yahu şu konuda bile sırf muhalefet olmak için yazanlar var gibi görünüyor. insanların çubuklu formayı istemesi kadar doğal ne var. kabul etsenizde etmesenizde trabzonspor forması deyince akla çubuklu forma geliyor. ve klasik herkes tarafından tartışmasız kabul edilen formamız çubuklu forma. sanki çubuklu formayı istemek acayip bişeymöiş gibi alaksız biçimde banane çubuklarından içindekinme bakarım ben vb. ifadeler kullanılıyor. yapmayın Allah aşkına. çok şeymi istiyoruz . istemeyi bırak temennilerimizi iletiyoruz. istemeyelimmi yani çubuklu formamız olmasını. suçmu bu.?
Yeni Formalarımız (2006-2007)
Daraltma
X
-
Neyse boşver arkadaşım valla çubuklu forma harbiden bir sorun oldu. Baksana tartışmaya başladık. Seni yanlış anladım kusura bakma.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"Yorum
-
Yorum
-
-
olurmu ya olurmu.çubuklu forma olmadan ya.anlamıyorum bu yönetimi yaTrabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldakYorum
-
ticaret anlayışı sıfır.... beklentiye karşılık sıfır... pazarlama sıfır.. kurumsallaşma sıfır..senelerdir beğenilerek giyilen ve kulüple özdeşleşmiş en hakiki forma dizaynımız saçma bi kararla bu sene basılmıyor imal edilmiyor.. anlayan beri gele...NIGHTMARE OF BYZANTIUMYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum