haline getirdiler işte..ama ne söylenmeli bilmiyorum gerçekten bilmiyorum..yani muahlefet ne desin??

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O tavırlarıda olmazsa ne yapacaklar acaba bu günlerde. Konuşacak tek kelime bulamazlar heralde.
          Sana yazacaklarım var...kızgınlığımın üzüntümün önüne geçmesinden korkuyorum...hala saygızıslık yapıyorsun...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sedat abi bunu da şehir efsanesi haline getirdiler işte..ama ne söylenmeli bilmiyorum gerçekten bilmiyorum..yani muahlefet ne desin??
            - Hep aynı geyik sanki Muhalefet hiç tepki vermiyorda Şehit olmasını bekliyor böyle bir saçmalık olabilirmi , ne yani şimdi Beşir Atalay , MHP'i Oktay Vural veya CHP'li Muharrem inceden çokmu ülkesine Aşık , Terör'ün bu denli artmasında tek suçlu tartışmasız açık ara Hükümettir...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Derhal Ohal geri gelmeli eskisinden daha sıkı bir şekilde hemde.Adam gibi vali koyarsan istediğini net bi şekilde alırsın.

Unutmadan;

İçişleri Bakanları da Abdulkadir Aksu ve Beşir Atalay gibi olmayacak
              En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 20.10.2011, 19:32.

Yorum

• Tamam paşalar, hepinizi haklısınız, bir tek ölen gencecik çocuklar haksızdı!
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Erman Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizzat doğuda askerlik yapan arkadaşımdan dinledim ben... ölen türk askerlerine PKK kıyafeti giydirip şehit sayısını az gösteriyorlar. o askerlerin ailelerinede "kayıp" veya "bombada parçalandı parçasını bulamadık" falan gibi yalanlar sıkılıyor..
                  Ben de terör bölgesinde askerlik yaptım. Asker bildiğin efsane avcısıdır. öyle bilgi kirliliği oluyor ki aklınız durur. Bir yerde iki mermi patlar, asker karakol baskınından şehitten yaralıdan sözeder.

Nizamiyede esprisine salladığım bi hadise, bütün tabura yayılmıştı, nöbetten sonra duyduklarıma ben de inanmıştım. Yaptığım espri gerçek çıktı diye çok şaşırmıştım..

Herşey bi tarafa, şu Fırat haber ajansı mantığını bi kenara bırakın artık.

Her terör saldırısından sonra "aslında şu kadar şehit verdik ama sayıyı gizliyorlar" edebiyatından tiksiniyorum. Oldu gülüm, 85 değil 1500 şehit verdik. Tam da PKK nın inanmamızı istediği şey.

Basiretsiz olduğu kadar paranoyak ve korkak milletim benim..

Hangi varsayıma göre? Nerde o şehitler peki? Basının gözünden kaçması mümkün mü? Başka şeyleri sorgulamak ve harekete geçmek yerine neden bu çapsızlık anlamıyorum.

Yok arkadaş, 2 gündür nere gitsem herkes aynı şeyi söylüyor. Şark kurnazı halkım adeta kandilden bağlantı alıyor.

"50 şehit var" dense, "aslında 150 dir o" diye çözümleme yapacak, iki gün sonra dizisini maçını izlemeye devam edecek.

Bu millet ne ki ülke ne olsun, hükümet ne olsun, ordu ne olsun...

herkes hakettiğini yaşar.
                  SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• Eylemi yapan hainler kışlaların içine kadar girmiş bazılarını koğuşlarda şehit etmişler, ben medyada geçen şehit sayısına inanmıyorum.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İnşallah yarın terör kamplarından canlı yayın yaparlar
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eylemi yapan hainler kışlaların içine kadar girmiş bazılarını koğuşlarda şehit etmişler, ben medyada geçen şehit sayısına inanmıyorum.
                        Başbakanın ve genelkurmay başkanlığının açıklaması 24 şehit, 18 yaralı
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eylemi yapan hainler kışlaların içine kadar girmiş bazılarını koğuşlarda şehit etmişler, ben medyada geçen şehit sayısına inanmıyorum.
                          İnanmasan ne olacak? Gerçek sayılar ortaya çıkarsa bu sorun çözülecek mi? Ne değişecek? Daha büyük tepki mi vereceksin?

Artık bir kenara bırakın bu sayı edebiyatını.
                          SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

- Hep aynı geyik sanki Muhalefet hiç tepki vermiyorda Şehit olmasını bekliyor böyle bir saçmalık olabilirmi , ne yani şimdi Beşir Atalay , MHP'i Oktay Vural veya CHP'li Muharrem inceden çokmu ülkesine Aşık , Terör'ün bu denli artmasında tek suçlu tartışmasız açık ara Hükümettir...
                            ben de diyorum ki iste hükümetin övülecegi seyler varsa ki var, elestirilecegi seyler de var, bu yandaslar ufak seyi bile büyütüp öve öve bitiremezler Basbakan'i, ama böyle Milli meselelerde bile bir yolunu bulup kivirmasini biliyorlar, sanarsin bu iktidarin hemen öncesinde her gün 50 Sehit veriyorduk ta su anki durum o günler yaninda bir sey degil, Tövbe yaa
                            biri çikip sayi 24 degil 54 olabilirdi buna da Sükür deyip çaktirmadan iktidari savunmaya çalisirsa sasirmam kesinlikle sasirmam
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• En çok zayiat üs bölgesinde verilmiş nasıl oluyor ben anlamıyorum, benim askerlik yaptığım birliğinde üs bölgesi timi vardı, üs bölgeleri farklı noktalardan termal kameralarla gece gündüz gözlem yapılır.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Şimdi tv kanalları yayın yapıyor, sanki maç sonrası olan programlar gibi seyrediyorlar köpekler. O yüzden bu haberlerin dozajını iyi ayarlamamız lazım. Moral oluyor köpeklere. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X