Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben de Basbakan olsam tam da bunu isterim, "10 yildir buradayim ama terör benim yüzümden artti, ama beni elestiren de pek yok, ne güzel" derdim, Sehit sayimiz artsin, pkk mali götürsün
    Aynen Sefer.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• ölen köpek sayısı 300 gecmıs dıyorlar dogrumudur beyler....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• bu ülke muhalefeti deyişmedikce hiç bir şey olmaz kılıcdaroglunu gördüm zaman kan beynime sıcrıyor bukadar fırsatcılık olmaz ayıptır ayıp edebsz insan çözüm bu sanki böyle bşieyin olmucanı biliyor boş konuşmaktanda geri kalmıyor

Yorum

• Herkes kendi ideolojisini son olaylardan sonra tatmin etme derdinde.

Birlik beraberlik olmamiz gereken günlerde farkli söylemlerle bölünüyoruz,baska birsey olmuyor.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ölen köpek sayısı 300 gecmıs dıyorlar dogrumudur beyler....
            Köpeklere hakaret etmeyelim,köpek insandan bile daha sadik bir varliktir.

Onlar teröristtir,baska bir sey degil.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ölen köpek sayısı 300 gecmıs dıyorlar dogrumudur beyler....
              isterse 3000 bin olsun. leslerini göstersinler o zaman inanirim.
              her sehit verdigimizde neden ailesinin acili görüntülerini yayinlaniyor boy boy ekranlarda. neden bu görüntüleri o itlere izlettirim mutlu ediyoruz.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana akan Sehit kanini durduracak bir parti ismi söyle. Bir Basbakan olabilecek isim söyle.
                partilikle alakasi yok bunun, Basbakan da gayet çözebilir bu isi, her seye ragmen de ufak ta olsa ümidim var, ama iste niyet önemli ciddiyet önemli, baskalari için orani burani yirtmaya hazirken neden bu sorunun çözülmesi için ciddi bir sekilde çalismiyorsun, daha ne bekliyeyim ki zamaninda pkklilarla birlikte olan kisileri Milletvekili eden partiden o ayri mesele ama neyse..... zamaninda muhalefet açilima karsi iken rezaletleri konusurken herkes ne bilir lan bunlar ancak afkururlar diyenler nerede simdi, onlara tahrikçi bilmem neci diyen hükümet nerede, muhalefet mi dedi habur'dan getirin pkklilari diye, karsilama dügün havasinda geçsin diyen ben miydim ??

AVNI AKER için 1M TL VERILDIGI için BAKAN'A HÜKÜMET'E TESEKKÜR ETMESINI BILIYORSUNUZ, AZ KALDI AYAKLARINA KAPANACAKSINIZ, O ZAMAN ÖVMESINI BILECEKSINIIIIZZ
                AMA MILLI MESELE OLUNCAAAA.........
                BASKASI CÖZEBILIR MI BU SORUNU DIYE SORACAKSINIZ ?? HÜKÜMETI SAVUNACAKSINIZ ???
                YOK ÖYLE YAGMA ARKADAS BIZ SALAK DEGILIZ

bu yazi alintiladigim kisiye karsi degil, genel olarak yazdim, alinan alinir, Ibrahim de aliniyorsa alinsin ama alinmiyorsa sorun yok hedefim o degil zaten
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bazi almanlarin olaylara bakis acisi ise inanilir gibi degil.

Almanya nin en yüksek tirajli gazetesi bild Haberi Türkiye kürt direniscilere karsi saldirdi seklinde verdi.

Pkk kürdistan in isci partisiymis.

Düsmanimizi tanimamiz lazim.

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu ülke muhalefeti deyişmedikce hiç bir şey olmaz kılıcdaroglunu gördüm zaman kan beynime sıcrıyor bukadar fırsatcılık olmaz ayıptır ayıp edebsz insan çözüm bu sanki böyle bşieyin olmucanı biliyor boş konuşmaktanda geri kalmıyor

eyy agzına sağlık be .cıkıpta bır tane muhalefet destek vermiyor bir lanet yok anca akp yuzunden oldu yok ülkeyi sattı yok öyle böyle cıldırmamak elde degıl.mıllet takmıs bir söze akp okadar baska bısey yok.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Köpeklere hakaret etmeyelim,köpek insandan bile daha sadik bir varliktir.

Onlar teröristtir,baska bir sey degil.

evet özür abi.köpek kadar degerlerı yok bu allahsızların....

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben de Basbakan olsam tam da bunu isterim, "10 yildir buradayim ama terör benim yüzümden artti, ama beni elestiren de pek yok, ne güzel" derdim, Sehit sayimiz artsin, pkk mali götürsün
                        Asker,darbe planı yapmak için,insanları fişlemek için harcadığı zamanın binde birini terürü nasıl bitiririz diye harcasaydı bugün bir tane terorist kalmazdı.Herkes işini yapacak.Kimse boşa sallamasın.
                        Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• hitlerin yahudilere yaptığının aynısını bunlara yapmak lazım ki terör bitsin.
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Asker,darbe planı yapmak için,insanları fişlemek için harcadığı zamanın binde birini terürü nasıl bitiririz diye harcasaydı bugün bir tane terorist kalmazdı.Herkes işini yapacak.Kimse boşa sallamasın.
                            Aynen,katiliyorum.

Terör sadece hükümetin cabalariyla bitmez,devletin tüm kurumlari isine ihanet etmeden yapmali.

Yorum

• Merak ediyorum zatı muhteremin anasının cenazesinde alınan güvenlik önlemlerinin 10'da 1'i alınıyor mu bu risk noktalarında..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana akan Sehit kanini durduracak bir parti ismi söyle. Bir Basbakan olabilecek isim söyle. Yada o basta olmasaydi bu olsaydi durdururdu diyebilecegin biri varmi hakkatten. Cok merak ediyorum.
                                Ibrahim ben de çok memnun degilim muhalefetten de falandan da filandan da ama yansitilmaya çalisildigi gibi de degiller açikçasi, 4 5 senedir terör böyle çözülmez diyenler hakli çikiyor, haklarini vermek gerek, iktidar bu konuda sinifta kalmistir malesef
                                ve su var sen diyorsun ya olsaydi durdururdu falan, iste orasi biraz yanlis, çünkü gerçekten o kriz yillarinda terör yoktu çok Sükür, bitme noktasindaydi, darbeyi vursaydik is bitmisti ama toparlandilar malesef ve bu günlere geldik, toparlanmalarinin sebebi iste o darbeyi vuramayan bu iktidardir bir nevi, + bir de cesaret verince son durum böyle oluyor malesef, yalniz sunu diyebiliriz iktidar bir kumar oynadi denedi olmadi tutmadi, kabul, ama kabul edin bâri sunu iste, baskasi olsaydi falan bunlari bos verin, benim tepkim bunun için, ben mesela Akp'nin iktidara gelmesinden çok rahatsiz olmadim hem zaten biliniyordu bu ama 50% ile gelmesi çok kötü oldu bence, böyle asiri derece oy alanlar simarir ister istemez, bunun da acisini biz çekiyoruz su an......
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X