ufuk turgut lutfen ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleufuk turgut lutfen ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Cumur olarak degismesini istiyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanıcı adımı Mustafa Yumlu olarak değiştirmem mümkün mü acaba?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak İsmail ALANLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleismail ALANLl olsun bari...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
caykaralı 61 - Hasan Arslan olarak değiştirilmiştir.
Hayırlı olsunODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum