Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankaraspor - Trabzonspor.(0-2)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi
    Golde bisey yok.
    Golden önce Fatih hizla çikiyo topu geri çeviriyo
    gelen top zaten onun çevirdigi top bal gibi gol.
    Hakem yazmisya vermisse is bitmis.

Eli ile golü atmamisya.

Golü Fatih atti. Buna kimsede birsey demiyor zaten. Ama gol ofsaytti. Bizim Trabzonspor taraftari olarak farkimizda iste buradan geliyor. Bizler haksizliga bayrak açarken, Trabzon'da yasadigimiz haksizliga binlerce insanimiz yürürken, kalkip bu gole, "bal gibi goldür, el ile atmadi ki" dersek, ne farkimiz kalir o takim taraftarindan. Bizler, dogruyu söyleyerek farkimizi ortaya koydugumuz için, onlardan farkliyiz...

Fatih kraldir. Dünyanin en iyi ikinci golcüsüdür. Ne Fatih'in böyle bir gole ihtiyaci vardir, ne de Trabzonspor'un.

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• 1-Ankaraspor'dan ilk maçin rövansini aldik.

2-Yattara Vahid hocadan firça yigene kadar,çok isteksizdi ondan sonra biraz kipirdadi,morali de oldukça bozuktu.

3-Seyircimiz performans olarak mükemmeldi.

4-Centilmence bir maç oldu.Seyircilerin birbirine jesti(tabii ki Trabzonspor seyircisi baslatti) çok güzeldi,olmasi gereken de bu.

3 puan Trabzonspor'umuz alinca çok degisik,güzel bir duygu.
      Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
      Kobra

Yorum

• takmayin kafaniza gol olduya ona bakin [img]smileys/smiley32.gif[/img]
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Macin analizine gecersek takimimiz kötü oynadi ama sonucta 3 puani aldik, yattara ise bugün cok sansizsi yani bugün onun günü degildi sürekli topu aldiginda kayiyordu tutamiyordu ropu kendinde, fatih 2 golle yine muhtesem oynadi 2. golde ofsayt olmasinda ragmen ben üzülmedim cünki, malesef türkiyedeki hakemlerimiz bu tür pozisyonlarda özellikle eziklerin macinda hata yapiyorlar.

Valla öle görünüyorki, eger biz uefaya katilirsak vahid 90% kalacak gibi görünüyor ama uefaya gidemez isek ozaman bilemem ne olur...

Arkadaslar biz bu maci kaybetsek bile uefaya gitme sansimiz var tabiki bu bizim rakiblerimize bagli olan birsey egerki gencler ve kayseri haftaya maglup oldugu taktirde biz 4.lügü garantilemis oluruz, ama tabi bu yenilelim rahat bir mac anlamina gelmez kessinlikle 3 puan icin mücadele edecegiz.

Bu arada Ankaradaki seyircilerimize burdan cani gönülden tebrik etmek istiyorum takimimizi yanliz birakmadilar bu yüzden ayri bir sevinc icerisindeyim, insallah BJK macinida atlatip sezonu güzel bir sekilde kapatiriz.

Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin

Yorum

• Bu sezon ikinci kez bir maçi firstim varken tv'den seyretmedim. Birincisi Diyarbakirspor'la kendi evimizde yaptigimiz maçti. Çok kötü oynamistik ama sonu güzel olmustu. Bir de bu maçta böyle bir sans deneyeyim dedim, yine tuttu.

Kadrolardan anlasildigi gibi Vahid Hoca yine bir seyler denemeye çalismis gibi. Üstüste iki maça ayni kadroyla çikamiyoruz. Sezon sonu geldi artik neyin arayisiysa bu degisken kadro anlayisi. Sezon sonu demisken, iyi oyun-üç puan arasinda bir seçim yapacak olursak su siralarda çogumuz üç puan deriz her halde. Bize lazim olan üç puani aldik, umutlari son haftaya tasidik.

Haftaya alacagimiz galibiyetle bir çok güzel istatistikle bitirmis olacagiz bu kabus gibi sezonu:

1-) Ligi üçüncü olarak bitirerek her seye ragmen siralamada olabilecegimiz en iyi yerde olacagiz (Tabi son haftalar itibariyle, yoksa üçüncülük kimseyi tatmin etmez).

2-) UEFA biletini alarak takimimizi seneye yine Avrupa arenasinda görebilecegiz. Her ne kadar bu firsati elde edersek Vahid Hoca takimin basinda kalir gibi bir anlayis var ama bence bu konuda kararlar çoktan verildi, UEFA'ya katilmayla pek alakali olmayacak gibime geliyor.

3-) Maalesef son bir kaç sezonda Istanbul eziklerine karsi istatistigimiz hep geriye gidiyor. Yani bu maçin hiç bir iddiasi olmamis olsa bile sirf bu sebep ve Istanbul takiina karsi alinacak galibiyetin hazzi, motivasyon sebebi olurdu, ki zaten bir hedefimiz var, kazanirsak iki isi aradan çikaracagiz.

4-) Sezonu güzel bir galibiyetle kapatmak psikolojik olarak gelecek sezon içinarti bir unsurolur (Tabi ben bunu geçen seneki 5-0'lik Istanbulspor maçi için de düsünmüstüm ama olmadi. Ayrica bana katilir misiniz bilmem ama gerçek Trabzonspor orada bir yerlerde kaldi. Her sey müthisti o maçta ve gelecege yönelik çok güzel ve hakli beklentilerimiz olusmustu ama olmadi iste).

Yorum

• valla yendik ya gerisi önemli degil...ofsayt yorumlarinizi okudum...ben yorum yapamicam maçi izleyemedim çünkü...[img]smileys/smiley19.gif[/img]neyse tadini çikaralim...ins.bjk maçini da aliruefayagideriz...
              OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
              TSira TRABZON

Yorum

• zaten bu sene iyi oyun göremedik buda onlardan biri oldu
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Biz ne kadar büyük taraftariz. Besiktas gibi final bir maç öncesi çifte standartlar, entrikalar oynanarak kendi evimizde oynamamiz engelleniyor ve buna bile büyük tepki göstermiyoruz
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• O degilde usaklar maçin 90. dakikasi sag kanattan ceza sahasinin kösesine firirkik kullanicaz dyokacla kamera türübüne döndü. Taraftarlarimizin arasinda bmn polarli gözlüklü bir arkadas. Yanlis tahmin etmiyorsam Çakir di.Acayip hosuma gitti.
                    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• gayseriyle gençler yendikten sonra bizim galibiyet bi ...ka yaramadi sevinemedim beeee

Yorum

• eger biz bu yili 3.bitirirsek ligi.gerçekten basaridir.biizm için insallah bjk yi yeneriz.....
                        FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

• bu maçta seyrettigim TS kupa maçinda seyrettigim BJKeyi yenemez.TAkim çok kötüydü, sözde oyunu kendi sahamizda kabul edip kontraataklarla gol aradik ankaraspor arkayi çok bos birakmasina ragmenbiz sadece ikisini degerlendirebildik. su bir gerçekki pas isabet oranimiz ve paslasmalarda sahya kullanma mantigimiz çok kötü haliyle en fazla 3 pasla gole gidebilecegimiz yerde gereksiz yan paslarda avantajimizi kaybediyoruz.Takimin genel görüntüsü, rakibe net gol pozisyonu sadece birkere verdik,ama göze hiçte hos gelmeyen insanin içine sikinti veren bir oyunanlayisimiz var.Takim oyunu yok (zaten uzun zamandir yok) teknik kalitesi yüksek oyuncularimizin is bitiriciligi var....BU durumda da tarafsiz sahada oynanacak BJk maçi eger BJK kupa maçinda oynadigi takim oyununu sahaya yantisirsa..sonuç hüsran olabilir

ideolojisi felsefesi ve farkliligi olan sensin ve yine teksin

Yorum

• İlk olarak bodehter tarafından gönderildi
                            beyler gooleri nerden izleyebiliriz
                            İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                            birazdan yüklerler buraya [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Bu aksamki Telelig programindan golleri kaydettim ama tam maç esnasinda TRT'de bi gariplik vardi.Görüntü falan çok kötüydü.Simdi düzeldi TRT.Onun için golleri simdilik koymuyorum.Yarin aksam büyük ihtimalle böyle bi sorun olmaz ve golleri koyarim.En kötü ihtimal bu kayitlari yarin aksam yüklerim siteye.

Yorum

• fatihin golunde görüs acisi ile hakem geride kalmis yani o da bizim tvden izlediklerimiz gibi düsünmüs olmali.

yattara da gerçekten bisiler var hoca ile mi sorunu var takimla mi bir an önce bu konu arastirilmali.wederson yattaraya top oynatmadi hocada yattaraya kanat degistirmesini sölemedi bence o 2-3 defa kanat degisselerdi çok farkli seyler izleyebilirdik.

ufukhan tercihi mükemmeldi çok sasirdim gerçekten.

erdinç gene yüregimi agzima getirdi.3 pozisyonda hatali girdi biri penalti oluyodu birini ufukhan kademe ile düzeltti.

takimin fatihe gol attirma çabasini anliyorum ama bu kadarda olmaz bariz gol pozisyonu için zemin verkende fatih beklenmez biz 3ü atsaydik ankara daha çok bastirirdi o zaman.belki bu fatih için daha hayirli olurdu ama nese.

hafta içi antrenmanperformasina göre kurulan ve her hafta en az 2 degisikligin oldugu kadroda bakalim daha neler görecez bu konu istikrarsizligin istikrari olarak sürüp gidecek bence.

Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                                İlk olarak bodehter tarafından gönderildi
                                beyler gooleri nerden izleyebiliriz
                                İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                                birazdan yüklerler buraya
                                Bu aksamki Telelig programindan golleri kaydettim ama tam maç esnasinda TRT'de bi gariplik vardi.Görüntü falan çok kötüydü.Simdi düzeldi TRT.Onun için golleri simdilik koymuyorum.Yarin aksam büyük ihtimalle böyle bi sorun olmaz ve golleri koyarim.En kötü ihtimal bu kayitlari yarin aksam yüklerim siteye.

Bu sebepten berbat görüntü vardi.Insallah yarin böyle birsey olmaz.

TRT ekranlari 3 saat karardi

TRT yayinlarinda aksamaya neden olan
                                ariza giderildi. Yayinlar tekrar tüm Türkiye'de izlenmeye baslandi.

Yetkililerden alinan bilgiye göre, enerji sistemlerinde olusan bir
                                ariza nedeniyle TRT yayinlari yaklasik 3 saat süreyle izlenemedi.

Ariza devam ederken, canli yayin araçlariyla TRT 1, TRT 2 ve TRT
                                INT yayinlarinin bazi bölgelerde izlenmesinin saglandigi bildirildi.

Yapilan çalismalar sonucu ariza giderilerek saat 00.30'dan
                                itibaren TRT yayinlari, tüm Türkiye'den izlenmeye baslandi.
                                Edited by: Alpayer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X