Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftara/Tribünlere Yönelik Eleştiriler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla kimseyi değil ama kendimi eleştirmek istiyorum hem de bunu söylerken samimiyim;

2 senedir Şike davsı dolayısıyla içine girdiğim ve yakından tanıma fırsatı bulduğum Trabzonspor camiasının hala içinde durduğum ve hala bu takımı tuttuğum için ben tam anlamıyla bir geri zekâlıyım.

Bir de Trabzonspor hakkını alabilsin, Adalet yerini bulsun diye gece gündüz uğraşıyorum ya o kısmına söyleyecek söz bile bulamıyorum.
    aynı gerizekalılık duygusuna bende çok zaman kapılıyorum ama işte ne yaparsın olmuyor sırtını dönemiyorsun. aslında bu süreç bizimde kendimizi görmemize vesile oldu. Trabzona ve Trabzonspor'a bakışım çok değişti. hepsinden önemlisi taraftara bakışım tamamen değişti.
    Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• AW: Taraftara Yönelik Eleştiriler

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftara yönelik tek eleştirim buna kendim de dahilim; futbolculara efsane muamelesini bir kenara bırakalım artık.
      Yok, illa çıkıyolar bir yerden...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Valla kimseyi değil ama kendimi eleştirmek istiyorum hem de bunu söylerken samimiyim;

2 senedir Şike davsı dolayısıyla içine girdiğim ve yakından tanıma fırsatı bulduğum Trabzonspor camiasının hala içinde durduğum ve hala bu takımı tuttuğum için ben tam anlamıyla bir geri zekâlıyım.

Bir de Trabzonspor hakkını alabilsin, Adalet yerini bulsun diye gece gündüz uğraşıyorum ya o kısmına söyleyecek söz bile bulamıyorum.
        Ender Hocam moralini bozma, motivasyonunu düşürme, senin gayretlerine hâlâ ihtiyâcımız var. Allah senden ve çaba gösteren diğer arkadaşlardan râzı olsun.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Maç oynandığı esnada özellikle yenik duruma düştüğümüz durumlarda stadımızda çekirdek yenmesini

ve hala bazı taraftar gruplarımızın siyaseti Trabzonspor'dan üstün tutmalarını

KINIYORUM..
          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Avni Aker'de sanki bir taraftar grupları yarışı var. Biri üçlü çeker diğeri katılmaz. Üçlü çeken sustuğunda o başlar. Veya biri tezahürata başlayınca o da başlar. Neyin yarışı bu ?
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Bu soruyu bazen bende kendıme soruyorum..İstanbul'da doğmuş büyümüşüm , hem üstelik Trabzon luda değilim ? Ne işin var benım Trabzon ile diyorum, tutsana istanbul takımlarını 3-4 senede bir sampiyon olursun diyorum ama olmuyor

kanımıza işlemiz bizim , yapacak bir sey yok ..asığız kopamıyoruz.kopamayızda..

Aslında şikeden daha büyük mücadelemiz var .. Oda hepimizin bildiği şeyler ''kendimiz''
              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Bu taraftara Henrique bile fazla. Ayrım yapmadan hepsini kastediyorum.

Hiç bitmiyor yakınmaları. Böyle gidecekseniz her maça oturun evinizde aşağıya daha iyi.

Forumdan,Ts Clup'tan,turlu markalardan disari adim atmazlar maca gelince "Bilet pahali" Al o zaman kombineyi ucuza getir. Trabzon'daki gercekleri,futboldan anlamamazligi dile getirince gerilenler oluyor.

Kimse kusura bakmasin ve mumkunse cenelerini de kapasın

Trabzon'dakiler buralardaki bos tribunleri elestiremez. Öyle olmuyor o isler buyuksehirlerde
                En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 06.08.2013, 17:37.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu taraftara Henrique bile fazla. Ayrım yapmadan hepsini kastediyorum.

Hiç bitmiyor yakınmaları. Böyle gidecekseniz her maça oturun evinizde aşağıya daha iyi.

Forumdan,Ts Clup'tan,turlu markalardan disari adim atmazlar maca gelince "Bilet pahali" Al o zaman kombineyi ucuza getir. Trabzon'daki gercekleri,futboldan anlamamazligi dile getirince gerilenler oluyor.

Kimse kusura bakmasin ve mumkunse cenelerini de kapasın

Trabzon'dakiler buralardaki bos tribunleri elestiremez. Öyle olmuyor o isler buyuksehirlerde
                  aynen eskisi gibi degil dogru tespit bayagi degismis bizim karadeniz
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• tribünler çok kötü göztepe,karşıyaka,ankaragücü,sakaryaspor,kocaelispor,bursaspor,adana demirspor hepsi bizden iyi malesef.taraftar sayısı çok olsa ne olur 505 tane ses cikiyor.

Yorum

• Maçı seyretmedim ama seyredenlerin anlattığına göre fenerbahçe seyircisi hükümeti protesto edip istifaya davet etmiş.

Üstelik o hükümet onların hırsızlıklarını örtüp, çalmış oldukları kupayı gasp etmelerine yardım etmişken.

Bizim taraftarın geneli ise bu hükümete toz kondurmuyor.

Dışarıdan bizi tanımayan bir insan getirsek ve her iki takım taraftarının da tepki ve desteklerini anlatsak şampiyonluğu çalanın Trabzonspor şampiyonluğu çalınanın da fenerbahçe olduğunu düşünür herhalde.
                      https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

Maçı seyretmedim ama seyredenlerin anlattığına göre fenerbahçe seyircisi hükümeti protesto edip istifaya davet etmiş.

Üstelik o hükümet onların hırsızlıklarını örtüp, çalmış oldukları kupayı gasp etmelerine yardım etmişken.

Bizim taraftarın geneli ise bu hükümete toz kondurmuyor.

Dışarıdan bizi tanımayan bir insan getirsek ve her iki takım taraftarının da tepki ve desteklerini anlatsak şampiyonluğu çalanın Trabzonspor şampiyonluğu çalınanın da fenerbahçe olduğunu düşünür herhalde.
                        Mesele futbol takimi ve camiasi, sike sureci ekseninden cikti bence. Bundan ote ne yazsam politikaya girecek ama sehirli (urban) vs. tasra (rural) ve bu sifatlarin niteledigi kesimlerin karsi karsiya gelmesine dondu Turkiye'de durum artik. Sehirli derken de kastettigim en az ikinci kusak "buyuk" sehirli, orada dogup buyumus, az cok dis dunyadan haberdar olmus, bu sansa,imkana sahip ol(mus)an kesimler.

Isin daha kotusu bu iki kesim arasindaki mesafe, surtusme gunden gune artiyor.
                        En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 07.08.2013, 00:14.

Yorum

• Tepki verdiklerine inaniirim, aslinda ümid ediyordum bu oy politikalari ters teper diye. Bizi cantada keklik görenler zaten yillardir uyutuyor burda konuyu acmaya gerek yok.

Ters durum gercekden. Tepki vermesi gerken duruyor suclu ortaligi yikiyor. Hem suclu hem güclü.

Maalesef bu durumu destekleyen baskanlarimizda var. Sadri Sener ile Haciosmanoglu RTE ile ilgili aciklamalari ve tutumlari HESAP sormasi gerekirken bizi bu duruma getiriyor. Atilla Dilaver gibi avukatlari deli ediyor davranislari, dogru dürüst hamle yapamiyor hakkini koruyamiyor.

Haciosmanoglunun "basbakan müdahale etmedim" sözlerini bize anlatmasi yerine kendisine peki öyleyse 2011 sezon sonu niye polis takipdeyken ve sizinde bundan haberiniz VARKEN sucüstü meseleyi bitirmedinizde ertesi sezona ertelediniz ve MAA yi basa getirddiniz ? Bunu anlamak icin internetde biraz dolasmak yetiyor. Sonrada utanmadan Trabzona gelip "Siz sampiyon oldunuzdami biz yapmadik" diyebildiniz ?

Ayrica kisiler ile kurumlardan haric cok daha önemli 5 yil avrupaya gitmeyelim ne olacak sözlerimi kimseyi etkilememis ?

Yedik bizde.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Tam destek lazım Yine bu sene Maratonda Tribün yok bu sene pek birşey beklemiyorum.Hangisi gelirse gelsin değişmiyor durum.
                            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• beyler bi izmire gidip göztepe ve karşıyaka maclarını izleyin sonrada bizim tribüne bakın futboldan sogursunuz

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler bi izmire gidip göztepe ve karşıyaka maclarını izleyin sonrada bizim tribüne bakın futboldan sogursunuz
                                Evet Özellikle Göztepenin tribünü çok sağlam bir maçına gidin adamlar deli gibi bağırıyor stad inliyor tüm herkes bağırıyor sadece açık kapalı değil o an stadda kim varsa..Biz taraftar daha olamadk bizde seyirci var taraftar namına birşey yok.
                                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X