Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fb Ülker

bjk Cola Turka

Gs Cafe crown

Alpella

Ülker basketbol 1.ligine ambargo koymuş...
    Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• baskı şart..bizi ezmeye çalışmayan bi ülker kalmıştı..o da yaptı ve yapacak..biz camia olarak potansiyelimizi kullunmadıkça o da yapacak.
      sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• Ülker furyasını kaçırdık. Ekstra harcama yapmaları için hiçbir sebep yok. Tabii ki baskı yapılır sponsorluk anlaşmaları iyileştirilir. Sinekten enerji üretmeye çalışan başkanımız koysun tavrını, yanında oluruz. "Biz büyük takımız, bize yardım et" derken kendimizle çelişmiş olmayalım sadece...
        Naber?

Yorum

• Bu iş ticari bir hamle gerektiriyor..
          Ben olsam elin ülkeri yerine rakibi ETİ ile anlaşmanın yollarını ararım...
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• komik olmayın ya

ülker istediğini yardım eder.birine bi ikramda bulundu diye illa sanada vermek zorundamı ya.kafaya bak.konuya bak.sponsorlululğun gereğini yerine getiriyomu sen ona bak.reklam diye yalvarırken firmalara en fazla verenin iki katı paravermiş sana ülker.
            türkiyemizin yüzde yüz yerli sermayeli en öenmli ticari kuruluşunu böyle anlamsız şeyle karalamayın.ben şimdi uzunsokağa çıksam herkese para dağıtsam kimine 50 kimine 100 kimine 10 ytl versem.10 ytl verdiğime haksızlıkmı yapmış olurum ????
            ticari bi şirket en karlı olduğu noktalara yatırım yapar.trabzonlu bir defter imalatçısı arkadaşım var istanbulda.hasta trabzonsporlu bu arkadaş.ama ürettiği defter kapaklarının çoğu sarı lacivert renkte.çünki öyle daha çok satılıyor

Yorum

• Ben almıcam kardeşim kim ne derse desın.

Ülker babamızın oğlumu. Ben takımıma destek olanın yanındayım.

Ama ayrımsız destek yapanın.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• adam istediğine yardım eder istemediğine etmez,ne oluoki bize anlamadım
                .

Yorum

• Febeye komple basketbol takımını veren,Gese basketbol takımını ihya eden Beşiktaşınsa yıllardır anasponsoru olan ÜLKER grbunun Trabzonspora verdiği para yıllık 1 milyon dolardır.Sn albayrak bizzat ülkerle görüşmeleri kendisi yürütmüş ve bu fiyata anlaşmıştır.

Bu paranın çok az olduğunu dile getiren yönetici arkadaşlarınıda susturmuştur.

Resmi sitedende açıklama yaparak yıllık 1 milyon dolar gibi komik bir paraya taraftarımızada susun demiştir.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Febeye komple basketbol takımını veren,Gese basketbol takımını ihya eden Beşiktaşınsa yıllardır anasponsoru olan ÜLKER grbunun Trabzonspora verdiği para yıllık 1 milyon dolardır.Sn albayrak bizzat ülkerle görüşmeleri kendisi yürütmüş ve bu fiyata anlaşmıştır.

Bu paranın çok az olduğunu dile getiren yönetici arkadaşlarınıda susturmuştur.

Resmi sitedende açıklama yaparak yıllık 1 milyon dolar gibi komik bir paraya taraftarımızada susun demiştir.
                    Bende bunun tepkisini veriyorum Süleyman abi.

Bence böle bir durumda, hangi firma olursa olsun Trabzon'u es geçemez.Geçmemeli.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• firma geçer geçmez bilemem ama Trabzonspor yönetimi es geçmelerine engel olmalı bence

Yorum

• Bazı yorumları öyle göz ucuyla okudum. Bazı arkadaşlar sanki Ülker Grubu'nun CEO'su. Adamları kendileri bu kadar koruyamaz. Birisi birilerine para dağıtıyor. Biz de bakıyoruz. Adamlar para dağıtıyor mu? Evet. Siz adamların neden para vermeyeceğini anlatacağınıza para vermeleri için ne yapabiliriz onun hakkında düşünün.

Yorum

• Ricardinyoda kimdir ruqelmeyi alsın bize. Ricardinyo kendi kulubünde oynasın önce. Bende gönderdim yazıyı.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Beşiktaş Futbol A.Ş. dün İMKB'ye bir yazı göndererek kaptan Matias Delgado'nun tüm imaj ve transfer haklarını satın aldığını duyurdu. Yazıda Cola Turka (Yıldız A.Ş.) ile 2010'da bitecek olan sponsorluk sözleşmesinin 2013 yılına kadar 12 milyon dolara uzatıldığı, Yıldız A.Ş. senetlerinin 7 milyon 750 bin dolarlık kısmının şirkete devredilerek futbolcunun tüm haklarının Beşiktaş'a geçirildiği açıklandı. Ayrıca basketbol şubesi için de var olan anlaşmanın fiyatı 3 milyon dolar artırıldı.

Beşiktaş bu anlaşmadan 7 milyon 250 bin dolar ve Delgado'nun tüm haklarını kazandı.

Kaynak: Sabah
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Ne güzel iş değil mi ? Ülker grubu, yağdır bakalım parayı beşiktaş'a yağdır..
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• bize de çikolata yaparlar anca

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X