Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kocaeli ile sınırlı kalmasın ,yeniden Diriliş lazım hepimize
    Önerilerimiz Bmn için
    hepimiz bir bütünün parçalarıyiz
    neler yapabileceğimizi hatırlayalım
    ve Bulunduğumuz TS taraftar lığına değer katalım
    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendimize faydamız yok şu sıralar
      muhtac olduğun kudret damarlarında mevcut
      BMN KOCAELİ

Yorum

• Özeleştiri iyidir, insanı önce düzeltir, sonra geliştirir ve en sonunda güzelleştirir.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• futbolun güzel yanlarını ön plana cıkarmak gerekir, o kadar sonuc odaklı ki ülkemizde cogu seyi atlıyoruz, skor ile sevinmek skor ile kinlenmek bu taraftarın yazgısı degil....yanlıs yönendirme yapılmamalı, bize inovasyon ögreti tekniklerini anlatın sehri burlaara kanalize edin mesela....
          mesele futbolun matematigi var, futbolun güzel insanları war, yerel basın bu sekilde neden arastırma yapmaz, neden takımın onune ısık tutmaz anlasılması güc....senol hocanın bir lafı wardır, feneri gözümüze tutuyorlar diye, gercekten yazık oluyor gazete sayfalarına....
          futbolu kazanmak kaybetmek olarak algılayan bir topluluktan bir sonuc cıkmayacagı gibi kendi kendine yiyip tüketecektir, küme düsüyoruz diyenler bu sonucu tartmalılar....
          ıslak imza....

Yorum

• Trabzonspor konusunda verdiğim her karar, aklımdaki her düşünce doğrudur. Trabzonspor konusunda kendime eleştiri kabul etmiyorum.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Herşeyi eleştirdiğimiz için kendimizi eleştiriyorum...
              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• kendimiz derken camia olarak eleştirmek istiyorum. Dik duramıyoruz hiç bir işimiz düzgün değil

Yorum

• çok şey yazılır da ne kadarı muhatapları tarafından dikkate alınacak.

böyle gelmiş böyle gidecek anlaşılan.
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Dünkü maçta önce ersun sonra maçtaki taraftar eleştiriyi hak etti. Resmen iki tarafta rakibe çalıştı.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şampiyonlukta en önemli faktörlerden biri taraftardır ancak bizim bu konuda oldukça yetersiz olduğumuzu kabul etmemiz lazım. Taraftar olarak yönetime,teknik ekibe,oyunculara her türlü eleştiriyi sonuna kadar acımasızca yapıp kendimize en ufak toz kondurmuyoruz. Çılgınlar,Trabzonlu Gençler,Vira,Vakfıkebirliler,Gurbetçi Gençler başta olmak üzere tüm gruplar birbirinden bağımsız ve tribünler tamamen bölünmüş durumda. Her grup ayrı telden çalıyor. Bu bölünmüşlük ile taraftar olarak takıma maalesef 30.000 kişi ile bile sağlıklı destek olamıyoruz. Tüm gruplar tek çatı altında toplanmalı ve mamaları kesilmelidir.
                      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• taraftar yok ki bizde seyirci olarak değiştirilsin başlık
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şimdi kalkıp ta Trabzonlu Gençler'le Vira'yı aynı tribünde nasıl birleştireceksin bir de bu mesele var Siyasetten bahsetmiyorum.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Dun ki mac nezdinde soylemiyorum taraftar gruplarimiz 3 ezikleri gectim bursa ankaragucu gibi takimlarin bile gerisinde tribun destegi olarak..50 tane grup olursa olcagi bu birlik beraberlik olmaz.viranin son yillarda yapmaya calistiklari tek basina yetmez..tg vakfikebirliler gibi siyasetle beslenen gruplar oldukca da hayal olur birlesme falan.
                            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 07.05.2017, 16:29.
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dun ki mac nezdinde soylemiyorum taraftar gruplarimiz 3 ezikleri gectim bursa ankaragucu gibi takimlarin bile gerisinde tribun destegi olarak..50 tane grup olursa olcagi bu birlik beraberlik olmaz.viranin son yillarda yapmaya calistiklari tek basina yetmez..tg vakfikebirliler gibi siyasetle beslenen gruplar oldukca da hayal olur birlesme falan.m
                              birlik beraberlik bir hikaye, bizi oyalamak icin masal

öyle bir seye ihtiyac yok

tribünleri birazcik dogru yönetilse sorun ortadan kalkar
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• En buyuk sorunumuz statda tek ses olamıyoruz.Bu sorun yıllardır var ve çozulecek gıbı degıl.Bu sorunu ancak yonetım çözer.Butun grupların tek pankart altında toplanması ımkansız ama hiç olmassa aynı trıbun altında beraber bagırılmalı.Herkesın yıne grubu farklı olsun ama tek ses bagırılsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X