Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nasılsa trabzonun sesi çıkmıyor yönetimi zaten kuzu basiretsiz ülker neden taksınkii ülker sanıyorki türkiye üç istanbul klubünden ibaret basketbolcualrınıda febeye verdiğinden beri ülker almıyorum yönetim he konuda olduğu bigi bu konudada basiretsiz zaten birazda galiba ülker tayyib nuri ilişkileride etkili oluyor galiba tam bunun tersi olması gerekirken yaneee nuri bey in bağlantıalrı bağlarını nedense klup yaraıran değilde hep zararına mı işletiyor anlamadım gittiiiiiiiiiiiiii
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Beyler Ülker gene 3 eziklere haddındn fazla yardım ediyor.

Bızı es geçiyorlar.

Gecen senelerde Beşiktaşa delgadoyu almıştı.

Fenerle birleşip, çok buyuk sponsorluk yardımı yapmıştı.

Galatasarayada isimde sponsor olup maddı yardımda bulunmuştu.

Şimdi ise yenıden Fb'yle beraber spor kompleksı yapıyor

Bıze ise sadece omuz reklamı verıyor.

Ben yenıden ÜLKER ürünlerini almamaya çağırıyorum.

Sen TRABZONU hiçbiryerde es geçemezsin.

BU arada başlığın ÜLKERE BOYKOT DİYE DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUM
      En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 13.03.2008, 16:47.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ülker ticari bir kuruluş. Kimseye zorla yardım yapmak gibi bir zorunluluğu yok. Kendisine gelir getirecek yerlere yatırım yapıyorlar.Haksız da değiller bence. Trabzonspor taraftarı hepsini toplasan 5-6 milyon civarıdır ancak.

Tabi biz de bu duruma sessiz kalmayız, boykot ederiz, onlar satışımız düşmesin diye bir şeyler düşünürler. Olacak olan ve olması gereken de budur..
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• ülker fb ile ortaklasa spor salonu insaatinada basladi

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ülker ticari bir kuruluş. Kimseye zorla yardım yapmak gibi bir zorunluluğu yok. Kendisine gelir getirecek yerlere yatırım yapıyorlar.Haksız da değiller bence. Trabzonspor taraftarı hepsini toplasan 5-6 milyon civarıdır ancak.

Tabi biz de bu duruma sessiz kalmayız, boykot ederiz, onlar satışımız düşmesin diye bir şeyler düşünürler. Olacak olan ve olması gereken de budur..
            sen ne yazdiginin farkinda degilsin heralde

5-6 milyon civaridir ancak diyorsun, bu rakam kücümsenecek bir rakam degildir. hele hele bir sehir takimi olarak

sen digerlerinin 20-25 milyon diye attiklarina bakma

Yorum

Ülker ticari bir kuruluş. Kimseye zorla yardım yapmak gibi bir zorunluluğu yok. Kendisine gelir getirecek yerlere yatırım yapıyorlar.Haksız da değiller bence. Trabzonspor taraftarı hepsini toplasan 5-6 milyon civarıdır ancak.

Omer adaş

ne olursa olsun bunlar bızı es GEÇEMEZ!!!

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Omer adaş

ne olursa olsun bunlar bızı es GEÇEMEZ!!!
                Dostum es geçmişlerse sen de onları es geçeceksin. Geçemez diye bir şey yok. Yeterli gücün varsa yenersin onları, yatırım yaparlar. Yoksa zaten haketmiyorsun demektir. Özel sektör nihayetinde. İstediğine verir parayı.

5-6 milyon bizim, 10-12 milyon Bjk'nin, 20-25'er milyon da Gs ve Fb'nin taraftarı var bence.
                - Eomer -

Yorum

• Bence alacakları futbolcuda , parada onların olsun , mümkünse trabzonspor isminin yanına yöresine önüne arkasına hiç bir ticari kuruluşun adı gelmesin. Hele ülkerin hiç gelmesin.
                  En son kofol tarafından düzenlendi; 13.03.2008, 18:30.
                  "Çocuklar ölmesin şeker de yiyebilsinler"
                  Nazım Hikmet

Yorum

Dostum es geçmişlerse sen de onları es geçeceksin. Geçemez diye bir şey yok. Yeterli gücün varsa yenersin onları, yatırım yaparlar. Yoksa zaten haketmiyorsun demektir. Özel sektör nihayetinde. İstediğine verir parayı.

5-6 milyon bizim, 10-12 milyon Bjk'nin, 20-25'er milyon da Gs ve Fb'nin taraftarı var bence.
                    Omer

25 gs 25 fb 12 bjk 6 ts dersek 68 mılyon yapıor

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Tamam işte 70 milyonluk bir ülke değil miyiz? Bir de takım tutmayanlar falan da var..
                      - Eomer -

Yorum

• Bu hesaplara göre 2 günlük bebekden tutun nenelere, ülkenin yarı nüfusunu oluşturan kadınlardan tutun futbolu sevmeyenlere kadar herkesi taraftar sınıfına koymuş oluyorsunuz. 35 milyon olan kadın nüfusunun belkide %90 futbolu sevmezken ve ilgilzenmezken 10-20-25 milyon gibi rakamlar biraz sallamasyon oluyor.

Bu konuda ise Eomer'in açıklamaları gayet doğru. Yani adamların başına silahmı dayıcaz bizede futbolcu al veya tesis yap diye? Yapmak zorundada değil. Eğer gelir getirecek projeleri olursa Trabzonspor'un tabiki oturur konuşulur ve uygunsa yatırım yaparlar. Aksi halde yatırım için ne mecburiyetleri varki?
                        En son erol_izm tarafından düzenlendi; 13.03.2008, 19:33.
                        Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• bende gerekeni yaptım...konuya dikkatleri çeken arkadaşa teşekkür ediyorum...ülkerin istanbul takımlarına olan yatırımları hepimiz görüyoruz...sponsorda olsa tarafsız sponsor istiyor...ülkerin özellikle fb ile bir bütün haline gelmesi bizleride rahatsız ediyor...sadece istanbul takımlarına yatırım yapacaksa başka sponsor bulalım...TRABZONSPOR gibi büyük bir takıma herkes sponsor olmak ister...
                          Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• yaww biz bunlarıı görüyoruzz bu yönetiminde biraz görmesi gerekkkkkk umarım onlarda gerekli baskıyı yaparlar....

Yorum

• Adamlar gayet başarılı olan basketbol takımlarını lav edip fenere katmışlar daha neyi konuşacağız.

Spor kompleksi de yapar stadda yapar, yaptıran kafaya yöntemlere bakmak lazım..
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

Tamam işte 70 milyonluk bir ülke değil miyiz? Bir de takım tutmayanlar falan da var..
                                Arkadaşlar herkes 4 takımdan birini tutmuyor bu ülkede.. Mesela Bursa her maçı o stadı full çeker.. Aslında kendi memleketinden vazgeçmeyip diğer 3 özel takımı tutmayan insanları tebrik etmek lazım.. mesela bursa, mesela eskişehir, amatöre gitmesine rağmen göztepe, karşıyaka... sayı artırılabilir..

Ayrıca bayanların da büyük bi çoğunluğu takım fln tutmuyo.. 20-25 milyonlar uçuk rakamlar.. Gerçi konuyla ne alakası var bilmiyorum ama ifade etmek istedim. 4 büyüklerin toplamda 40 milyon taraftarı ya vardır ya yoktur..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X