Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aziz Yıldırım iktidarın, Ali Koç ise muhalefetin adayıydı.
    Kazanan iktidar karşıtları oldu.
    Zamanla bu dediğim cümlelerin Fenerbahçe camiasını bitireceğini hep birlikte göreceğiz.
    Adalet kavramı artık net olarak Fenerbahçe'nin karşısında işleyecek. (yani doğru yerde..)
    Ayrıca A.K'un yargıtaya bu kadar yüklenmesinin altında acı gerçekler var.
    O KUPA BU ŞEHİRE GE-LE-CEK!
    Alakası yok. RTE FB'ye zarar gelmesini her halukarda önleyecektir.

Muhaliflikle ilgisi olsaydı RTE Aziz'i bitirirdi zaten. Aziz de siyasi olarak Ali Koç ile aynı taraftan.

Adamın Fb sevgisi her şeyin önüne geçiyor. Bu başımıza gelenlerin büyük kısmı adamın FB sevgisi yüzünden zaten.

Yorum

• Hayal ediyorum bir gün golfcü yerine Ali Koç gibi bir baskanimiz olsun.

Yorum

• İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayal ediyorum bir gün golfcü yerine Ali Koç gibi bir baskanimiz olsun.
        neden ?
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bir de şu var.. aziz, şekip, ilhan vs.. bunlar yerelde her türlü naneyi yiyebilecek bağlantılara sahiptiler.. tahkimi, pfdksı falan hep bunların güdümündeydi.. şu andan itibaren içerdeki bu gücünü kaybedebilir bunlar..

ama ali koç azizin avruğada ömründe ulaşamayacağı bağlantılara zaten sahiptir.. işin kötü yanı da bu..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            neden ?
            Bize milyon dolarlari kulube yatiracak adamlar lazim. Pinti gibi 2-3 kurusun pesine dusup kulubun yarisini yollayip ozumuze donmeliyiz deyip takimi 2. 3. sinif futbolcularla dolduracak biri degil.

Vizyon farkina bak biz aylarca hoca arayisi sonrasinda Unal Karaman'i takimin basina gecirirken adamin ilk icraati Luis Enrique gibi dunyaca unlu felsefesi belli olan hocayla ilgilenmek oldu. Demedi demeyen onumuzdeki 20 sene Fenerbahce 15 sampiyonluk alir.

Yorum

Bize milyon dolarlari kulube yatiracak adamlar lazim. Pinti gibi 2-3 kurusun pesine dusup kulubun yarisini yollayip ozumuze donmeliyiz deyip takimi 2. 3. sinif futbolcularla dolduracak biri degil.

Vizyon farkina bak biz aylarca hoca arayisi sonrasinda Unal Karaman'i takimin basina gecirirken adamin ilk icraati Luis Enrique gibi dunyaca unlu felsefesi belli olan hocayla ilgilenmek oldu. Demedi demeyen onumuzdeki 20 sene Fenerbahce 15 sampiyonluk alir.
              kismen katiliyorum bilhassa ilk kisma ama ikinci kisim skinti, bir de aziz hiyarini tokatliyor demen de biraz garip geldi bana, hafif fenerlilik belirtileri var sanki =) 20 senede 15 sampiyonlugu bizim ligde psgye bile vermezler
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kismen katiliyorum bilhassa ilk kisma ama ikinci kisim skinti, bir de aziz hiyarini tokatliyor demen de biraz garip geldi bana, hafif fenerlilik belirtileri var sanki =) 20 senede 15 sampiyonlugu bizim ligde psgye bile vermezler
                Fener belirtileri falan yok gerçekleri yaziyorum. Paranin oldugu yerde sampiyonluk olur. Bakin PSG'ye, City'ye. Bunlar para olmadan sampiyonluk yasamis takimlar mi? Kaç kulup var oze donusle sampiyon olan? Maasta indirim yapsin diye futbolcuyu medyanin taraftarin onune atip sampiyon olan kac kulup var? Biraz gerçekleri gorelim artik. Sampiyonluk oze donusle falan 80'lerde olur.

Dusun rakip takim milyon dolarlar harcayip dunyanin en iyi futbolcularini toplarken sen takiminda 2-3 futbolcu yuksek maas kazaniyor diye onlari yollayip yerine yeteneksiz ama nufusunda Trabzon yazdigi icin topladigin copleri oynatacaksin. Sonra sampiyonluga oynayacagimizi mi dusunuyorsunuz.

Gercekleri soylemek beni Fenerli yapmaz.

Yorum

• forum yöneticilerine bir soru:

koc´un TÜSIAD´ta oldugu ve hedepe´liler ile olan fotoyu kim ve hangi gerekce ile sildi?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    forum yöneticilerine bir soru:

koc´un TÜSIAD´ta oldugu ve hedepe´liler ile olan fotoyu kim ve hangi gerekce ile sildi?
                    Fotoşok olduğu için.

Yorum

• kesinlikle fotosok haklisiniz

TÜSİAD Parlamento ve Kamu Kurumları ile İlişkiler (PARKUR) Heyeti temaslarının ikincisi 22 Haziran 2016 (bugün) tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. TÜSİAD Başkan Yardımcısı ve Parlamento ve Kamu Kurumları ile İlişkilerden (PARKUR) Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Y. KOÇ başkanlığındaki TÜSİAD PARK...

TÜSİAD Genel Sekreteri Yavan: - "TCK'nın ilgili maddesinde kayyım atanmasına yönelik düzenleme, SPK'nın şartlarını da içerecek şekilde genişletilmişti, komisyonda yapılan değişiklikle, bu gündemden kalktı. Bu değişiklikle de bizim isteğimiz bire bir karşılanmış oldu"

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        forum yöneticilerine bir soru:

İçerik bozuk olduğu için o sayfanın görüntülenmesini engelliyordu.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen art niyetli bir adamsın ben taraftarlar arasında ki husumetten bahsediyorum sen şovmenlik peşindesin.Gidisat iyiye gitmiyor taraftar arasında illa birilerinin ölmesini gerek ben bunu anlatmaya çalışıyorum sen ne derttesin Allah akıl fikir versin
                          ne demek istedin anlamadım
                          tamam bende bayağı bir devrik cümle kuruyorum , bu işte tecrübeliyim de çözemedim
                          tekrar ne demek istedin anlatırmısın renktaş
                          MY ne yazmış sen ne demek istiyorsun
                          BMN KOCAELİ

Yorum

• Trabzonspor olarak ne kadar pasif bir klüp olduğumuzun bu nedenle de görmezden gelindiyimizin başka bir kanıtı.

Dün TRT sporda yayınlanan EURO 2024 filminde Bursasporun güçlü futbol kültürüne malik bir klüp olarak seksenlerden beri İstanbul dışında şampiyon olan tek takım olduğu vurgulandı )))
                            11. dakikadan sonraya dikkat

Yorum

Fener belirtileri falan yok gerçekleri yaziyorum. Paranin oldugu yerde sampiyonluk olur. Bakin PSG'ye, City'ye. Bunlar para olmadan sampiyonluk yasamis takimlar mi? Kaç kulup var oze donusle sampiyon olan? Maasta indirim yapsin diye futbolcuyu medyanin taraftarin onune atip sampiyon olan kac kulup var? Biraz gerçekleri gorelim artik. Sampiyonluk oze donusle falan 80'lerde olur.

Dusun rakip takim milyon dolarlar harcayip dunyanin en iyi futbolcularini toplarken sen takiminda 2-3 futbolcu yuksek maas kazaniyor diye onlari yollayip yerine yeteneksiz ama nufusunda Trabzon yazdigi icin topladigin copleri oynatacaksin. Sonra sampiyonluga oynayacagimizi mi dusunuyorsunuz.

Gercekleri soylemek beni Fenerli yapmaz.
                              Su gerceklerin de keske hepsini yazsaydin ya. Kulüpte tek kurus yok ve bizi kiyasladigin takimlara bak. Senin kici kirik borc batagina batmis TR'nin en dogusunda olan takimi almak icin de is adamlari siraya girmisti zaten. Ayrica sampiyonluk kelimesini de telafuz etmek de hayalcilikten de öte. Yarismaci takim olmak neyse de sampiyonluk beklemeyin öyle bir kac sene. TR kupasini alirsak ne ala.
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• para yok borc batagina batmisiz dogru ama sen sike davana sahip cikmazsan kulüp olarak daha da cok batarsin. sike davasindan gelecek paralar ile borc sifirlanir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X