Yeni Formalarımız (2006-2007)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • sarman61
    • 20.03.2006
    • 2913
    • İstanbul

@gkalmuk sana bu tarz bir yazı yazma sebebim şu cümlenden ötürü idi.

"ozaman sende hafıften aston vılla sempatısıde vardır.nede olsa bordo mavı."

Ama mühim deil. Ben seni kırdıysam özür dilerim. Ben yine söylüyorum. Bizim formamızı forma yapan renkleridir. Madem renkler önemsiz idi neden bu forum bordomavi adı altında açıldı. Türbünlerde neden bordoooo maviiii şampiyon trabzon diye bağırılıyor. Senin renklerimizi sanki önemsemiyormuş gibi yazdığın yazı yada ben öyle anladım o yüzden tepki gösterdim. Tamam olsun trabzonumuzun çubuklu formasıda olsun. Kim istemez olmasını nitekim olduda.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Gürkan
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 24.06.2004
      • 7004
      • Samsun

İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi
      @gkalmuk sana bu tarz bir yazı yazma sebebim şu cümlenden ötürü idi.

"ozaman sende hafıften aston vılla sempatısıde vardır.nede olsa bordo mavı."

Ama mühim deil. Ben seni kırdıysam özür dilerim. Ben yine söylüyorum. Bizim formamızı forma yapan renkleridir. Madem renkler önemsiz idi neden bu forum bordomavi adı altında açıldı. Türbünlerde neden bordoooo maviiii şampiyon trabzon diye bağırılıyor. Senin renklerimizi sanki önemsemiyormuş gibi yazdığın yazı yada ben öyle anladım o yüzden tepki gösterdim. Tamam olsun trabzonumuzun çubuklu formasıda olsun. Kim istemez olmasını nitekim olduda.
      şu dediğini yani renklerimiz önemsememek işini aileme söyelesen özellikle annem kahkahalarla güler.çünkü bekarkenki odamın duvarları bordo mavi idi.alt 1 metre bordo üst mavi.yatak örtülerim lisanslı ürün bodo mavi. bunlar renklerle ilgili düşüncelerim için yeterlidir sanırım.ha hatta şuan çalıştıgım yerde büromunkapısnda ki yazı mavi çerçeve bordo yazı.bunlar o sorunu halletmiştir sanırım. diğer forma ile ilgili yazılarıma bakarsan,günlerdir çubuklunun yanında parçalı formada istediğimi hatta 88-89 sezonu resmını koyarak ornek verdıgımı ve hırvat mıllı takımı gıbı damalı formada yapılmalı dedığımı gorursun.hayatımda mümkün olan her yerde bordo mavi mevcut.

ama ben ne hırvatım nede parcalı ıstedım dıye gs sempatım var.

ben sadece düz formadan sıkıldım.basite kacılmıs hıc bır özellıgı olmayan duz mavı yada bordo.

bizim reklerimiz bordo mavi

yani sadece bordo değil sadece mavi değil.

çubuklu renklerimize (ve bir çok renge) yakısıyo bu bır.ikincisi taraftar seviyo ve ugruna ınanıyo. yanı her sene yapılmalı.ama artık degısık formalar yapılmalı.

ben yonetıme bunu dedıkce bazıları pumayı savunmaya bana laf etmeye basladı.(imzama bak) benım derdım ne puma ne nıke ne kappa ne adıdas. benıım derdım takımıma yakısan forma.gorenın hayran kalacagı forma.puma eskıden ıyı forma yapamamıstı yanı referansı yoktu bende şimdiki formalarıda begenmedım. duzlerı bordo-mavı-beyaz bence ugrasılmadan eskı modellere sadece renk uygularanarak yapılmıs formalar(zamandan bahsetmeyın puma o kadar ufak bır fırma degıl emınım yuzlerce tasarımcısı vardır) özensiz,ama bağzıları taraftar herseyı begenmelı almalı gıymelı havası yaratıp begenmeyenlere laf soylemeye basladı.bana soylermısın duz formaların ne ozellıgı var(dızayn olarak) renklerı dısında. ayrıca renklerıde tek renk.yanı futbolu sıkı takıp etmeyen bırı macı ızlese anlamaz kım o takım.

düz formada yaparsın ama ne bilim koluna bır sey yap.bir özgünlük kat.işini bilen bir terzi sana onun gibi forma yapar getir bordo kuması.

son olarak.yakalar.eğer bir formanın yakası takımdaki tüm oyuncularda durmuyo ise bana o yakalrı kimse savunmasın.yok neymiş hava kanalı imiş.fabrikamı bu futbolcu okadar kanalmı olur giyside.

benım takımım seramonıde jılet gıbı olmalı.
      sotundan çorabına formasından kramponuna kadar.
      ama bakıyorum,yakalar bır tarafa kaymıs vucuda oturmayan formalar bacak boyundan ıkı mıslı uzun dızde kıvrılmıs coraplar. benım gormaek ıstedıgım trabzonspor bu degıl.

not:sımdı dıkkatımı çektı burda gokdenızın corabı neden dıgerlerınden farklı hepsının bordo onde ıken onun mavı onde

Yorum

• stichus
        • 01.08.2006
        • 1889
        • İstanbul

puma

güzel eleştiriler.. ben de bildiğim kadarı ile katılayım tartışmalara.. gökdenizin çorabındaki terslik sanırım şöyle izah edilebilir. topçular çoraplarını kesiyorlar. ayak kısmını bilekte koli bantı benzeri bir şeyle yapıştırıyorlar orjinal çoraba. bu olayda gökdeniz ters yapıştırmıştır çorabını. pumaya değil bu olayı gerçekleştiren gökdenize kızmak lazım. umut kardeşimiz bazı topçular gibi dizinin üstüne çekmek istiyor çorabı. tarz yani.. topçular ikiyüz metreden tanınacak tarz peşindedirler çoğu zaman.. şaçla sakalla olmuyorsa formayla şekil yapmaya çalışırlar.. ayakkabıyla..
        formanın boğaz kısmı olmadı. haklısınız. bu hafta denizli maçında sanıyorum herkesin boyun ölçüsü alınmış. ona göre adam gibi formayla çıkacağız. hala yaldızlı sarıdan isim ve numara işiyle uğraşan var.. inşallah başkan kabul ederse olacakmış..
        yüzlerce tasarımcısı var pumanın evet.. ama dünya üzerinde bu formatın dışına çıkabilen ve kendisine sadece kendisine münhasır forma dizayn edip üretebilen italya milli takımı vardır. hiç bir noktada aynı değildir diğer pumalarla.. bu arada isviçre, gana, suud, polonya gibi pek çok takımın dünya kupasında gördüğünüz tasarımı ile bizimki aynıdır. güzeldir değildir tartışması yersiz.. bir kreasyon şeçilmiş ve ona renkler uygulanmıştır. seneye belki de kendi kreasyonumuzu yaptırabiliriz. ama bu sene evet zaman yetmemiştir. puma bu ölçüde baskıyı hemen başlatamazsa hazırlık kampına idmanlık ve forma yetiştiremeyeceğini söylemiştir. kaldı ki dünyada farklı bir kreasyon yoktur. puma ikibinaltıda dünyada bu kreasyonu kullanıyor. eğer bir ülkede birden fazla takıma sponsor olduysa, kreasyon seçimini kendisi yapıyor. daha kaliteli olan tasarımı trabzon için uygulamak ve daha sıradan olanı da bursaya vermek örneğinde olduğu gibi.. çubuklu forma ancak yetişmişmir ve pumanın asıl sorunu hala forma satamamış olmasıdır. geç kalmak sorusunun asıl cevabı gurbetçilerin ülkemizde tatil yaptıklarında yüklü forma almalarıdır. bu mevsim kaçmıştır mesela. puma bu duruma gurbetçiyi kaçırdık şeklinde yaklaşmaktadır. her geçen gün zarar ettiğini düşünüyor. zira kulüp herşeyiyle dört dörtlük olmadan satışa izin vermiyor.. bu arada tsclup zihniyeti kimin fikri idiyse kulübü cidden zarara uğrattığını bilmeli.. geçen sene tüm formalardan(her zaman en çok çubuklu satar) aynı sayıda basma (sezonun başında ikiyüzer bin) dehasına sahip yöneticilerimiz varmış..
        formalarımız güzel bana göre.. en azından uluslararası kalitedeler..
        çubuklu forma daha güzel elbette..
        musampa krizi eğer çözülebilirse bu forma musampaya çok yakışacak!

Yorum

• Gürkan
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 24.06.2004
          • 7004
          • Samsun

İlk olarak stichus tarafından gönderildi
          (1) güzel eleştiriler.. ben de bildiğim kadarı ile katılayım tartışmalara.. gökdenizin çorabındaki terslik sanırım şöyle izah edilebilir. topçular çoraplarını kesiyorlar. ayak kısmını bilekte koli bantı benzeri bir şeyle yapıştırıyorlar orjinal çoraba. bu olayda gökdeniz ters yapıştırmıştır çorabını. pumaya değil bu olayı gerçekleştiren gökdenize kızmak lazım.

(2) umut kardeşimiz bazı topçular gibi dizinin üstüne çekmek istiyor çorabı. tarz yani.. topçular ikiyüz metreden tanınacak tarz peşindedirler çoğu zaman.. şaçla sakalla olmuyorsa formayla şekil yapmaya çalışırlar.. ayakkabıyla..

(3) formanın boğaz kısmı olmadı. haklısınız. bu hafta denizli maçında sanıyorum herkesin boyun ölçüsü alınmış. ona göre adam gibi formayla çıkacağız.

(4) hala yaldızlı sarıdan isim ve numara işiyle uğraşan var.. inşallah başkan kabul ederse olacakmış..

(5)yüzlerce tasarımcısı var pumanın evet.. ama dünya üzerinde bu formatın dışına çıkabilen ve kendisine sadece kendisine münhasır forma dizayn edip üretebilen italya milli takımı vardır. hiç bir noktada aynı değildir diğer pumalarla.. bu arada isviçre, gana, suud, polonya gibi pek çok takımın dünya kupasında gördüğünüz tasarımı ile bizimki aynıdır. güzeldir değildir tartışması yersiz.. bir kreasyon şeçilmiş ve ona renkler uygulanmıştır. seneye belki de kendi kreasyonumuzu yaptırabiliriz. ama bu sene evet zaman yetmemiştir. puma bu ölçüde baskıyı hemen başlatamazsa hazırlık kampına idmanlık ve forma yetiştiremeyeceğini söylemiştir. kaldı ki dünyada farklı bir kreasyon yoktur. puma ikibinaltıda dünyada bu kreasyonu kullanıyor.

(6) eğer bir ülkede birden fazla takıma sponsor olduysa, kreasyon seçimini kendisi yapıyor. daha kaliteli olan tasarımı trabzon için uygulamak ve daha sıradan olanı da bursaya vermek örneğinde olduğu gibi..

(7)çubuklu forma ancak yetişmiştir ve

(8) pumanın asıl sorunu hala forma satamamış olmasıdır. geç kalmak sorusunun asıl cevabı gurbetçilerin ülkemizde tatil yaptıklarında yüklü forma almalarıdır. bu mevsim kaçmıştır mesela. puma bu duruma gurbetçiyi kaçırdık şeklinde yaklaşmaktadır. her geçen gün zarar ettiğini düşünüyor.

(9) zira kulüp herşeyiyle dört dörtlük olmadan satışa izin vermiyor..

(10)bu arada tsclup zihniyeti kimin fikri idiyse kulübü cidden zarara uğrattığını bilmeli.. geçen sene tüm formalardan(her zaman en çok çubuklu satar) aynı sayıda basma (sezonun başında ikiyüzer bin) dehasına sahip yöneticilerimiz varmış..

(11) formalarımız güzel bana göre.. en azından uluslararası kalitedeler..
          çubuklu forma daha güzel elbette..

(12) musampa krizi eğer çözülebilirse bu forma musampaya çok yakışacak!

1-ben zaten bu konuda puamaya laf etmedımbenımde tahmınım o yondeydı futbolcuların coraplarını kestıgını bılıyorum.

2-maclara gıderken ozel okul cocugu gıbı herkesı bır takım gıydırmek ıcın ozen gosterılırken,maclarda yanı daha fazla ınsanın gordugu bır ortamda (formanın sortundısında durması bıldıgım kadarı ıle yasak) futbolcuların kendılerıne uymayan bedende forma gıymesı ve formaları duzgun tasımamalarına neden karısılmaz.

3-yaparlarsaa ıyı olur.herseyde kural varsa bundada olsun nedemek buyuk beden forma hangı bedense onu gıysınlar.formalar sankı baskasının formasıyla sahaya cıkmıs gıbı oluyo.(zamanında ben oynarken amatorde bızım bır arkadas sort olmadıgı ıcın sahaya esofmanın bacaklarını sıyırarak cıkmıstı)

4-kurumsallasmaktan bahsedılıyo ama ne tasarım ne dızayn secımınde bır komıte yok.baskan begenırse ımıs bu takım baskanın begendıgı ıstedıgı formalarlamı cıkacak maca.bır kurul yaparsın baskanda katılır ısterse profesyoneller secer bunu. bır kısının zevkıne mı kaldı koca takım.

5-puma yaptıgı acıklamada ganadan falan farklı bır kreasyon uygulanacak demıstı.madem trabzona farklı uygulama yapılmadı neden gecıktı.bordo mavıkumas zor mu bulunuyo da.sankı mılyaon tane forma yaptılar.halı hazırdakı modellere renk uyguladılar.bence puma burda basytan sagma yaptı ısı .yakalarda o yuzden ole oldu.

6-yanı sımdı duz bordo forma kalıtelı tasarım.bursanın parcalı forması kalıtesız tasarımmı olmus oluyo.onların zekaları duzu daha zor dıye mı algılıyo.

7- neden ancak yetişmiştir.madem hali hazırdaki formalar ise gecikme sebebi neydi.yine söylüyorum mılyon forma basmadılar.renklerde bulunmaz renkler değil.

8- kendılerı ettıler kendılerı buldular.ıslerıne ozen gosterıp kısa zamanda guzel formalarla bıze lıgı karsılatabılırlerdı.formalardada patama olurdu.bır cok arkadasımız burda forma alamadan ulkeden ayrıldıgı ıcın mutsuzlugunu dıle getırdı.ımkanı olan alacak dıgerlerı belkı yenıden gelmeyı bekleyecek.

9-bundan dogal bır sey olamaz.amac pumaya para kazandırmak mı.yoksa klube bır seyler kazandırmak mı.acıkcası puma ugrasmadan dandık formalarla satıs yapıp taraftarı yolmak ıstemıstır.eger dogru ıse yonetımın burda 4/4 luk ıstemesı gayet dogaldır.(bu yazdıklarından sonra pumaya gıcık olmaya basladım)

10-eger bu dogru ıse bunu hesabını kım verecek.bence aklı evvel kısı o zamankı satıslardan kappanın da payını almak ıcın bole bır sey yaptı.ama bakın fener bıle artık formasını bır markaya yaptırıyo.zaten kazanclı bır sey olsa neden avrupanın sayılı kluplerı kendı uretmesın.mesela barca mesela real mesela unıted.

11-uluslar arası kalıte derken herhalde dıger takımlarla aynı forma oldugu ıcın soyluyorsun.gana falan.(bu arada ıtalya ıle aynı forma yapılacak dıyenler vardı ortada yoklar sımdı.bılınce ben dedımdı demesı guzel )

12-guzel forma ıyı topcuya yakısır.

Hayırlısı.

Yorum

• stichus
            • 01.08.2006
            • 1889
            • İstanbul

söylediklerine katılıyorum tabii..
            bursanın ki dandik mi.. puma benim bir numaralı takım kreasyonum budur, iki ve üç numaralarım budur diyor. biz şu an lazio ile aynı kreasyonuz.. birebir aynı..
            gana ve diğerlerini dizayn benzerliğ açısından söyledim. yoksa ciddi farklar var.. mesela milli takımlara o ülkenin sembolunu uzaktan işlerler.. kartal fil falan gibi.. biz de ts amblemi istedik. uluslararası puma kulüp takımlarına uzaktan bakınca belli olan bir desen yapmıyormuş.. yapmadı bize de doğal olarak.. kamerunun formnasını karşına alıp uzaktan bakarsan kaplan görürsün.. hem de ne kaplan! ama senin takımının tasarım harikası amblemi dışında bir temsil değeri taşıyan (aslan kaplan timsah gergedan) simgesi olmadığından ısrar edemedin tabii..
            formaların herkese uygun yapılması lazım. tek beden olmaması lazım.. gökdenizle ersen aynı formayı giyemez.. ama nedense ortalama bir boy baz alınıyor, bana da ters geliyor bu durum..
            pumadan nefret etme.. kulübe iyi para kazandırıyorlar.. satışlardan da pay alacağımızı ve bir kısmını garanti kabul ettiğimizi bilmek lazım..
            yetişmemeye gelince.. dünya kupası formaları dikişsizdir.. yapıştırmadır.. bizimkilerin hesabı kitabı tüm kreasyonun uluslararsı pumayla yazışarak kabulu... tarafların renklerde mutabık kalmaları.. almanya pumanın tatilinin bitmesi.. tsclup genel müdürünün olayları algılaması.. bunlar zaman alıyor..
            bir komite demişsin.. kurulsa demişsin.. bak söylüyorum.. o komite cemal sağlam başkanlığında forma işini pek beceremeyince devreye başkan girmiş pumayla anlaşmıştır.. bunun üzerine sanıyorum o arkadaşımız o komitedeki görevinden(neden kongrede seçildiği tüm görevlerinden değil acaba?) istifa etmiştir.. takımda başkanlık sistemi vardır ve bu kişi de albayraktır.. sarı yaldızı hazırlık maçında gören yöneticiler olay çıkarmasa şimdi barcelona milan juventus gibi bizim de sarı yaldızdan numara ve isimlerimiz olacaktı..
            yeni bir başlangıç istedik.. yeni hoca yeni takım yeni forma..
            bu kadar kötü bir başlangıç beklemiyordum tabii..
            ümidimi koruyorum, brezilyadan bir genç ortasaha szymekin yerine, bir kalcei ve musampa!
            her şey çok güzel olacak!

Yorum

• Gürkan
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 24.06.2004
              • 7004
              • Samsun

söylediklerine katılıyorum tabii..
              bursanın ki dandik mi.. puma benim bir numaralı takım kreasyonum budur, iki ve üç numaralarım budur diyor. biz şu an lazio ile aynı kreasyonuz.. birebir aynı..
              gana ve diğerlerini dizayn benzerliğ açısından söyledim. yoksa ciddi farklar var.. mesela milli takımlara o ülkenin sembolunu uzaktan işlerler.. kartal fil falan gibi.. biz de ts amblemi istedik. uluslararası puma kulüp takımlarına uzaktan bakınca belli olan bir desen yapmıyormuş.. yapmadı bize de doğal olarak.. kamerunun formnasını karşına alıp uzaktan bakarsan kaplan görürsün.. hem de ne kaplan! ama senin takımının tasarım harikası amblemi dışında bir temsil değeri taşıyan (aslan kaplan timsah gergedan) simgesi olmadığından ısrar edemedin tabii..
              formaların herkese uygun yapılması lazım. tek beden olmaması lazım.. gökdenizle ersen aynı formayı giyemez.. ama nedense ortalama bir boy baz alınıyor, bana da ters geliyor bu durum..
              pumadan nefret etme.. kulübe iyi para kazandırıyorlar.. satışlardan da pay alacağımızı ve bir kısmını garanti kabul ettiğimizi bilmek lazım..
              yetişmemeye gelince.. dünya kupası formaları dikişsizdir.. yapıştırmadır.. bizimkilerin hesabı kitabı tüm kreasyonun uluslararsı pumayla yazışarak kabulu... tarafların renklerde mutabık kalmaları.. almanya pumanın tatilinin bitmesi.. tsclup genel müdürünün olayları algılaması.. bunlar zaman alıyor..
              bir komite demişsin.. kurulsa demişsin.. bak söylüyorum.. o komite cemal sağlam başkanlığında forma işini pek beceremeyince devreye başkan girmiş pumayla anlaşmıştır.. bunun üzerine sanıyorum o arkadaşımız o komitedeki görevinden(neden kongrede seçildiği tüm görevlerinden değil acaba?) istifa etmiştir.. takımda başkanlık sistemi vardır ve bu kişi de albayraktır.. sarı yaldızı hazırlık maçında gören yöneticiler olay çıkarmasa şimdi barcelona milan juventus gibi bizim de sarı yaldızdan numara ve isimlerimiz olacaktı..
              yeni bir başlangıç istedik.. yeni hoca yeni takım yeni forma..
              bu kadar kötü bir başlangıç beklemiyordum tabii..
              ümidimi koruyorum, brezilyadan bir genç ortasaha szymekin yerine, bir kalcei ve musampa!
              her şey çok güzel olacak!

bende korumaya calısıyorum.formalar daha güzel olabilirdi gibime geliyor.(hatta düzler güzel olabilirdi çünkü onlar bence güzel değil.)

çubuklu formada sankı mavı formayı yola koymussun uzerınden serıt makınası gecmıs gı olmus yanı on ıle arka bırbırınden kopuk.yapıstırma oldugu ıcın herhalde onu cızgılı arkasını mavı forma ıle yapıstırdılar.form almak ıcın kendımız hazırlamıstım. para bıle ayırmıstım.ama bu formaları hele oyakalr ıle almak.alan gule gule kullasın.eger puma ıyılestırme yaparda formalar sekle gırerse alırız.

pumadan nefret etme demıssın,farketmez etmem etmemem benım ıcın puma onemlı degıl trabzonspor onemlı.

aslında pumanın ozellıkle formula 1 ıle ılgılı urunlerını bızede uygular dıye umıt etmıstım. ama...

Yorum

• stichus
                • 01.08.2006
                • 1889
                • İstanbul

istanbul beylikdüzü fabrikasında aynı zmaanda ferrari dahil formula ürünleri de yapılıyor..
                endişeye mahal yok.. forma kusursuz olacak.. puma kendisi için mecbur.. forma satığ para kazanacak!

Yorum

• @FLU
                  • 17.08.2004
                  • 983
                  • satış-pazarlama
                  • İstanbul

istanbul beylikdüzü fabrikasında aynı zmaanda ferrari dahil formula ürünleri de yapılıyor..
                  endişeye mahal yok.. forma kusursuz olacak.. puma kendisi için mecbur.. forma satığ para kazanacak!
                  ne yani formalar yeniden mi yapılacak
                  Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                  Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                  çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• BOZOHAN
                    • 27.03.2006
                    • 1191
                    • güvenlik
                    • Trabzon

formayı beğendim güzel olmuş.
                    KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• stichus
                      • 01.08.2006
                      • 1889
                      • İstanbul

yakaları da dört dörtlük olacak demek istedim..

Yorum

• Gürkan
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 24.06.2004
                        • 7004
                        • Samsun

beylikdüzünde nerde bu puma fabrikası fabrika satıs magzasıda varmı.bende o taraftayımda bır baskın vereyım sunlara.

Yorum

• stichus
                          • 01.08.2006
                          • 1889
                          • İstanbul

aman.. sakin..
                          orada dikilmiyor.. merkezi orada..
                          sen git çekmecede bukette pide ye.. formayla ben ilgilenirim..

Yorum

• Gürkan
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 24.06.2004
                            • 7004
                            • Samsun

aman.. sakin..
                            orada dikilmiyor.. merkezi orada..
                            sen git çekmecede bukette pide ye.. formayla ben ilgilenirim..

o zaman ben pideleri söyleyeyim sen forma işini hallet gel.

bir şey yapacagımız yok bakacam dıkıssız nasıl oluyo dıye. bıde forma modelı soylerdım bır ık tane.

Yorum

• ÇaGaTaY
                              • 28.08.2004
                              • 2087
                              • Doktor
                              • İstanbul

Çubuklu formalar türkiyenin herhangi bir yerinde trabzon,cevahir vb. satışa çıktımı???

Yorum

• atlantis
                                • 31.07.2006
                                • 1488
                                • İstanbul

Bende bu sene kappanın çubuklu formasını almıştım. özellikle kappa aradım
                                pumanın da hoşuma gitti futbolcuların üzerinde güzel durdu
                                bide canlı görmek lazım acaba puma dahamı güzeldir
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...