İlk olarak bayan fanatik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlla ki çıldıracak o lafları söyleyenler. Bunları söylemelerinin sebebi maçtan sonra gelip ben demiştim demeleridir.İlk olarak furky tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleneceğimizden bu kadar emin olanlar maçı kazanırsak nasıl sevinecek bilmiyorum...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
demekki taksime sığmayacak olan sadece lazlar değilmiş Trabzonspor lularmış...İlk olarak bayan fanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende laz degİlİm ben tÜrk vatandaŞi bİle deĞİlİm ama halİs mulİs tÜrkÜm İzmİrlİyİm2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Taraftara etkisi olsa ne olur? Taraftar maca etki edebiliyor mu? Maca gitseydim farkli bir motivasyon ve heyecan olurdu, cünkü maci statta izlemek bambaska. Öyle bir havasi var ki insanin agzindan sadece "yenecegiz" kelimesi cikiyor. Iste bu baska burada yazmak baska. Ayrica burada yazdiklarim tamamem benimle ilgili aslinda.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdaki yorumlarin taraftarlar uzerinde etkisi var. Aksam yenilebiliriz, elenebiliriz, bunu hepimiz biliyoruz. Ama taraftar olarak gorevimiz takimimiza inanmak, o heyecanla mac saatini beklemek. Bilbao ile eslestigimizde hic sansimiz olmdigini soyluyordun, 10 kisi deplasmanda yenilmedik. Hic mi ders almiyorsun anlamiyorum... Mantikli olmayi olumsuzluk yapmak olarak algiliyorsan ben de daha birsey demiyorum zaten...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Büyüğümsünüz illa ki. Size saygım sonsuz Ama yazım kurallarına biraz daha dikkat etseniz kötü mü olur ?İlk olarak bayan fanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende laz degİlİm ben tÜrk vatandaŞi bİle deĞİlİm ama halİs mulİs tÜrkÜm İzmİrlİyİm
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Foruma sızan fenerlileri nasıl raporluyorduk?İlk olarak bayan fanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende laz degİlİm ben tÜrk vatandaŞi bİle deĞİlİm ama halİs mulİs tÜrkÜm İzmİrlİyİm
Yorum
-
bende şüphelendim ama yargısız infaz yapmak istemiyorum raporlamak için erken henüz benceİlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForuma sızan fenerlileri nasıl raporluyorduk?
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ne demek taraftara etkisi olsa ne olur yahu... Herneyse, ne istiyorsaniz onu dusunun. Trabzonspor insallah gereken cevabi verecek sizlere aksam.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftara etkisi olsa ne olur? Taraftar maca etki edebiliyor mu? Maca gitseydim farkli bir motivasyon ve heyecan olurdu, cünkü maci statta izlemek bambaska. Öyle bir havasi var ki insanin agzindan sadece "yenecegiz" kelimesi cikiyor. Iste bu baska burada yazmak baska. Ayrica burada yazdiklarim tamamem benimle ilgili aslinda.
..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum