Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bayan fanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya aslinda taksİm İŞİ saÇma artik Çok demode oldu orasi taksİme siĞmaz bİzİm lazlar
    sadecece lazlarmı Trabzonspor lu sence ?
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bende laz degİlİm ben tÜrk vatandaŞi bİle deĞİlİm ama halİs mulİs tÜrkÜm İzmİrlİyİm

Yorum

• Arkadaşlar bugün mutlu günümüz tartışmaları bırakalım artık.
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Kişisel tahminim CSKA interi yener bız de berabere kalırız ama galip gelirsek te bir sekilde şaşırmam Allah utandirmasin
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak furky tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eleneceğimizden bu kadar emin olanlar maçı kazanırsak nasıl sevinecek bilmiyorum...
            İlla ki çıldıracak o lafları söyleyenler. Bunları söylemelerinin sebebi maçtan sonra gelip ben demiştim demeleridir.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Bende laz degİlİm ben tÜrk vatandaŞi bİle deĞİlİm ama halİs mulİs tÜrkÜm İzmİrlİyİm
              demekki taksime sığmayacak olan sadece lazlar değilmiş Trabzonspor lularmış...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Laz lafin gelİŞİ arkadaŞlar bİz yerİ gelİnce laz olmayida tÜrk olmayida kÜrt olmayida bİlen mİlletİz

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burdaki yorumlarin taraftarlar uzerinde etkisi var. Aksam yenilebiliriz, elenebiliriz, bunu hepimiz biliyoruz. Ama taraftar olarak gorevimiz takimimiza inanmak, o heyecanla mac saatini beklemek. Bilbao ile eslestigimizde hic sansimiz olmdigini soyluyordun, 10 kisi deplasmanda yenilmedik. Hic mi ders almiyorsun anlamiyorum... Mantikli olmayi olumsuzluk yapmak olarak algiliyorsan ben de daha birsey demiyorum zaten...
                  Taraftara etkisi olsa ne olur? Taraftar maca etki edebiliyor mu? Maca gitseydim farkli bir motivasyon ve heyecan olurdu, cünkü maci statta izlemek bambaska. Öyle bir havasi var ki insanin agzindan sadece "yenecegiz" kelimesi cikiyor. Iste bu baska burada yazmak baska. Ayrica burada yazdiklarim tamamem benimle ilgili aslinda.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Bende laz degİlİm ben tÜrk vatandaŞi bİle deĞİlİm ama halİs mulİs tÜrkÜm İzmİrlİyİm
                    Büyüğümsünüz illa ki. Size saygım sonsuz Ama yazım kurallarına biraz daha dikkat etseniz kötü mü olur ?

Yorum

Foruma sızan fenerlileri nasıl raporluyorduk?

Yorum

• Olur canim ne demek

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Foruma sızan fenerlileri nasıl raporluyorduk?
                          bende şüphelendim ama yargısız infaz yapmak istemiyorum raporlamak için erken henüz bence

Yorum

• eyyy gidi türkiye kupasını gavurbahcenın elınden aldıgımız zaman şehir merkezi iptal olmuştu herhalde bir üst tura cıktıgımızda ne olacak bende bılmıyorum..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Evet sözleri şüphe doğuruyor insanın içinde özellikle bizim lazlar demesi... Tam bir Fenevli konuşması.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftara etkisi olsa ne olur? Taraftar maca etki edebiliyor mu? Maca gitseydim farkli bir motivasyon ve heyecan olurdu, cünkü maci statta izlemek bambaska. Öyle bir havasi var ki insanin agzindan sadece "yenecegiz" kelimesi cikiyor. Iste bu baska burada yazmak baska. Ayrica burada yazdiklarim tamamem benimle ilgili aslinda.

..
                                Ne demek taraftara etkisi olsa ne olur yahu... Herneyse, ne istiyorsaniz onu dusunun. Trabzonspor insallah gereken cevabi verecek sizlere aksam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X