Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu konuda çok hizli hareket etmemiz gerek digini düsünüyorum

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

bmn ninbasina bir kinama metni koyalimhemde hemen

Yorum

Bu konuyu üst konu yapanin ellerine saglik
        Tesekkür ederim

Yorum

Fazla söze gerek yok boykot baslasin, bu arada site açilisina da Tekke örnegindeki gibi bir yazi yazilsin.Çok ses getirecegi muhakkaktir.Biskuvitçiler akillarini baslarina alsin...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Yine topyekun çalismayi gerektiren bir durumla karsi karsiyayiz.Sadece bizim çabamiz yetecek mi bilemiyorum.Üzerime düseni yaptim ve elektronik postami gönderdim.Fakat yönetimle,yerel medyamizla,Ülker'le ticari münasebette bulunan-bulunmayan is adamlarimizla baski olusturmaliyiz.Bastada söyledigim gibi topyekun savas için seferberlik ilan etmeliyiz.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

ülker istedigi takima istedigi sekilde yardim yapabilir düsüncesindeyim.. ancak bu miktarlar dengeli ve ayrim yapilmaksizin olmalidir...

ülker yöneticilerinin ya da sahiplerinin tuttugu takimlara göre olmamalidir ya da menfaatlar sevdalara dönüsmemelidir..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

paran olacak bu yalaklara muhtaç olmayacaksin bu kadar basit
                PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

İlk olarak morientes tarafından gönderildi

paran olacak bu yalaklara muhtaç olmayacaksin bu kadar basit
                  Konuyu Saptirmayayim diyorum ama
                  Oldu Real madride falan diyelim paralari olsun artik siemensle falan sponsorluktan o kadar büyük paralar almasinlar

Yorum

Ülker Grubu yanlis adimlar atti ve hala devam ediyorlar. Her zaman bu gruba süphe ile baktim. Genel anlamda pek güvendigim bir firma degil. Simdi kalkmislar koskoca bir takimi dagitarak fb'ye veriyorlar. Bu yetmiyor büyük paralara bjk'ye oyuncu aliyorlar. Bu da yetmiyor; açiklama yapilarak aslan payi gs'nin olacak diyorlar.

Yok arkadas bosverin bu adamlari. Protestoya devam edilsin ama sonuç alindigi taktirde bile tüketmeyin bu adamlarin ürünlerini. Ayip denen birsey vardir ama bunlarin haberi yok.

Eti eti eti eti eti...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

gonderdim beyler muhtac olmayacan bu adamlarada yapiolarsa bi isi tam yapsinlar bizimde sponsorumuz sa bizi gormemezlikten gelemez bize bi yildiz alsinlar bundan sora uc ogun ulker mali yemezsem neyim[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                      ali coskun

Yorum

Ayrica cola turca adina Birol Altinkiliç Adnan Polatin saatine 350 bin ytl vererek satin aldi dolayli olara Gs ye ardim etmis oldu

Yorum

valla yerli mali yurdun mali dedik hep bu adamlarin ürünlerini kullandik...kalkti bu adamlar istanbula yardim üstüne yardim...eger TRABZONUMUZA yardim yoksa bundan sonra ülker de yok...

Yorum

Ülker bize yildiz futbolcu al yoksa bir daha ÇIZI almam...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

evet arkadaslar ben de ülkere bu maili gönderdim. bundan sonra yapilacak olanlari asagida yaziyorum
                              1. ben de artik biskrem, canpare ürünlerini ülker bize sponsor olana kadar almayacagim. alana da mani olacagim.

2. biz de cimri etiyle anlasalim belki ülkerin bu hamlelerinden sonra yumusarlar

Yorum

Amaç kesinlikle ülkerin bize yardim etmesi olmamali,Trabzonspor kimsenin yardimina,hibesine ihtiyaç duymaz.Ama ülke sporunda haksiz rekabeti engellemek için bu tepkiyi fazlasiyla göstermemiz gerekiyor

Anadolunun her sehrinde, böylebir ortak bilinç olsa ülker 5 milyon euro hibe edebilir miydi besiktasa.
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X