Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim taraftar grupları veya bmn şu açıklamaya karşılık bir açıklama niye yayınlamadı? Resmen sosyal medyada şehrimiz linç edilmeye çalışılıyor 3 gündür.

Bizim taraftar grupları ne yapıyor bu sırada acaba? Bmn?
    En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 00:43.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Nevzat Aydın'a n'oldu böyle merak ediyorum tenis maçı paylaşmaktan şike cengaverliğine
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Serdar Adalı bjk yönetimine giriyormuş. Efsanemizin veremeyeceği tepkiyi görüyorum da, Trabzon dayken her basın toplantısını şike üzerinden sabote eden, alakasız yerlerde kulüp başkanına hocaya onları köşeye sıkıştırmak için şikeyle ilgili sorular soran, şimdilerde ise atılan her bjk golünde at ağzını gevşek gevşek gerip sağa sola depar atan, hala bjk de ne görev yaptığını da anlamadığım altuğ atalay hangi ruh haline bürünecek merak ediyorum. Bu camiadan neden böyle omurgasız adamlar çıkıp mevki sahibi oluyor anlamıyorum.
          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nevzat Aydın'a n'oldu böyle merak ediyorum tenis maçı paylaşmaktan şike cengaverliğine
            Abi, Nevzat Aydın hep öyleydi zaten.

Şike konusunda kimseye eyvallahı yok.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nevzat Aydın'a n'oldu böyle merak ediyorum tenis maçı paylaşmaktan şike cengaverliğine
              Aydinin yoneticiligi tartisilir ancak trabzonsporlulugu ve şike mucadelesinde ki durusu asla basindan beri boyle..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• FIFA, TFF, KOÇ şikeyi şikeyle kapatmaya çalıştı.
                YILMAK YOK. UNUTMAK YOK.
                2010-2011 EMEK HIRSIZLIĞI MÜCADELEMİZ HAKKIMIZI VERECEKLERİ ANA KADAR DEVAM KARDEŞLERİM.
                TS MARKADIR, BÜYÜK KULÜPTÜR, HAKKINI İSTİYOR. HAKKI OLMAYANA TENEZZÜL ETMEZ. FARKI BUDUR.
                ŞEREFLİ OYNAR, HAKKIYLA KAZANIR VEYA KAYBEDER.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi, Nevzat Aydın hep öyleydi zaten.

Şike konusunda kimseye eyvallahı yok.
                  İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aydinin yoneticiligi tartisilir ancak trabzonsporlulugu ve şike mucadelesinde ki durusu asla basindan beri boyle..
                  Ben yine de günahını almayayım da yemeksepeti sitesi satılıncaya kadar hep uzak durdu tartışmalardan. Hatta Ofspor başkanı Saral kendisine yardım için destek istediklerinde dahi fenerliler duyar diye uzak durmuştu. Şike olayının patlak verdiği o dönemlerde aktif yöneticilik yaparken de hep tenis maçıydı magazinsel şeylerdi paylaşır durur şike mevzusundan uzak dururdu.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Geçen yedi yıl.
                      Değişen 4 başkan. 80'den fazla yönetici. 11 hoca. 100'den fazla gelen giden oyuncu.

Bozulan ruh sağlığımız. Mutluluk bize haram.
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Tbmm kamu denetciligi kurumunun vermis oldugu tff tahkim ve kurumlarinin aldigi kararlar adil degil ve tarafsizlik ilkesinden uzaktir bagli oldugu uefa kurallariyla uyumsuzdur raporunu bile kullanamadi klup bu karar uzerinden tff yi vurmak butun dunyaya rezil etmek varken yeniden siteden bir aciklama bile yayinlama cesaretini gosteremedikleri gibi ustune birde tupcu ve ekibini agirladilar trabzonda yaziklar olsun 2011 in mucadelesinin bitmesi icin emin olun en az şikeciler kadar ugrasiyirlar bu kadar ikiyuzluluk olmaz yapilan hersey gostermelik ve yuzeysel samimi degiller yaziklar olsun..

Yorum

• © FİFA ADALET ÇADIRI ©
                          @0307sikeaniti
                          Sevgili başkanım Ağaoglu ;Avrupa’da CAS’da bu işin takibini yapıyoruz derken ne yapıyorsunuz? Şike yaptıgı kanıtlanmış kurum temsilcileri 25 kişilik bir avukatlar topluluğu ile Lozan’da lobi yaparken biz haklı davamızda yetim çoçuk gibi bir avukat bile göndermememiz ezikliktir.

Tezimi hala daha israrla savunuyorum trabzonsporun yillardir bu kadar kotu yonetilmesinin sebebi saha icindeki problemler ve ekonomik sıkıntilarla mesgul edilip 2011 davasinin unutmasi unutturulmasidir tff ve gelen gecen trabzonspor yonetimleri de buna canak tutmaktadir kesinlikle kasit vardir , bu beceriksizlige is bilmezlige indirgenerek basitlestirilemeyecek kadar buyuk bir olaydir..

Yorum

• Bu dava lehimizedir butun ihanetlere ragmen bunun icin şikeciler ve tff sessiz sedasiz hala daha lobi pesindeler biliyorlar baslarina gelecekleri bizim bu kadar sessiz kalmamiz hayira alamet degil bu sekilde anlasildi siz sesinizi cikartmayin biz bu olayi hallederiz dendi..bu pislik o kadar buyukki hala daha butun ihanetlere ragmen sehirin ihanetine ragmen ortadan kaldirilamamistir 3 5 yurekli insanin inatlari ve adalet beklentileri bu davayi buralara tasimistir..
                            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 23.09.2018, 13:30.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X