kappa da güzel ama bu çubuklu pumalar da fena diilmiş.
Yeni Formalarımız (2006-2007)
Daraltma
X
-
-
kappanın uzerine forma tanımam ... pumalarda güzel ancak basit duruyor bence.. kappayla pumayı yan yana koy dağlar kadar fark olduğunu göreceksiniz. gecen apoel maçında çoğu futbolcumuz bilhassa yattarayı hep formasından tutup çektiler. dolayısıyla yarım yamalak ta oynasak oyunumuzu bozdular bu tur faullerle. sıkı formalar giymeliyiz pumadan bekliyorum kappa tarzı formalar....BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...Yorum
-
Bu takımın bir renk kodu yok mu Allah aşkına? Logo üzerindeki renklerle forma üzerindeki renkler neden farklı olur anlamadım gitti.Yorum
-
Yorum
-
Pumanın bize forma yaptığı filan yok adamlar reklamdan başka birşey düşünmüyor.Formada o kadar çok puma amblemi varki dersin sahada pumaspor oynuyor. Yeni çıkan çubuklu formalar bana göre berbat.Açıkça belli oluyorki çubuklu formaların olmamasına taraftarın tepki göstermesinden sonra alel acele hazırlanmış.Eski formaların önüne bordo çizgi çekmişler.
Keşke formalarımızı kappa veya nike yapsa.kitap oku ve yorumla! ve unutma;
evladına bırakacağın en değerli miras,
ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.
Yorum
-
barca sevılla macında sevılla formasına baktınızmı formaların sırt numaraları ve futblcu ısımlerı karalama seklınde yazılmıstı ve cok degısık ve guzel olmustu.

bu cızgılerın arka ıle baglantısı yapılmamıs guvenlık serdıne benzemıs.cola turka yazısıda yetısmemıstırYorum
-
Kappayla oynadığımız zaman sahada kappaspor mu oynuyodu peki...???Pumanın bize forma yaptığı filan yok adamlar reklamdan başka birşey düşünmüyor.Formada o kadar çok puma amblemi varki dersin sahada pumaspor oynuyor. Yeni çıkan çubuklu formalar bana göre berbat.Açıkça belli oluyorki çubuklu formaların olmamasına taraftarın tepki göstermesinden sonra alel acele hazırlanmış.Eski formaların önüne bordo çizgi çekmişler.
Keşke formalarımızı kappa veya nike yapsa.
Kappa da 3 amblem vardı...Pumada da 3 amblem var...Yorum
-
Sahada formalar değil futbolcular oynar lütfen buna göre yorum yapalım arkadaşlar...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
formaların yakaları kötü duruyor topçular biraz oynayıp terledikten sonra deforme olmuş gibi acayip bi şekil alıyor..zaten bebe yaka neden yaparlar anlamam..formada hoş durmuyor...çizgili formalar alelade ve biçimsiz...oldu bitti puma formalarından hoşlanmam zaten..bu seferde beceremediklerini düşünüyorum...takımımız için çok basit çekiciliği olmayan formalar bence!!kappa dönemindeki forma satış oranını da düşünürsek ah kappa diyesi geliyor insanın!!Yorum
-
ts clup a geldimi çubuklu formalar?Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum