Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim gruplar çekirdek çitlemeyi iyi biliyor ne zaman tv den tribünleri gösterse 2 şey dikkatimi çekiyor...

1--kendini stadın tribününde görüp sevinen ve el sallayan taraftarlar

2- çekirdeklerini iştahla yiyen taratftarlar(2.pakette sağ cepte)

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• iki sey soylemek istiyorum

1-taraftar gruplari, kirk tane taraftar grubumuz var her yerden baska ses
      2-maraton uyuyor, sanki yasli nineler mac izliyor gibi duruyorlar orda bosbos
      Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Ben olaya farklı yönden yaklaşıyorum biraz.
        Belki kimine göre bahane olamaz.
        Çevremden biliyorum.
        Şöyle bir gerçek var.
        Trabzon'da tribün yapabilecek ateşli, genç nüfusun bir kısmı üniversite peşinde bir kısmı mezun olduktan sonra işinin peşinde şehri terk etmek zorunda kalıyor.
        Trabzon taraftarının deplasmanlarda daha ateşli daha özlem dolu olmasının sebebi de bu.
        Başta dediğim gibi çevremde, beraber maça gittiğimiz bir çok kişi işinin peşine farklı şehirlerde yaşamak zorunda kalıyor...
        Bu sayı azımsanamayacak kadar çok üstelik.
        Maç kaçırmayan bu insanlar ne yazık ki tv ye mahkum kalıyor. Takımından uzaklarda.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet Özellikle Göztepenin tribünü çok sağlam bir maçına gidin adamlar deli gibi bağırıyor stad inliyor tüm herkes bağırıyor sadece açık kapalı değil o an stadda kim varsa..Biz taraftar daha olamadk bizde seyirci var taraftar namına birşey yok.
          aynen adamlar 10 numara.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Aramizda külübümüzü asagilamaktan zevk alan sözde Trabzonsporlular var.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben olaya farklı yönden yaklaşıyorum biraz.
              Çevremden biliyorum.
              Şöyle bir gerçek var.
              Trabzon'da tribün yapabilecek ateşli, genç nüfusun bir kısmı üniversite peşinde bir kısmı mezun olduktan sonra işinin peşinde şehri terk etmek zorunda kalıyor.
              Trabzon taraftarının deplasmanlarda daha ateşli daha özlem dolu olmasının sebebi de bu.
              Başta dediğim gibi çevremde, beraber maça gittiğimiz bir çok kişi işinin peşine farklı şehirlerde yaşamak zorunda kalıyor...
              Maç kaçırmayan bu insanlar ne yazık ki tv ye mahkum kalıyor. Takımından uzaklarda.
              +1. Sonuna kadar katılıyorum.

Ayrıca elde olan imkanlarla yapılabilen bu kadar maalesef. Şayet taraftar grupları arasında bir birleşme gerçekleşir ve üstü kapalı bir tribünümüz olursa herkesin görüşü ufak ufak değişmeye başlayacaktır. Ankara'da ki Gençlerbirliği maçında kapalı bir tribün altında sesimizin nasıl çıktığını gördük.
              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben olaya farklı yönden yaklaşıyorum biraz.
                Çevremden biliyorum.
                Şöyle bir gerçek var.
                ben istanbulda yaşıyorum fırsay buldukça deplasmanlara gitmeye çalışıyorum. Özellikle ankaradaki kupa finalindeki tribün trabzon tribünlerinde bir ilk oldu ve herkes hep bir ağızdan aynı besteleri söyledi. Ayrıca trabzonda taraftar grupları kimse kusura bakmasın çıkarı oldukları için kuruyorlar. Bıraksınlar ya da hepsi birlikte maratondan kombine alsınlar çok seviyolarsa takımlarını. Bu iş 50 kişi bi yerde 100 kişi bi yerde bağırmakla olmaz. Beğenmediğimiz bursa eskişehir hepsi tek bir grup tarafından stadda org ediliyor bizde herkesten farklı bir ses
                Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• Ben farozluyum la ,la bnde tonyaliyim,la olum siz ne konusiysiniz bende sürmeneliyim....bu bencilik devam ederse trbunde bole olur kimse biz trabzonsporluyuz birleselim yok...herkez kendi ilcesinin hepsinden ustun oldugunu biz boleyiz biizm orasi bole diye on plana cikma cabasi icerisinde kimse demiyoki ulan carsi grubuna bak tatangalara bak ultraaslna bak dmio....
                  ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Stad dolu olsunda bence tezahurat onemlı degıl..

Benım kızdıgım nokta tsclup'a yeterınce satıs olmaması

Trabzoncell 1 mılyon uyesı olması gerekırdı. 100 bın yoktur herhalde millet hattını bıle degıstırmıyor ki trabzoncell cok ıyı bir gelir kalemı olabılırdı..

Herkesın bir kredi kartı vardır.. cok mu zor ınternetten basvur Vakıfbank yada Denızbank kredı kartın gelsın ekstra bir zararı yok yıllık kart ucretı vakıfbankın 10 tl bir cok kredı kartından daha avantajlı bu bakımdan gecıkme faızlerıde dusuk..

Kombine satısları zaten rezallet gs 40000 gectı satıslarda sonra taraftar bunlarla rekabet edilmesini bekliyor

Taraftara en buyuk elestırım ne kadar ekmek o kadar kofte bunun mantıgını kavrayamadan buyuk beklentıler içine girmesı sonrada hayal kırıklıgı oluyor..
                    Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Yaşım 36..

Hayatımın yarısını Trabzon'da yarısını gurbette geçirdim..

Her iki tarafıda iyi bildiğimi düşünüyorum..

Çok maça gittim... Kulübe üyeyim...

Taraftara yönelik en önemli eleştirim;

Gurbettekiler Trabzondakileri, Trabzondakiler gurbettekileri eleştirmekten acilen vazgeçmeli...

Her iki tarafın da birbirinden öğrenebileceği çok şey var.
                      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• minsk maçı taraftarı güzeldi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• maratondaki taraftardan ses çıkmamamasınn sebebi heralde biraz daha yaşça büyük klasik herşeyi elştiren hiçbir şeyi beğenmeyen kişilerden oluşmasıdır..

orasaı biraz daha gençleşirse ve bilinçli olursa bu değişir ama bunun için nesil geçmesinimi bekliyeceğiz...çok kötü bu..

en çok bağıran bağıran taraftarlar kale arkasında ama en maçın en lazım olan son 10 dakikasındada onlarda yorulup susuyor..

benim bir önerim var kale arkaasındaki bir seyirci grubuna davul alalım forumda para toplayıp hediye edelim dur google dan bakiyim davul ne kadar başka özgün bir müzik aletide olabilir.. forum yönetimi veya bu fikir aklına yatan forum önderi bir kişi varsa lütfen bu konuda önayak olsun bizim sözlerimiz ve fikirlerimiz forumda pek benimsenmiyor !!
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maratondaki taraftardan ses çıkmamamasınn sebebi heralde biraz daha yaşça büyük klasik herşeyi elştiren hiçbir şeyi beğenmeyen kişilerden oluşmasıdır..

orasaı biraz daha gençleşirse ve bilinçli olursa bu değişir ama bunun için nesil geçmesinimi bekliyeceğiz...çok kötü bu..

en çok bağıran bağıran taraftarlar kale arkasında ama en maçın en lazım olan son 10 dakikasındada onlarda yorulup susuyor..

benim bir önerim var kale arkaasındaki bir seyirci grubuna davul alalım forumda para toplayıp hediye edelim dur google dan bakiyim davul ne kadar başka özgün bir müzik aletide olabilir.. forum yönetimi veya bu fikir aklına yatan forum önderi bir kişi varsa lütfen bu konuda önayak olsun bizim sözlerimiz ve fikirlerimiz forumda pek benimsenmiyor !!
                            Aynen bizim taraftar ya önde olduğumuzda yada gol attığımızda tezahürat yapar. Bunu çözmek içinde ya Melo gibi taraftarı ateşleyecek bir futbolcun olacak yada tribüne taraftarları hiç susturmayacak "Amigolar" şart.

Yorum

• davul fiyatını bulmak amma zormuş set halinde falan var net bir fiyat bulamadım..

tulumda baktım sahibinden sitesinde 2. eli 500 tl civarında..

neyse bakalım gelişme olacak mı ?
                              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Son TFF seçiminde GS'nin tarafsız (!) duruşunu övüp örnek gösteren taraftârımızı unutamıyorum.

Hâlâ "nasıl olabiliyor da böyle bir şey mümkün olabiliyor" diye olayın hayretini yaşar hâldeyim.

Ömrümün sonuna kadar unutamayacağım olaylardan biri oldu.
                                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X