Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• resmen yargitayi tehdit etti koc.

Yorum

• e hadi yine desene

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunu söylemek istemiyorum ama adamlar korkunç derecede güçlü.

Bu gücün karşısında yine iyi durduk, kim ne derse desin.
        bizde güclüyüz ama bu gücü kullanmayi bilmiyoruz
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonsporlular Koc baskan oldu diye neden seviniyorlar anlamiyorum. Sike yapan gitti. Sikeyii parasiyla örtpas eden geldi.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu ali koç hıyarı şike yaptıysak bizi düşürün diye ağlıyordu bi ara sonra gitti uefaya dolarları saçıp sponsor olarak kurtardı g*tünü fenerin. Aziz neyse bu da o değişen bişey yok.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu ali koç hıyarı şike yaptıysak bizi düşürün diye ağlıyordu bi ara sonra gitti uefaya dolarları saçıp sponsor olarak kurtardı g*tünü fenerin. Aziz neyse bu da o değişen bişey yok.

Yorum

• Yargıtaayı hangi sözlerle tehdit etti biri yazabilirmi
                  You Will Never Walk Alone
                  Liverpool F.C

Yorum

• Sözde 20milyon sığırın oy potansiyelinden korkarsan, taraftarlığını adaletin önünde tutarsan
                    O sığırların başı da seni ve yargıtayı böyle tehdit eder..

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yargıtaayı hangi sözlerle tehdit etti biri yazabilirmi
                      Ali Koc: "Eger Yargitay istemedigimiz bir karar verirse size (taraftar) yine ihtiyacimiz olacak."

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sözde 20milyon sığırın oy potansiyelinden korkarsan, taraftarlığını adaletin önünde tutarsan
                        O sığırların başı da seni ve yargıtayı böyle tehdit eder..
                        vurdu gol oldu...
                        20 milyon oydan korkma morkma olayi da safsatadan ibâret, ama herkes iyi yiyor bunu...
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ayrıca bu Ali Koç abartılmış balonun teki adam daha cümle kuramıyor doğru düzgün, babası farklı birisi olsaydı büyük ihtimal sıradan bir vatandaş olacaktı şanslı doğmuş sadece o kadar. Bunlar bizim Usta'yı dinleseydi demek ki hipnoz falan olurlardı
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            vurdu gol oldu...
                            20 milyon oydan korkma morkma olayi da safsatadan ibâret, ama herkes iyi yiyor bunu...
                            Bak ne olaylar çıkacak film gibi izleyeceğiz yine.
                            En çok da Aziz ne yapacak onu merak ediyorum
                            Bence ilk fırsatta kendisini kollayan Cumhurbaşkanına sallayacak

Yorum

• Sikeyi yapan gitti, finanse ederek üstünü örtenlerden biri geldi. Ayağının tozuyla da yargıyı şike kararı konusunda tehdit etti.

Reis ne düşünüyor acaba bu konuda
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bak ne olaylar çıkacak film gibi izleyeceğiz yine.
                                En çok da Aziz ne yapacak onu merak ediyorum
                                Bence ilk fırsatta kendisini kollayan Cumhurbaşkanına sallayacak
                                sallasin.. yesinler birbirlerini, ölesiye...
                                bugün stadda fbliler "şike yapsana, şike yapsana - aziz yildirim, şike yapsana" demeyi çok istemistir ama rezil olmamak için diyemediler bunu, içlerinde kaldi serefsizlerin
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X