Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz uyumaya devam ettikçe herifler yalan yanlış algı yaratmaya devam ediyor. En son Soner Yalçın'ı satın aldılar namussuzlar.

Sizce taraftar olarak bi eylem yapma vaktimiz gelmedi mi?
    Satın mı aldılar ? O zaten düzenin adamı idi.
    ***GeNÇ***

Yorum

• Bunlar ahlaksız adamlar
      Türkiye'de en prestijli meslekler sıralamasında gazetecilik 26. Sıraya gerilemiş
      Soner Yalçın gibi ahlaksız adamlar yüzünden daha da gerileyecek.

Rahmetli Cemil Meriç ne güzel demişti.
      " bu ülkede sağcı, solcu; ilerici, gerici yoktur. Namuslular ve namussuzlar vardır. Siz namuslulardan olunuz. Göreceksiniz, çok kalabalık olacaksınız"

Ölene kadar ahlakiı namuslu olacağız, siz şerefsizlerin, ahlaksizların, namussuzların, ideolojisine göre gerçeği eğip bukenlerin aksine.
      Ve hiç birşey elimizden gelmese de en derinden
      Allah belanızı versin diyeceğiz...
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bu yazılar hep ülkenin komple nasıl bir pislik içinde olduğunu nasıl kirli ilişkilerle idare edildiğini gösteriyor. Siyaset bu ülkeyi bu hale getirdi.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• @gurur6134 dediği gibi,
          şerefsizce yeğenini heyete sokup çürük raporu alıp Askerden kaçan şarlatanın arkasından ülkenin en tepesinden en altına kadar gidiliyor ya söylenecek bişi kalmıyor aslında. soner yalçın da aynı nihat genç gibi adam geçinip adamlıkla alakası olmayanlardanmış diyeceğim ama hangisi öyle değil ki.

Evvel ki gün komşu esnaf bi telaşla beni çağırıyor,
          bak diyor okudun mu soner yalçını,ben demedim mi sana,
          canım sıkıldı,
          senin savunduğun pezevengin tapelerinden fazla değil 1-2 tanesini okuyup ta hala şikeye inanmayan adamım diye gezmesin dedim,
          ayrıca akşama kadar hükümete sallıyon,
          17-25 için hırsız diyon,
          aynı ekibin şike operasyonuna düzmece diyon öylemi dedim,
          yemin ediyorum ağzından 1 tek kelam çıkamadı,
          bilmem uymayım belaya kalırız diye düşündü,
          bilmem diyecek bişi bulamadı.

Özetle;
          soner yalçını okuyunca eski yaralarım depreşti,
          ülkemden ve insanlarından bir kez daha utandım
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Muharrem usta nin Avukat Anıl hanım hakkında söyledikleri eğer doğruysa bu klüpte tuz bile kokmuş
            Yazıklar olsun

Klüp yöneticileri bile ahlaksız, Anıl hanımla ilişikleri olan yöneticileri olan Mehmet yiğit Alp ve Nevzat Aydın bu iddiaları acilen açıklığa kavusturmali
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• bu ara çok tâkip etmiyorum olaylari falan ama soner yalçin hakkinda hayal kirikligina ugrayanlara gülüyorum... bana birinin resmini atin, size hangi takimli oldugunu dürüst olup olmadigini diyeyim, 80% basari saglarim... soner yalçin'a bakinca, tam bir aziz köpegi, tam bir dönek tam bir 2 yüzlü tam bir ugur dündar tarzi birini görüyorum....
              Bunlar, akpyi elestirmek için "17-25 Aralik yolsuzlugu" deyip duran, ama sike meselesine gelince nedense "3 temmuz kumpasi" diye afkuran, solcu mu bokçu mu belli olmayan serefsizlerdir....
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @gurur6134 dediği gibi,
                şerefsizce yeğenini heyete sokup çürük raporu alıp Askerden kaçan şarlatanın arkasından ülkenin en tepesinden en altına kadar gidiliyor ya söylenecek bişi kalmıyor aslında. soner yalçın da aynı nihat genç gibi adam geçinip adamlıkla alakası olmayanlardanmış diyeceğim ama hangisi öyle değil ki.

Evvel ki gün komşu esnaf bi telaşla beni çağırıyor,
                bak diyor okudun mu soner yalçını,ben demedim mi sana,
                canım sıkıldı,
                senin savunduğun pezevengin tapelerinden fazla değil 1-2 tanesini okuyup ta hala şikeye inanmayan adamım diye gezmesin dedim,
                ayrıca akşama kadar hükümete sallıyon,
                17-25 için hırsız diyon,
                aynı ekibin şike operasyonuna düzmece diyon öylemi dedim,
                yemin ediyorum ağzından 1 tek kelam çıkamadı,
                bilmem uymayım belaya kalırız diye düşündü,
                bilmem diyecek bişi bulamadı.

Özetle;
                soner yalçını okuyunca eski yaralarım depreşti,
                ülkemden ve insanlarından bir kez daha utandım
                Valla aynı durumu ben dün gece yaşadım Ertan abi. Babam öylemesine Halk Tv'yi açmış izliyor orada da 3 temmuz-fb-kahramanlık güzellemeleri yapıyorlar. Ya değiştir şunu baba dedim adamcağız bana soruyor doğru mu bunlar ya Trabzonspor bunlara alet mi oldu şimdi diye Kendimi çarpacak yer aradım valla halı ayağımın altından kaydı gitti. Bilmiyorlar abi bizim dışımızdakiler ki o da çok az bilmiyorlar neler dönüyor neler bitiyor. Millet tvde gazetede ne görüp okuyorsa onu biliyor. Bunu da bildikleri için sürekli kara propaganda yapıyorlar.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Aziz Yıldırım: "UEFA ile anlaşmaya göre ilk sene 30M€ artı-eksi fark olabilir, ikinci sene için ise 10M€'ya kadar olanı UEFA kabul ediyor. Turkcell ile iki kez görüşme yaptık ama olmadı. Katar ile anlaşmak üzereyken siyasi nedenlerle ilgili bir başka kulüp ile anlaşma yaptılar"

Berat Albayrak & Trabzonspor
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Usta twitter hesabını yeniden açmış.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aziz Yıldırım: "UEFA ile anlaşmaya göre ilk sene 30M€ artı-eksi fark olabilir, ikinci sene için ise 10M€'ya kadar olanı UEFA kabul ediyor. Turkcell ile iki kez görüşme yaptık ama olmadı. Katar ile anlaşmak üzereyken siyasi nedenlerle ilgili bir başka kulüp ile anlaşma yaptılar"

Berat Albayrak & Trabzonspor
                      Helal olsun berat Albayrak a
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• baska yollardan 2 katini fbye verirler hiç endiseniz olmasin, onun için pek övgüde bulunamayacagim, ne birine ne baskasina...
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          baska yollardan 2 katini fbye verirler hiç endiseniz olmasin, onun için pek övgüde bulunamayacagim, ne birine ne baskasina...
                          Verirler ama Aziz için artık çok geç şampiyon olamaz ve seçilemezse,olaya kendi açısından bakıyor Aziz çakalı,bu sene seçilemezse ömür boyu Berat Albayrak'a düşman olur.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Verirler ama Aziz için artık çok geç şampiyon olamaz ve seçilemezse,olaya kendi açısından bakıyor Aziz çakalı,bu sene seçilemezse ömür boyu Berat Albayrak'a düşman olur.
                            Albayrak 2011den beri düşman zaten kendisine de işte kayınpederinden dolayı elinden bu kadar geliyor herhalde

Yorum

• Ya bu kadar geri zekalı, bu kadar bilgisiz desteksiz kaynaksız sallayan, bu kadar kıçından konuşan bir sürü görmedim şu şikebahçe taraftarı gibi.

Soner Yalçın hıyarının bir paylaşımının altında onlarca cevap aldım bir yorumuma. Yüz tane belge gösterdim kumpas saçmalığını çürüten ve şikelerini kanıtlayan. Ne kadar salak saçma geri dönüşüm aldım, bir de siz görün.

Ya bu katıksız beyinsiz sürüsünü ezip geçemezsek var ya yeminle bırakıyorum bu dünyada hak aramayı, bir şeye emek harcamayı, hatta dua etmeyi bile. Bu davayı bu hıyarlara rağmen kaybedersek, haklı olanın yerine kuru kalabalık beyinsiz bir çoğunluk kazanırsa eğer, bu dünyaya ait hiç bir hayal kurmayacağım daha. Bir şeye de emek harcamam o saatten sonra.

Ömrümden ömür aldılar Allahsızlar yedi senede.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Duyumcu_
                                Duyumcu_
                                @Duyumcu_
                                ·
                                24 Mar
                                Şu haberin üzerinden 3 ay geçti. Haberi yapana birşey söylemiyeceğim.
                                Sadece şunu bilin. PR Firması ile uzatılan birşey yok. Sadece taraftarı kandırıyorlar. Usul usul Haklarınız, Sevinçleriniz Hırsızlara Peşkeş çekiliyor

Duyumcu_
                                @Duyumcu_
                                ·
                                24 Mar
                                Para ile satın aldığın Kiralık gazetecilerene PR FİRMASI ile sözleşme uzatıldı yalan haberlerini yaptırıp taraftarın gazını aldıran Truva Atı
                                TS Kulübü sizi KANDIRIYOR
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X