ankaraspor maçindn sonra evin yolunu tuttuk... tam stadin önündeki durakta dolmus bekliyorduk.. bos bir dolmus geldi .. hurraaa!.. herkes bindi.. baktim dolmus hep maçtan çikan trabzonsporlularla dolu
yanima bir abi ve çocugu oturdu... abinin tipine baktim trabzonluya benzemiyor...daha çok orta anadolu esmerligindeydi yüzü... çocugunun kafasinda trabzonspor sapkasi... dedim abi siz trabzonlumusunuz? yok dedi ben trabzonsporluyum...peki nerelisin dedim.. kirikkaleliyim dedi.. ooo dedim trabzonlu olmayan trabzonsporlulardansin dedim.. tebrik ederim abi dedim... abimiz baya fanatiktmis... iki yildir trabzonspor kongre üyesiymis bile... 1986 yilinda ts-fb maçi için trabzona geldiginde trabzonu görme firsati olmus... tabi bizimkilerin misafirperverligindende bahsetti...ne trabzonspora ne de trabzona laf ettirmem dedi...abimiz ayrica kendisiyle birlikte 17 kisiyi üye etmis trabzonsporumuza... cts aksamki trabzonspor taraftari da yine mest etmis onu... Allah razi olsun böyle adamlardan.. trabzondaki bir çok kisiden fanatik abi... maç güzeldi.. ben bunlari anlatmak istedim.. seyircimizde süperdi...

Yorum