İlk olarak Semih GÜL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Teşekkürler, çok hızlısın MaşAllah
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüncellenmiştir, hayırlı olsun, iyi günler...38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
İlk olarak Ömer Keskinsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhabalar. Ömer Keskinsoy olarak değiştirebilir miyiz? Kolay gelsin
Venus E2 Plus Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğiştirdik, Hayırlı olsun.
Venus E2 Plus Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak shootems tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSungur diye değiştirir misiniz teşekkürler
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
BMN'de gerçek isimlerini kullanan arkadaşlara teşekkürler.
Burada onbinlerce mesaj yazmış olsa da hala takma isim kullanan arkadaşları hiçbir zaman samimi bulmadım.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecagdasdeniz4242 kullanıcı adımın Av. Çağdaş DENİZ olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
Bu tip kısaltmaları maalesef kullanıcı isimlerinin başına ekleyemiyoruz ancak Çağdaş DENİZ olarak güncellenmiştir hayırlı olsun.
İlk olarak maçkali616161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnıl Konak olarak değiştirilmesini talep ediyorum"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum