| bu konuda çok hizli hareket etmemiz gerek digini düsünüyorum |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)
Daraltma
X
-
Fazla söze gerek yok boykot baslasin, bu arada site açilisina da Tekke örnegindeki gibi bir yazi yazilsin.Çok ses getirecegi muhakkaktir.Biskuvitçiler akillarini baslarina alsin...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum
-
Yine topyekun çalismayi gerektiren bir durumla karsi karsiyayiz.Sadece bizim çabamiz yetecek mi bilemiyorum.Üzerime düseni yaptim ve elektronik postami gönderdim.Fakat yönetimle,yerel medyamizla,Ülker'le ticari münasebette bulunan-bulunmayan is adamlarimizla baski olusturmaliyiz.Bastada söyledigim gibi topyekun savas için seferberlik ilan etmeliyiz.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
ülker istedigi takima istedigi sekilde yardim yapabilir düsüncesindeyim.. ancak bu miktarlar dengeli ve ayrim yapilmaksizin olmalidir...
ülker yöneticilerinin ya da sahiplerinin tuttugu takimlara göre olmamalidir ya da menfaatlar sevdalara dönüsmemelidir..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Ülker Grubu yanlis adimlar atti ve hala devam ediyorlar. Her zaman bu gruba süphe ile baktim. Genel anlamda pek güvendigim bir firma degil. Simdi kalkmislar koskoca bir takimi dagitarak fb'ye veriyorlar. Bu yetmiyor büyük paralara bjk'ye oyuncu aliyorlar. Bu da yetmiyor; açiklama yapilarak aslan payi gs'nin olacak diyorlar.
Yok arkadas bosverin bu adamlari. Protestoya devam edilsin ama sonuç alindigi taktirde bile tüketmeyin bu adamlarin ürünlerini. Ayip denen birsey vardir ama bunlarin haberi yok.
Eti eti eti eti eti...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Amaç kesinlikle ülkerin bize yardim etmesi olmamali,Trabzonspor kimsenin yardimina,hibesine ihtiyaç duymaz.Ama ülke sporunda haksiz rekabeti engellemek için bu tepkiyi fazlasiyla göstermemiz gerekiyor
Anadolunun her sehrinde, böylebir ortak bilinç olsa ülker 5 milyon euro hibe edebilir miydi besiktasa.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum