Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eski çalıştığım firmada müşterimiz olan Ülker'in gerek fiyat belirlerken gerekse ödemelerini yaparken kılı kırk yardığını çok iyi biliyorum.İlk İbrahim Kutluay'da sonrada malum İstanbul takımlarına kesenin ağzını açtığını görünce dudağım uçuklamıştı.Ticari yönden avantajı mutlaka vardır kimse olmasın demez.Fakat emeğe saygı göstermeyip bu tip kulüplerin yalakalıklarını yapan bir kuruluşun;Trabzonspor gibi bileğinin hakkıyla emeğinin gücüyle ayakta durmayı başarabilen bir kuruma bonkör olmasını beklemiyorum.Ama yinede yöneticilerimizin gerekli baskıyı kurmalarını istiyorum.Nasıl ki bir TV programından sonra Novotel bize sponsor olduysa zaten sponsorlarımızdan biri olan Ülker bizede kesenin ağzını açabilir.Helede böyle lig sıralamasında üst sıralardayken...
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İstanbul Ülker ne yapsa beklenir ...

Yorum

• Yerli malı yurdun malı yabancı mallara hayır ülkere devam bizim işimiz değil bu yönetim sitem etsin yoksa herşeyi taraftar yaparsa o adamlar orda ne iş yapar .
        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Burda şunu gözden kaçırmayalım Yıldız A.Ş.'ye bir bedel ödendi mi ödenmedi mi ? haber de ödendiğine dair bir ibare yok.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• Bedel ödenmemiş ama sponsorluk ücreti artırılıp Delgado'nun hakları bjkye geçirilirken Delgado'nun bonservisi bjknin alacağı paradan düşürülmüş.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bu sene Aras kargo yabancılara satıldı. Bu yüzden Aras kargo tekrardan sponsor olabilirmiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X