Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Detaylari görmekte fayda var.

Ama ortada bir gerçek var ki bu da Bordomavi.net'in gücüdür.

Emegi geçen bütün arkadaslarima tesekkürler ediyor, ellerine yüreklerine saglik diliyorum.

Omuz omuza verdigimizde yapamayacagimiz hiçbir sey yok arkadaslar buna inanin...

Saygilarimla,
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• 10 tane de benden[img]smileys/smiley32.gif[/img]

maillere devam.yönetim alamiyor bari yildizimizi biz aldiralim.

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Detaylari görmekte fayda var.

Ama ortada bir gerçek var ki bu da Bordomavi.net'in gücüdür.

Emegi geçen bütün arkadaslarima tesekkürler ediyor, ellerine yüreklerine saglik diliyorum.

Omuz omuza verdigimizde yapamayacagimiz hiçbir sey yok arkadaslar buna inanin...

Saygilarimla,
        burada Projeyi baslatan Trabzon Fikir Klubunu de anmak gerektigine inaniyorum
        Ayhan Arkadasin bizim önümüze sundugu projeye bordomavi.net sahip çikmasi sayesinde klubun masada güçlü oturdugunu düsünüyorum

Yorum

• ülkerin sponsor destegini stad porjesinde de görmek isteriz.
          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• çok güzel bir yazi kardesim aninda gerekli yerlere iletildi[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
            BMN I TRABZON
            7 geliyor 7

Yorum

• [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Müjdemi isterim arkadaslar..[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Borsaya düsen bir haber..[img]smileys/smiley17.gif[/img]
              Derin Trabzonspor
              HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• bende diyordum ki dövizin düsüsü ve borsanin artisinin sebebi acaba ne anlasildi artik sebebi[img]smileys/smiley1.gif[/img]

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• arkadaslar

trabzon fikir kulübü nün baslattigi ve bordomavi.net ve de onun degerli üyelerinin gayreti ile olay bir asamaya geldi.

gelinen bu asama ülker ile masaya oturmaktan baska bir sey yapmayanlarin degil sizlerin bizlerin eseridir.bundan dolayi da kimseden aferin beklemiyoruz

ancaaaaak

ama gelinen asama da kulüp sadece anlasmaya vardik demekle yetinmekte dolayisi ile bu sonucun alinmasindaki katkimizi hiçe sayarak detay vermemektedir.

bizler ülkerle ne pahasina olursa olsun anlasma yapmanin degi marka degerimize göre anlasma yapmanin pesindeyiz.

dolayisi ile trabzon fikir kulübü nün baslattigi bu projede ülker ile yapilan anlasmanin detaylarini görmek bu kulübün gerçek sahiplerinin yani bizlerin hakkidir.

anlasma sartlarinin kulüp tarafindan açiklamasi için lütfen kulübe mail gönderin.

zahmet edip ve lütfedip bizi adam yerine koyup açiklama yapsinlar

saygimla

Yorum

• İlk olarak aytex tarafından gönderildi

arkadaslar

trabzon fikir kulübü nün baslattigi ve bordomavi.net  ve de onun degerli üyelerinin gayreti ile olay bir asamaya geldi.

gelinen bu asama ülker ile masaya oturmaktan baska bir sey yapmayanlarin degil sizlerin bizlerin eseridir.bundan dolayi da kimseden aferin beklemiyoruz

ancaaaaak

ama gelinen asama da kulüp sadece anlasmaya vardik demekle yetinmekte dolayisi ile bu sonucun alinmasindaki katkimizi hiçe sayarak detay vermemektedir.

bizler ülkerle ne pahasina olursa olsun anlasma yapmanin degi marka degerimize göre anlasma yapmanin pesindeyiz.

dolayisi ile trabzon fikir kulübü nün baslattigi bu projede ülker ile yapilan anlasmanin detaylarini görmek bu kulübün gerçek sahiplerinin yani bizlerin hakkidir.

anlasma sartlarinin kulüp tarafindan açiklamasi için lütfen kulübe mail gönderin.

zahmet edip ve lütfedip bizi adam yerine koyup açiklama yapsinlar

saygimla

Aynen
                    Anlastim demekle olmuyor bu isler
                    Projeyi görelim Meblayi görelim içerigi görelim süreyi görelim
                    Ciddi fikirler rakamlarla gelsinler önümüze

Yorum

• @aytex

aytekin kardesim..daha onceki sayfada dedigim gibi basta sen ve yavuz saltik olarak trabzon fikir kulubune çok ama çok tesekkürler..ülker konusunda aldigim duyumlara göre besiktasa yapilanin aynisi ya da çok benzeri bize yapilacak..tabii ki sonuç görene kadar tepkiye devam edecegiz ama bu bilgiyi de vermek istedim

Yorum

• arkadaslar acaba ülkere richardinhoyu istiyoruz die mesaj atsak sonuna da transfer gerçeklesirse ülker mallarina hücum edecegimizi söölesekk ABARTMIS MI OLURUZZ delgado geldi ondan sordum[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]ilahi renkdas. Alem adamsin [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                            arkadaslar acaba ülkere richardinhoyu istiyoruz die mesaj atsak sonuna da transfer gerçeklesirse ülker mallarina hücum edecegimizi söölesekk ABARTMIS MI OLURUZZ delgado geldi ondan sordum[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]

Aslında hazır böyle bir kapı açılmışken Ülker Beşiktaş'a Jun'u transfer etse daha ne olsun! Hem oraya transfer yapmış olur hem de bizi bir dertten kurtarır.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Emegi geçen herkese Teskkürler Ilk toplantida Benden Ülker Çikolata-Yada COLATURKA.

Cafer Abi ,Ülker Çikolatali Gofret varya ben ondan isterim [img]smileys/smiley9.gif[/img]Edited by: sevgi

Yorum

• Gerçekten insan gurur duyuyor böyle bir taraftar kitlesinin bir parçasi olmakla,sevgili Aytekin'inde dedigi gibi ne yönetimden ne de baskandan bir tesekkür ve takdir beklentisi içinde degiliz.Biz görevimizi yaptik.Öncelikle Trabzonspor fikir kulübünün yönlendirmesi ve Trabzonspor'lulugumuzun getirdigi bilinçle davaya sahip çiktik.Biz sevdik mi adam gibi severiz.Sevdigimiz içinde her türlü hareketin içinde oluruz.Bazi arkadaslarimizin dedigi gibi bu konu esasen yönetimin isi olsa bileyönetime görevini yerine getirmesi için uyarici,yol göstericiolabiliriz.
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X