Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun'u TS'ye istedigimden degil ama; Ersun Yanal milli takimlarda teknik direktör iken 1 numarali ismi Ftih Tekke idi..Hakan Sükür'ün yerine milli takima Fatih Tekke'yi monte eden Erson Yanal'di.. Ayrica her firsatta da dile getirir "Fatih Türkiye'nin en komple hücumcusudur" diye..

yahu arkadas bunebicim yorum, ersun fatih tekkeyi milli takima oturtmus. baska caresimi vardi cinconu bitirmek icin hakan sükürü milli takima almadi.biliyorki hakan duygusal bir topcu bu bunalim onu ve cinconu bayagi meskul etti.bu encok fenere yaradi, cünkü herkes biliyor ersun fenerin yalakasi.

fatih tekkeyi almasinda kimi alsin O BIR KRAL O BIR BOMBACI O BIR STAR::::::: onu oynatmak her hocanin birinci görevi.

seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
    asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• bjk maçindan daha zor bir maçti ve kazasiz belasiz atlattik darisi bjk maçina
      Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
      BMN Tsira TRABZON

Yorum

• ath>fficeffice" />ffice:word" />Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ailevi nedenlerden dolayi sezon sonunda görevini birakacagini yönetim kuruluna açikladi. Konuyla ilgili açiklamada bulunan Trabzonspor 2. Baskani Ibrahim Haciosmanoglu, dün aksam oynanan Ankaraspor maçi sonrasi Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in soyunma odasinda kendilerine ve futbolculara sezon sonu görevini birakacagini açikladigini söyledi.

Kararini açiklarken Bosnak teknik adamin gözyaslarina hakim olamadigini kaydeden Haciosmanoglu, "Ailevi nedenlerden dolayi zorda kaldigini ve Trabzonspor'a hizmet etmek istemesine ragmen bunu yapamayacak olmanin üzüntüsünü yasadigini iletti. Biz kalmasini istiyorduk. Hayirlisi olsun. Besiktas maçinda takimin basinda olacak ve daha sonra görevini birakacak" dedi.

Bu haberi yeni gördüm ve üzüldüm aslinda..
        Futbol nankör bir meslek Türkiye de ve özellikle içikaynayikazan da !

Bir de Ersun YANAL'i denesek bari.. Bence baskasi da bizim
        stresimizin altindan kalkamaz.
        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
        .

Yorum

• hangi sitede yaziyor Mehmet Abi bu haber?
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Ajansspor.com

Yorum

• bu iyi bi haber degil
              fenerbahçe dünya pisliğidir..
              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                hangi sitede yaziyor Mehmet Abi bu haber?
                Siteyi reklam etmeyelim
                Özele yaziyorum.
                .

Yorum

• Bizim yöneticilerimiz bu kadar amatör olamaz.Bu haberin dogrulugu olsa bile kimse bu kadar kritik bir konumda açiklama yapamaz.Olumsuz sonuçlarin altinda kalir bu açiklamayi yapan.

Inandirici degil bence bu haber.
                  Amatör ruh,profosyonel düşünce
                  İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi
                    TROKE>LAS>fficeffice" />HAPE>ffice:word" />HAPE>Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ailevi nedenlerden dolayi sezon sonunda görevini birakacagini yönetim kuruluna açikladi. Konuyla ilgili açiklamada bulunan Trabzonspor 2. Baskani Ibrahim Haciosmanoglu, dün aksam oynanan Ankaraspor maçi sonrasi Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in soyunma odasinda kendilerine ve futbolculara sezon sonu HAPE>görevini birakacagini açikladigini söyledi.

Kararini açiklarken Bosnak teknik adamin gözyaslarina hakim olamadigini kaydeden Haciosmanoglu, "Ailevi nedenlerden dolayi zorda kaldigini ve Trabzonspor'a hizmet etmek istemesine ragmen bunu yapamayacak olmanin üzüntüsünü yasadigini iletti. Biz kalmasini istiyorduk. Hayirlisi olsun. Besiktas maçinda takimin basinda olacak ve daha sonra görevini birakacak" dedi.

Bu haberi yeni gördüm ve üzüldüm aslinda..
                    Futbol nankör bir meslek Türkiye de ve özellikle içikaynayikazan da !

Bir de Ersun YANAL'i denesek bari.. Bence baskasi da bizim
                    stresimizin altindan kalkamaz.

deneme tahtasina döndük zaten!!

alalh askina 3 yilda kaç t.direktör degistirdik unuttum sayamiyorum artik!!

fenerbahçe de 3 yildir daum var!

basarisizligin nedenini mi ariyorsunuz?? baska yerlere bakmayin vahidi takimda tutun basari gelecektir...
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• "HALILHODZIC AGLADI"

"HALILHODZIC AGLADI"

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ailevi nedenlerden dolayi sezon sonunda görevini birakacagini yönetim kuruluna açikladi.
                      07 Mayis 2006 Pazar 16:52

GÖKMEN SAHIN
                      TRABZON - Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, ailevi nedenlerden dolayi sezon sonunda görevini birakacagini yönetim kuruluna açikladi.

Konuyla ilgili IHA bir muhabirine bir açiklamada bulunan Trabzonspor 2. Baskani Ibrahim Haciosmanoglu, dün aksam oynanan Ankaraspor maçi sonrasi Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in soyunma odasinda kendilerine ve futbolculara sezon sonu görevini birakacagini açikladigini söyledi.

Futbolculara bir is düsüyor adam gider ayak güzel bir galibiyet ile hocalarini ugurlamak.. Ah ayriliklar insanin hayatinda hep..
                      Aklima yine ayriliklar geldi ah ahhhh
                      ..
                      Edited by: Mehmet
                      .

Yorum

• Evet bazi arkadaslar bize bu maçtan beraberligin yetecegini söylüyordu bu ligiçin ne diyecegimi bilmiyorumarkadaslar...Simdi sadece kendi göbegimizi kesmek kaldi alacaz beceke maçini isi bitirecez baska yolu yok

ersunu bize layik gören renkdaslarimada bir çift laf söylemek istiyorumadam vesikali fenerli sirf Sultanimiz kral olmasin diye resmen maçi verdi seyrettiyseniz vestel maçini bunu açikça görürsünüz...

Bu satirlari yazdigimda waha hoca konusunda bilgim yoktu

Bir yönetim bu kadar amatörce hareket edemez önümüzde çok önemli final havasi tasiyan bir maç varken böyle bir açiklama yapmak hangi akla hizmettir anlamiyorum...

Birileri elbirligi edip bize bu yilidami aratacak yoksa korkmaya basladim inanin
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• B.B.Ankaraspor - Trabzonspor maçinin golleri BMN|Video da

http://www.bordomavi.net/videolar/default.asp

Yorum

• güzel goller olmus,umarim besiktasi yenip bu kötü sezonda iyi bir haber almis oluruz,
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• galibiyet güzeldi fakat oynanan futbol beni yine memnun etmedi. hala gerçek Trabzonspor gibi oynayamiyoruz. Besiktasi yeneriz insallah haftaya. Bukadar kötü geçen bi sezondan sonra ligi 3. bitirip uefa ya gidebilmek iyi sayilir..
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi

Ersun'u TS'ye istedigimden degil ama; Ersun Yanal milli takimlarda teknik direktör iken 1 numarali ismi Ftih Tekke idi..Hakan Sükür'ün yerine milli takima Fatih Tekke'yi monte eden Erson Yanal'di.. Ayrica her firsatta da dile getirir "Fatih Türkiye'nin en komple hücumcusudur" diye..

yahu arkadas bunebicim yorum, ersun fatih tekkeyi milli takima oturtmus. baska caresimi vardi cinconu bitirmek icin hakan sükürü milli takima almadi.biliyorki hakan duygusal bir topcu bu bunalim onu ve cinconu bayagi meskul etti.bu encok fenere yaradi, cünkü herkes biliyor ersun fenerin yalakasi.

fatih tekkeyi almasinda kimi alsin O BIR KRAL O BIR BOMBACI O BIR STAR::::::: onu oynatmak her hocanin birinci görevi.

Ya kusura bakma ama bunlar hep Telegol polemikleri adamin ne isi olur cimbomla ya Hakan Sükür en kötü dönemindeydi o sirada adam da milli takima almadi bu normal birseydi ama basin habure doldurunca olay oldu birakin bunlari da gerçkler üzerinden takimimizi tartisalim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X