İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleölen köpek sayısı 300 gecmıs dıyorlar dogrumudur beyler....
Onlar teröristtir,baska bir sey degil."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleölen köpek sayısı 300 gecmıs dıyorlar dogrumudur beyler....
her sehit verdigimizde neden ailesinin acili görüntülerini yayinlaniyor boy boy ekranlarda. neden bu görüntüleri o itlere izlettirim mutlu ediyoruz.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana akan Sehit kanini durduracak bir parti ismi söyle. Bir Basbakan olabilecek isim söyle.
AVNI AKER için 1M TL VERILDIGI için BAKAN'A HÜKÜMET'E TESEKKÜR ETMESINI BILIYORSUNUZ, AZ KALDI AYAKLARINA KAPANACAKSINIZ, O ZAMAN ÖVMESINI BILECEKSINIIIIZZ
AMA MILLI MESELE OLUNCAAAA.........
BASKASI CÖZEBILIR MI BU SORUNU DIYE SORACAKSINIZ ?? HÜKÜMETI SAVUNACAKSINIZ ???
YOK ÖYLE YAGMA ARKADAS BIZ SALAK DEGILIZ
bu yazi alintiladigim kisiye karsi degil, genel olarak yazdim, alinan alinir, Ibrahim de aliniyorsa alinsin ama alinmiyorsa sorun yok hedefim o degil zatenTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bazi almanlarin olaylara bakis acisi ise inanilir gibi degil.
Almanya nin en yüksek tirajli gazetesi bild Haberi Türkiye kürt direniscilere karsi saldirdi seklinde verdi.
Pkk kürdistan in isci partisiymis.
Düsmanimizi tanimamiz lazim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ülke muhalefeti deyişmedikce hiç bir şey olmaz kılıcdaroglunu gördüm zaman kan beynime sıcrıyor bukadar fırsatcılık olmaz ayıptır ayıp edebsz insan çözüm bu sanki böyle bşieyin olmucanı biliyor boş konuşmaktanda geri kalmıyor
eyy agzına sağlık be .cıkıpta bır tane muhalefet destek vermiyor bir lanet yok anca akp yuzunden oldu yok ülkeyi sattı yok öyle böyle cıldırmamak elde degıl.mıllet takmıs bir söze akp okadar baska bısey yok.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKöpeklere hakaret etmeyelim,köpek insandan bile daha sadik bir varliktir.
Onlar teröristtir,baska bir sey degil.
evet özür abi.köpek kadar degerlerı yok bu allahsızların....
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de Basbakan olsam tam da bunu isterim, "10 yildir buradayim ama terör benim yüzümden artti, ama beni elestiren de pek yok, ne güzel" derdim, Sehit sayimiz artsin, pkk mali götürsünGüçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsker,darbe planı yapmak için,insanları fişlemek için harcadığı zamanın binde birini terürü nasıl bitiririz diye harcasaydı bugün bir tane terorist kalmazdı.Herkes işini yapacak.Kimse boşa sallamasın.
Terör sadece hükümetin cabalariyla bitmez,devletin tüm kurumlari isine ihanet etmeden yapmali."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana akan Sehit kanini durduracak bir parti ismi söyle. Bir Basbakan olabilecek isim söyle. Yada o basta olmasaydi bu olsaydi durdururdu diyebilecegin biri varmi hakkatten. Cok merak ediyorum.ama yansitilmaya çalisildigi gibi de degiller açikçasi, 4 5 senedir terör böyle çözülmez diyenler hakli çikiyor, haklarini vermek gerek, iktidar bu konuda sinifta kalmistir malesef
ve su var sen diyorsun ya olsaydi durdururdu falan, iste orasi biraz yanlis, çünkü gerçekten o kriz yillarinda terör yoktu çok Sükür, bitme noktasindaydi, darbeyi vursaydik is bitmisti ama toparlandilar malesef ve bu günlere geldik, toparlanmalarinin sebebi iste o darbeyi vuramayan bu iktidardir bir nevi, + bir de cesaret verince son durum böyle oluyor malesef, yalniz sunu diyebiliriz iktidar bir kumar oynadi denedi olmadi tutmadi, kabul, ama kabul edin bâri sunu iste, baskasi olsaydi falan bunlari bos verin, benim tepkim bunun için, ben mesela Akp'nin iktidara gelmesinden çok rahatsiz olmadim hem zaten biliniyordu bu ama 50% ile gelmesi çok kötü oldu bence, böyle asiri derece oy alanlar simarir ister istemez, bunun da acisini biz çekiyoruz su an......Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum