çubuklu forma tek beklediğim formaydı şimdi forma alma ihtimalim çok düşük yinede yakından bir bakmak lazım bu formalara ,çubuklu forma nasıl olmaz rezalet ötesi birşey allah beyin vermemiş bunlara.
Yeni Formalarımız (2006-2007)
Daraltma
X
-
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
Arkadaşlar belki kimileri kızacak ama bu iş tam komedi oldu. Yahu bizim rengimiz ne bordo mavi. Bu renklerle bir çuvalı boyayıp satsınlar alır giyer ve öyle dolaşırım. Yemişim çubuğunu bırakn Allahızı severseniz. Ne bu yaw yok çubuklu forma yokmuş. Ben bu takımın renklerine aşığım çubuklarına deil.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"Yorum
-
geçelim artık bu çuvalda olsa giyerim laflarını ,mesela trabzonspor 3.ligede düşse de biz trabzonsporluyuz deyip 3.lige düşmesine göz mü yumalım.ben çubuklu trabzonspor formasını seviyorum arkadaş.Arkadaşlar belki kimileri kızacak ama bu iş tam komedi oldu. Yahu bizim rengimiz ne bordo mavi. Bu renklerle bir çuvalı boyayıp satsınlar alır giyer ve öyle dolaşırım. Yemişim çubuğunu bırakn Allahızı severseniz. Ne bu yaw yok çubuklu forma yokmuş. Ben bu takımın renklerine aşığım çubuklarına deil.Hayat bir gündür o da bugündür.Yorum
-
Ben Formaya değilde giyene bakıyorum...
Giyen kaliteli olursa forma çuvaldan yapılsa ne olur?
Çuvaldan formamız olsun ama şampiyon olalım...Yorum
-
Trabzonspor'un İstanbul temsilciliğine telefon açtım arkadşlar sıkı durun
Çubuklu formalarımız üretimine eylül 1 den sonra başlanıcakmış. Satışı ise ''inşallah'', ''umuyoruz'' ekim ayında olabilirmiş."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Hayat bir gündür o da bugündür.Yorum
-
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Arkadaşım ne alaka 3.lige düşme muhabbeti. Yani çubuklu forma olmazsa 3. lige düşeceğiz. Benim kızdığım nokta şu klübün tüm işleri bitti bir çubuklu forması kaldı. Yapmayın Allah aşkına.
Şu klübümüzün web sayfasına bakın ne rezil durumda. Ardından şu formaların fotograflarını nerede çekmişler kutunun üzerinde yani bir platform oluşturmamışlar. Yani klübün bir sürü sorunu var siz ama çubuklu forma diyorusunuz.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"Yorum
-
Harika bir planlama, kusursuz bir pazara girme ve pazarlama stratejisi.Anlayışıyla farklı, yaptıklarıyla farklı, bu Trabzonspor Yönetimi çok ama çok farklı
Maşallah, aman nazar değmesin!!!
Yorum
-
Recep sen ne diyosun, Puma'nın formaları daha bugün geldi.Benim gibi iznini Trabzonda bitirip geçiren bissürü gurbetçi ( özellikle yurt dışından gelen insanlar) var bu adamlar nasıl forma alacak.Herkes benim gibi görmeden beğenmeden kardeşinin kargo yapmasıyla forma alır mı sanıyorsun.Bunlar eski genel müdürün gidişiyle alakalı. Adamı yolladılar yeri boş kaldı.Yazıklar olsun başka birşey demiyorum.Yorum
-
Bu dediğini okuyana kadar baya bi sinirliydim. İnşallah dediğin gibi olur. Gerçi
puma nın çubuklularını daha önce de gördük ya neyse...Yorum
-
iyi oku ben çubuklu forma olmazsa 3.lige düşeriz mi diyorum?uyuz olduğum bir diğer cümlede trabzonspor'un bütün sorunları bittide sıra şuna mı geldi buna mı geldi gibi laflar.Arkadaşım ne alaka 3.lige düşme muhabbeti. Yani çubuklu forma olmazsa 3. lige düşeceğiz. Benim kızdığım nokta şu klübün tüm işleri bitti bir çubuklu forması kaldı. Yapmayın Allah aşkına.
Şu klübümüzün web sayfasına bakın ne rezil durumda. Ardından şu formaların fotograflarını nerede çekmişler kutunun üzerinde yani bir platform oluşturmamışlar. Yani klübün bir sürü sorunu var siz ama çubuklu forma diyorusunuz.Hayat bir gündür o da bugündür.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum