bu yönetimde artık işi çığırından çıkarıyor yeter bee!
Yeni Formalarımız (2006-2007)
Daraltma
X
-
-
dün akşam formalar sanki kışlıktı.kollarıda kısa olmasa vay futbolcuların haline.boğazlarına kadar yaka geliyodu.kalecimiz zaten bi giymiş Allah muhafaza.45 derecede eşorfman altı giymiş.o oynarken ben terledim............::::ıl cApiTaNo::::.......Yorum
-
Çubuklu forma olması şart değil bence de. Bu tasarımlar hoş, İçindekiler boş olmasın.
Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.Yorum
-
Arjantin'in dünya kupasında giydiği model olsa neyse adamlar here yere amblemlerini basmışlar. Ayıptır ne öyle damgalı damgalı..Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Kaleci ile ilgili söylediklerine sadece bir yorumun olacak,bazı insanların özelliğindendir bence Tolganın kiside bundandır bence,bende uzun eşoftman altı giymeden hayatta oynayamam o şekilde kendimi rahat hissederim havanın durumu ne olursa olsun. Bunu eleştirmek babında da söylemiyorum.Aynı durum bendede var o bakımdan
Yorum
-
Bu yönetimden "normal" bir icraat beklemek gerçekdışı olurdu zaten.
Yönetim, yeni "icraat"larını bekliyoruz. Taraftarı kesmez bu kadarı.
Formalar çok yaratıcı olmuş bu arada, yapanın ellerine sağlık.
Ben bile bunlardan daha iyi yönetirim kulübü, yalnız benim param yok, size yıldız sözü veremem ona göre.Yorum
-
Yetmiyor demekki Kayseri Dağıttı bizi...
Marcelinho iyi transfer ama tek başına ne yapar???
Orta sahaya oyun kurucu bir sol almak lazım...
İyi oyuncunun forması çok satar...Kim alır hasanın hüseyinin ömer rızanın formasını...
Ricardinho gelsin 5 forma alıp 4 ünü dağıtacağım....Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum