kappa gibisi yok o formalarla bütün takımların bize hyaranlığı oluşmuştu
Yeni Formalarımız (2006-2007)
Daraltma
X
-
-
Hiçbişiy beğenmeyen klasik Ts taraftarı allah kolaylık versin.. ne diym ama sölim ben 3 tane alıcam biri kendime 2 si kuzenlerime...Beğenmeyen almaz kardeşim..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...Yorum
-
Yorum
-
Rezalet adidas kalitesi varken nerden çıktı puma düz formalar takım forması havasında değil.Avrupa da 2 ve 3 .lig takımları bile bu tip formalar giymiyor yaka dağılmış.Formada bi estetik yok .Yorum
-
şimdi diyorsunda çamur at izi kalsın misali yapıyorsun şu an pumaya . 3 tane puma amblemi var pumaspor mu diyosun ama kappa da da 3 tane vardı kollarda ve göğüste olmak üzere . yazı yazarken anti puma oalrak değilde daha objektif olalım .Formalar bencede rezalet. Zaten formada birtane trabzonspor arması ben üç saydım belkide daha çok puma arması var ne bu ya pumaspormu bu. Forma kalitesi yerlerde sürünüyor kappa nın gözünü seveyim hiçdeğilse estetiği vardı formanın giyildiğinde markayı görmeden kappa olduğunu herkes bilirdi. Bence önümüzdeki yıl Diadora ile sözleşme yapsınlar görün formayı Nıke bile fark atar adamlar forma yapıyor kardeşim puma gibi patiska değil.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum