Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne demek taraftara etkisi olsa ne olur yahu... Herneyse, ne istiyorsaniz onu dusunun. Trabzonspor insallah gereken cevabi verecek sizlere aksam.

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maclari kaybedecegiz modunda izliyorum. Kaybedince ya zaten belliydi diye kendimi avutuyorum ama kazaninca yok böyle bir sevinc. Sevinc katlaniyor resmen...
    ....................
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şöyle keyifle dinleyin...

Yorum

• İlk olarak bayan fanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Laz lafin gelİŞİ arkadaŞlar bİz yerİ gelİnce laz olmayida tÜrk olmayida kÜrt olmayida bİlen mİlletİz
        La yürü kafesine.

Kaybol.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eyyy gidi türkiye kupasını gavurbahcenın elınden aldıgımız zaman şehir merkezi iptal olmuştu herhalde bir üst tura cıktıgımızda ne olacak bende bılmıyorum..
          Sabaha Akyazı bitmiş olur daha da birşey bilmiyorum o gazla üstüne bir akyazı daha dikeriz biz sabaha kadar ya bir tane yeter

Yorum

• evde lig tv olsun ama baba yüzünden git mavi karadenizi izle spastiklerin macını izleyeme......

Yorum

• bizim gencleri maca yolladik az once varmislar )

Bari sonuda iyi olsa O_o
              İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
              ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• dün yanlislikla lig tv nin sitesine girdimde, midem bulanarak ciktim hemen.

gs-fb maci icin 6-7 ana baslik atmislar sampiyonlar ligi maci olan takima 1 baslik.........

Yorum

• dünya derbisinde amma yağmur var
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dünya derbisinde amma yağmur var
                    Bu yagmur bile arındıramaz onları

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      La yürü kafesine.

Kaybol.
                      ççç Sağolasın ya. Çok güldüm buna.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ççç Sağolasın ya. Çok güldüm buna.
                        kafese sadece hayvanlar girerdi dimi yanlış bilmiyorum ben...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• herkese hayırlı aksamlar.ALLAHIM INS BUGUN ZAFERLE AYRILIRIZ
                          2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Sinirleniyorum sinirleniyorum sonra dur diyorum onlar gibi oluyorsun.Ama bu kadar olmaz.Bu medyanın yaptığı cahillikten başka bir şey değil.Halk zaten cahil onu hiç karıştırmayalım bile.Arkadaş cahilsin anladık,hadi tamam cahil çoğunluğunun isteğine göre çalışıyorsun onu da anladık ama Trabzonspor'u aşağılayarak ne yapmaya çalışıyorsun?(habertürk).Ama olsun siz izleyin "galaksinin derbisini", biz de avrupa sahnesinden dünyaya izletelim takımımızı, şehirimizi.Bu arada unutmadan bu akşam şov yapacak Trabzonspor ile ilgili sakın ola ki yarın manşet atmayın halk galaksinin derbisini merak eder 35 sayfa inceleyin maçı. Biz her şeyi göreceğiz nasılsa sahte methiyelerinize ihtiyaç yok.

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kafese sadece hayvanlar girerdi dimi yanlış bilmiyorum ben...
                              Mesela şikeci kanaryalar

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sabaha akyazı bitmiş olur daha da birşey bilmiyorum :d o gazla üstüne bir akyazı daha dikeriz biz sabaha kadar ya bir tane yeter

............:d:d:d

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X