Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tunceli'de 15 Terörist Öldürüldü

Tunceli'de sabah saatlerinde başlatılan geniş çaplı operasyon nedeniyle Tunceli-Erzincan karayolu ulaşıma kapandı. Operasyonda 15 teröristin öldürüldüğü belirtildi.

Tunceli'de sabah saatlerinde başlatılan geniş çaplı operasyon nedeniyle Tunceli-Erzincan karayolu ulaşıma kapandı. Operasyonda 15 teröristin öldürüldüğü belirtildi.

Tunceli'nin Pülümür ve Nazimiye ilçelerine bağlı Dokuzkaya, Sarıyayla, Kızılmescit ve Zağge kırsal alanında sabah saatlerinde skorsky tipi helikopterlerle jandarma özel harekat timleri indirilirken, kobra tipi helikopterler ise sıcak temasın yaşandığı bölgeleri bombardımana tuttu. 4 skorsky ve 4 kobra helikopterinin katıldığı zaman zaman sıcak temas yaşandığı öğrenilen operasyonda 15 teröristin öldürüldüğü bildirildi.
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• bugun berlinde yaptigimiz mitingde yine soysuzlar gercek pis yüzünü gösterdiler. kimin haddine bir kizin türbanini zorla cikarmak kimin haddine coluk cocuga tas atmak... ve hangi polisin haddine alman da olsa türk bayragini indirmek...

Yorum

• şerefsizler başka ne denebilirki.kalleşler.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• inş dahada falası gelir şerefsizler gebersinler...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• iyi hoş diyosunda zaten içerde birsürü pkk lı var bide peşmergelerlemi uğraşcaz savaşcaz.

Yorum

• üniversite de pkk istemiyoruz...
              ......mutedil dalgalı..
              fırtına ihtilal efsane

Yorum

• bizi iyice kışkırtmaya çalışıyolar görücekler sonunda nolcak.kansızlar.

Yorum

• Bayramımızı da zehir ettiler. Bir askerimizi yine teröre kurban verdik.
                  TUNCELİ'nde 8 bin askerin katılımıyla başlatılan ve 15 PKK'lı teröristin öldürüldüğü operasyon aralıksız sürdürülürken, mayına basan bir uzman çavuş şehit oldu.

Tunceli'nin Pülümür ile Nazimiye ilçeleri arasında dünden bu yana sürdürülen kapsamlı operasyon, havadan kobra helikopterlerinin desteğiyle devam ediyor.

Büyükyurt Köyü ile Dokuzkayalar Mevkii'nde kalan dağlık kesimde dün gece geç saatlerde PKK'lı teröristlerin araziye döşediği mayına basan ve kimliği henüz açıklanmayan 1 uzman çavuş ağır yaralandı.

Yaralı uzman çavuş helikopterle Elazığ Askeri Hastanesi'ne kaldırılırken yolda şehit oldu.

Kalabalık oldukları bildirilen PKK'lı teröristlerin güvenlik güçlerinin hareket tarzını engellemek amacıyla operasyon bölgesindeki geniş bir alanı mayınladıkları bildirildi.

Başımız ve vatanımız sağolsun..
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• vatan sağolsun.

Yorum

• Şırnak'ta şehit verdik
                      29 Ekim 2007 Pazartesi 15:58
                      Şırnak'taki operasyonlarda 1 asker şehit oldu. Ayrıntılar birazdan...

Şırnak'taki operasyonlarda 1 asker şehit oldu. Ayrıntılar birazdan..

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      Eduardo Galeano

Yorum

• 8 ASKER BIRAKILDI İDDİASI
                        29 Ekim 2007 Pazartesi 16:40
                        PKK tarafından geçen hafta rehin alınan askerlerimiz serbest bırakıldı mı?

Dağlıca baskını sırasında rehin alınan 8 askerimizin bırakıldığı iddia edildi.

Fatih Altaylı'nın iddiasına göre 8 askerimiz cuma günü öğle saatlerinde serbest bırakıldı.

Gazeteport'un manşetten verdiği habere göre PKK'nın elinde bulunan 8 Türk askeri cuma günü Türk Silahlı Kuvvetler'in Kuzey Irak'taki irtibat bürolarından birine teslim edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Erbil'deki irtibat bürosunda yetkililere teslim edilen askerlerimiz, özel araçlarla, gizlice Diyarbakır'a getirildi.

Güvenlik nedeniyle kimseye haber verilmeden hemen Diyarbakır'a getirilen 8 er, burada sorguya alındı.

Sorgulamaları halen süren 8 erin sorgulamalarının yarın tamamlanması bekleniyor. Gelişmeler şimdilik gizli tutuluyor ve hiç kimseye bilgi verilmiyor.

Konuyla ilgili resmi açıklama erlerin sorgulamalarının tamamlanmasından sonra yapılacak ve aileleri haberdar edilecek.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• Allah belalarını versin kansızlar.

Yorum

• Şırnak'ın Cudi ve Gabar Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonlarda, bugün bir grup teröristle sıcak temas sağlandı.
                            Güvenlik güçlerinin ‘teslim ol' çağrılarına ateşle karşılık vermesi üzerine Cudi'de çatışma çıktı.

Açılan ilk ateşte 1 asker şehit olurken, çatışmanın sürdüğü belirtildi. Çatışma bölgesinde hava destekli operasyonlar sürdürülüyor.
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Cudi'de şehit sayısı arttı
                              29 Ekim 2007 Pazartesi 18:58
                              Şırnak'ta bölücü terör örgütü üyeleri ile çıkan çatışmada şehit sayısı arttı

Şırnak’ın Cudi ve Gabar Dağı’nda PKK’lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonlarda, bugün bir grup teröristle sıcak temas sağlandı.

Güvenlik güçlerinin ‘teslim ol’ çağrılarına ateşle karşılık vermesi üzerine Cudi'de çatışma çıktı. Açılan ilk ateşte 1 asker şehit olurken, gün boyu devam eden çatışmalarda akşam saatlerinde 1 asker daha şehit oldu.

Şehit asker sayısı 2’ye yükselirken, çatışmada ağır yaralanan 1 asker ise Şırnak Askeri Hastanesi’ne helikopterle getirilerek tedavi altına alındı. Bölgede çatışmanın devam ettiği belirtildi.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• 8 Askerimiz kurtarıldı.Şu an Diyarbakırdalar.
                                Kandile sızan ve başarıyla operasyonu gerçekleştiren komandolarımızı canı gönülünden tebrik ederim
                                “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                                Sizler var ya .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X