Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• volkanın tipe bak hacı fışfış lar gibi oldu bu gidişle cübbeliyi geçecek
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 61:meşale1:
      HAYDİ FIRTINAAA

Yorum

• 61..........

Yorum

• Yerimizi alalim...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• TRABZON temsilcisi Trabzonspor'umuz bu akşam Fransa temsilcisi Lille'e karşı alacağı bir galibiyetle turu atlayacak inşallah..

Yorum

• Şike Ligi'nde Şikebahçe-Galatasaray maçı başladı Şampiyonların Ligi'ne daha 2 saat var...
              *
              61
              En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 07.12.2011, 19:45.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• aynen
                ..............

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Maal macta olacak mi

Ne yapmali bu mala tezahuratsiz birakma maali

Yorum

• Die Meister, die Besten, les grandes equipes, The Champions.

Kalbim duracak bir gün.

Yorum

• İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maal macta olacak mi

Hayir son anda vazgecti gelmekten.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 61. sayfaya özel skor tahmini 1-2 Sow, Burak, Henrique...

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayir son anda vazgecti gelmekten.
                        İyi olmuş sevindim gelmemesine.
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maal macta olacak mi

hayır gelişen olaylardan sonra gelemeyeceğini bildirmiş...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu; şike soruşturması hakkındaki iddianamede adı geçen tüm isimler hakkında onulan tedbir kararlarını kaldırdığını bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Gökçek Vederson, Hasan Çetinkaya, Levent Eriş, Mehmet Yıldız, Murat Öztürk, Murat Şahin, Samet Güzel, Sercan Yıldırım, Serkan Acar, Sezer Öztürk, Yavuz Ağırgöl, Zafer Tüzün, Alaeddin Yıldırım, Faruk Taşseten ve Hikmet Karaman hakkında konulan tedbir kararlarını kaldırdığını bildirdi.

TFF, bu kişiler hakkında savcılık makamınca konulan seyirden yasaklanma kararının geçerliliğini koruduğunu, savcılık makamınca konulan seyirden yasaklanma kararının futbolcu ve teknik adamlar hakkında nasıl uygulanması gerektiği hususunda Federasyonun, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvuruda bulunduğunu kaydetti.

Yorum

• Bu tarihi maç başlığının 61. sayfasında yerimizi alalım
                              Més Que Un Club

Yorum

• sana güveniyoruz şampiyon
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X