bence çubuklu forma daha öncede yazdığım gibi bir klasiktir. Hami MANDIRALI EN GÜZEL GOLLERİNİ ÇUBUKLU FORMA İLE ATTI. BU ARADA BURADAN FAROZ LULARA SEVGİLERRRRRR
Yeni Formalarımız (2006-2007)
Daraltma
X
-
Yeni formaların yakaları dikkatinizi çekmiştir; boğazlı kazak gibi! Dolayısıyla yazın bu sıcağında futbolcular o yakalardan pek memnun olmamışlar..Hatta Kıbrıs'taki Apoel maçından önce "Biz bu formalarla oynamayız!" diyenler bile olmuş..
ve hatta ellerine makas alıp yakaları kesmeye niyetlenenler de
Pek te haksız sayılmazlar hani.. Kıbrıs
'ın o nemli ve boğucu havasında o forma adamı gerçekten rahatsız eder..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!Yorum
-
Fark Ettiniz mi?
Bu arada kaleci formalarında neden Trabzonspor arması yok?Yorum
-
Son bilgiler
1)Avrupa Kupalarında Kol reklamı olmaması istenmiş UEFA tarafından
2)Kalecilerle alakalı olarak kontrol ediyoruz acaba üretimden kaynaklanan bir olaymı yoksa Jefferson daha önce verdiğimiz eski formayı mı giydi diye
o konuda net bir bilgi yoktu
3) Arma boyutu ile alakalı olarakda UEFA nın koyduğu standartlara uygun yaptık
ama Süper ligi maçları için daha farklı olabilir Büyük logolar koyabiliriz
Üzerinde çalışalım
denildi

by PumaYorum
-
valla berat Yakaları 3 santim den 2 santime indirmişler
bundansonra bu şekilde üretip satış yapacaklarmış
yanlız hüseyin gibi bir iki dallama illa 2 beden büyük giyecem diye ısrar ediyormuşYorum
-
Formalar bencede rezalet. Zaten formada birtane trabzonspor arması ben üç saydım belkide daha çok puma arması var ne bu ya pumaspormu bu. Forma kalitesi yerlerde sürünüyor kappa nın gözünü seveyim hiçdeğilse estetiği vardı formanın giyildiğinde markayı görmeden kappa olduğunu herkes bilirdi. Bence önümüzdeki yıl Diadora ile sözleşme yapsınlar görün formayı Nıke bile fark atar adamlar forma yapıyor kardeşim puma gibi patiska değil..Yorum
-
çubuklu formalar sanki maç sabahına kadar gözleri kanlanmış halde çalışan işçiler tarafından yapılmış ve nihayetinde maç gününe yetiştirilmiş gibi iğrenç ve felaket hatta içler acısı duruyordu. lazım değil biz beklerdik 1 -2 hafta daha çubuklu formayı 25 senedir bekliyoruz 2 hafta da adam gibi çubuklu forma beklerdikYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum