Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serseerii tarafından gönderildi
    bide giseler saat kaçta bilet satmaya basliyo bilen biri varsa yardimci olabilir mii
    saat16:00 da gidersen çok rahat bilet alabilirsin17:00-17:30 gibi en geç açilir giseler
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Takimin temelinin, bu kulübe ve tüm basarisizliga ragmen kendilerini hep destekleyen taraftarina bir borcu oldugu kesin. Bu nedir; çok net; Trabzonspor?un Avrupa seyahatidir.
      Nasil mi olur?
      Önce Ankaraspor?u, sonra da Besiktas?i yenerek olur.
      Bu sezon simdiye kadar sadece bir büyük maç kazanabilen, öne geçtigi birçok maçi yenik kapatan ve her hafta geriye giden rakiplerine ragmen UEFA?yi hala garantileyemeyen Trabzonspor?un oyuncularinin artik mazereti olmamali. Ne, kafasi zaten uzun zamandir Trabzonspor?un durumundan çok Fransa?daki ailesinde olan teknik direktörün strateji hatalari ne de ?acaba seneye kalacak miyiz?? endisesi gölge etmemeli.
      En azindan bu iki maçta söz sadece diger büyüklerin ayaklarindan fazla kazananlarin, oynanan maçin ardindan yapilan ilk idmanlarda agrilari nedeniyle, arkadaslari gibi yesil örtü yerine parke zeminde çalisanlarin (!), kisacasi Trabzonspor?a borcu olanlarin mücadelesi!
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Maçin biletlerini Dost kitabevinden kolaylikla alabilirsiniz. Kale arkasi: 4,5 ytl...

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
          İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi

İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
          1 puan kötü olmaz, 1 puan alirsak 3. lügümüz garantidir.

Bu maçtan bir puan almamiz UEFA hayallerinin sona erdigi anlamina gelir bence.

nasi ya? o kadar da uçmayin rakipleriniz barcelona milan felan degil , gayseri ve gençlerbirligi. bu hafta gençlerbirliginin diyarbakirdan puan alabilecegini mi saniyorsunuz? veya kayserinin son hafta gs den puan alacagini mi? gençler diyarbakira, kayseri gsye yenilir, bizde ankaradan 1, bjkden 3 puan alirsak 3. oluruz

tam tersini yapsak ankaradan 3 puan alip besiktastan en azindan 1 puan alsak olmami
          [ille d' 7]

Yorum

• hayir kargalari kesin yenmeliyiz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• ii de ben yenmeyelim demiyomki isi garantiye alalim bu maçi alalim sonrakini en azindan berabere bitirilim
              [ille d' 7]

Yorum

• Yine ayni seyi söylemek zorundayim.Futbolcularimiz gününde olursa kazaniriz.Vahidten bi sey beklemiyorum!
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• ankarasporu 3 maçta da yenememek düsündürücü.. bu sayi 4 e çikmasa bari.. ama kesinlikle zor maç olacagi belli.. insallah aliriz.. yoksa isimiz yas ki ne yas...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                  Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• Maca gideyimmi gitmiyeyimmi diye düsünüyorum. Herhalde gitmem. Ben gitmeyince kazaniyoruz herhalde. Diyarbakir ve Rize maclarina gitmedim. Fb macina gittim[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Yahu su Gazetelerde su enaileri kimler calistiriyor anlamis degilim:

Trabzonspor, UEFA Kupasi'na kalabilme maçinda Ankara virajinda. Bordo-mavililer, Ankaraspor ile yaptigi 3 maçta 2 beraberlik 1 yenilgi aldilar. 2004-05'te 1-1 ve 2-2'lik beraberlikler alan Trabzonspor, bu sezon Hüseyin Avni Aker'de rakibine 3-2 yenilmisti.

ANKARA
                      Jerviç Petrous Wederson Ramazan Kürsat Musa Hürriyet Jaba Ersen Martin
                      Cem Tita

TRABZON
                      Jefferson Stepanov Erdinç Gökdeniz Adem Hüseyin Szymkowiak Yattara Fatih Tekke

Hakem: Ismet Arzuman
                      Stat: 19 Mayis
                      Hava Durumu: 8 derece

Ankaraspor 10, biz ise 9 Kisi ile maca cikiyoruz. Maalesef Türkiyede Gazetecilik yerin dibine vurdu. Daha ne fayda bekliyorsun Türk Futbolun'dan...
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi

Yahu su Gazetelerde su enaileri kimler calistiriyor anlamis degilim:

Trabzonspor, UEFA Kupasi'na kalabilme maçinda Ankara virajinda. Bordo-mavililer, Ankaraspor ile yaptigi 3 maçta 2 beraberlik 1 yenilgi aldilar. 2004-05'te 1-1 ve 2-2'lik beraberlikler alan Trabzonspor, bu sezon Hüseyin Avni Aker'de rakibine 3-2 yenilmisti.

ANKARA
                        Jerviç Petrous Wederson Ramazan Kürsat Musa Hürriyet Jaba Ersen Martin Cem Tita

TRABZON

Ankaraspor 10, biz ise 9 Kisi ile maca cikiyoruz. Maalesef Türkiyede Gazetecilik yerin dibine vurdu. Daha ne fayda bekliyorsun Türk Futbolun'dan...

vallaha öyle yaaw[img]smileys/smiley36.gif[/img].. yanliz ankara 11 biz 9 kisiyiz...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi
                          İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi

Yahu su Gazetelerde su enaileri kimler calistiriyor anlamis degilim:

ANKARA
                          Jerviç Petrous Wederson Ramazan Kürsat Musa Hürriyet Jaba Ersen Martin Cem Tita

TRABZON

vallaha öyle yaaw[img]smileys/smiley36.gif[/img].. yanliz ankara 11 biz 9 kisiyiz...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Petrous yaziyorya bendeonu Jervicinsoyadi zanettim...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• bu ankara rizeye benziyo oynadigi top itibariyle biz de rizedeki gibi oynarsak bir plaka daha neden olmasin

1-6

Yorum

• valla bana öyle geliyoki farkta atabiliriz yenilebilirizde ama hangisi bilmiyorum
                              sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• ankarasporun düşme şansı var mı? var mı net bilgisi olan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X