Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stad dolu olsunda bence tezahurat onemlı degıl..

Benım kızdıgım nokta tsclup'a yeterınce satıs olmaması

Trabzoncell 1 mılyon uyesı olması gerekırdı. 100 bın yoktur herhalde millet hattını bıle degıstırmıyor ki trabzoncell cok ıyı bir gelir kalemı olabılırdı..

Herkesın bir kredi kartı vardır.. cok mu zor ınternetten basvur Vakıfbank yada Denızbank kredı kartın gelsın ekstra bir zararı yok yıllık kart ucretı vakıfbankın 10 tl bir cok kredı kartından daha avantajlı bu bakımdan gecıkme faızlerıde dusuk..

Kombine satısları zaten rezallet gs 40000 gectı satıslarda sonra taraftar bunlarla rekabet edilmesini bekliyor

Taraftara en buyuk elestırım ne kadar ekmek o kadar kofte bunun mantıgını kavrayamadan buyuk beklentıler içine girmesı sonrada hayal kırıklıgı oluyor..
    Söylediklerinize katılıyorum fakat başarının gelmemesi temelde ki etken. Bazı istisnaları aradan sıyırırsak ülke genelinde de bu durum böyledir. Örneği sizin verdiğinizden yola çıkarak vereyim. galatasaray 40000 kombine rakamını geçmiş demişsiniz. 2 yıl üstüste şampiyonluk + şampiyonlar liginde çeyrek final (ki fazlasının yapılabileceğinin sinyallerini verdiler) + Drogba, Sneijder, Selçuk, Buurak vs vs.. Sahada futbol oynayan bir takım görüyorlar. Bu kombine satışına Stancu, Cluio, Aykut, Servet varkende ulaşmışlarsa sözüm yok.

Trabzonspor taraftarı 2011'den sonra resmen işkence izliyor stadyumda. Gerek stadyumun konforsuzluğu gerekse sahaya çıkan takımın beklenenin çok altında kalması taraftarın ekonomik katkısını çok büyük ölçüde düşürüyor. Bunu görmezden gelmemeliyiz.
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben farozluyum la ,la bnde tonyaliyim,la olum siz ne konusiysiniz bende sürmeneliyim....bu bencilik devam ederse trbunde bole olur kimse biz trabzonsporluyuz birleselim yok...herkez kendi ilcesinin hepsinden ustun oldugunu biz boleyiz biizm orasi bole diye on plana cikma cabasi icerisinde kimse demiyoki ulan carsi grubuna bak tatangalara bak ultraaslna bak dmio....
      tek trabzon degil, bizim karadenizin her ilinde var bunlar
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Foruma dadandığımdan beri işi gücü salladım iyice. Bu yönden kendimi çok eleştiryorum.

Yorum

• Bugün erdoğanın ziyaretine sessiz kalınmayacaktı.
          Mesela neden forumda herhangi bir protestoya zemin hazırlanmadı?
          Yazarken mangalda kül bırakmıyoruz ama!
          Şehirde şike-erdoğan bağlantısının olmadığı görüşünde.
          İddia ediyorum o kupa gelsin. Başbakana minnet duyacak bu şehir!
          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 01:07.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün erdoğanın ziyaretine sessiz kalınmayacaktı.
            kupa gelmese bile bir tepki olmaz erdoğana akp 60 ı geçerek ıkar seçimlerden de artık tanıdım diyebilirim Trabzon insanını

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün erdoğanın ziyaretine sessiz kalınmayacaktı.
              Merak ediyorum aramızda ne kadar Trabzonlu Gençlerden taraftarımız var

Yorum

• Ynt: Taraftara Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merak ediyorum aramızda ne kadar Trabzonlu Gençlerden taraftarımız var
                Bence grubun adını eksik koymuşlar Trabzonlu AKGencler olacakmış o
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Hüseyin işte Trabzon gençliğinin çoğunluğu akpyi temiz gördüklerinden aramızda yoklar.
                  Gerçekleri görenler şehrin dışında.
                  Bu yüzden bir çok konuda boşa kürek çekiliyor.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Trabzonspor'u küçülten artık yönetimi de geçen Trabzon şehri

Yorum

• hicbir seyden memnun olmuyorsunuz. onerim m.city i tutun. hem bilete 30tl verme derdinizde olmaz.

Yorum

• Sizi çekirdekçiler siziiiiii
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• 5TL ye bilet mi? Hollandada amator 4. ligte oynuyorum. Bizim icerdeki maclar 2.5 Euro..
                          twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Taraftara Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5TL ye bilet mi? Hollandada amator 4. ligte oynuyorum. Bizim icerdeki maclar 2.5 Euro..

Sizin ligde şike var mı?Şike yaptığı halde ligde oynamaya devam eden,başkan ve yöneticileri halen görevde olan var mı?Maçlarda sürekli aynı takımlar lehine hata yapan hakemler ve onları kollayan federasyon var mı?
                            Bütün bunlara rağmen gönül isterki şehir tertemiz takımını bağrına bassın ama ben bu tiyatroya para vermem diyene en ufak itirazım olmaz.Saygı duyarım.
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sizin ligde şike var mı?Şike yaptığı halde ligde oynamaya devam eden,başkan ve yöneticileri halen görevde olan var mı?Maçlarda sürekli aynı takımlar lehine hata yapan hakemler ve onları kollayan federasyon var mı?
                              Bütün bunlara rağmen gönül isterki şehir tertemiz takımını bağrına bassın ama ben bu tiyatroya para vermem diyene en ufak itirazım olmaz.Saygı duyarım.
                              Para vermem, mac bakmam demek baska, fiyatlari dusurelim baska.
                              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Yarin ki macta goruruz stat nasil doldurulur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X