Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aziz yıldırım bir 3 sene daha kalsaydı ortada fener diye bişey bırakmazdı.. ali koç larnakada platiniyi bağlamış adam..

her gün ekranlarda azizin pis suratını görmeyecek oluşumuzdan başka bizim için bir hayrı yok..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bizim şu anda tamamen uefaya bastırmamız lazım.. kişilerle ilgili senelerdir verilmeyen kararın verilmesi için.. bu kararla da fifa üzerinde baskı oluşturabiliriz diye düşünüyorum..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yuuuh tarihi hezimet yasatmis Azize'ye.

Yorum

• Aziz Yıldırım denilen futbol katilini ve futbola düşmanlık tohumları eken adamın kaybetmesine sevindim.
          Şikeciler ile aramız gergin ama bu işin ucu gerçekten aşırıya gitti taraftarlar arasında nefrete ve kine dönüştü bu kadarına gerek yok Aziz Yıldırım sürekli düşmanlık tohumları eken birisi bjk ile olay yaşayıp bunu Trabzon'a ve Trabzonspora kadar bağlayacak kadar saçmaladı.Umarım sporda düşmanlık tohumları gider.

Yorum

• Sev,Sevme Ali Koc cok basarili olur diye düsünüyorum.Bize Ali gibi güclü ve genc Baskan lazim!

Yorum

• Bu şikecinin gitmesine sevindim. Gelenin de inşallah sonu aziz yıldırım gibi olur
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Fifa'yı bağlama gibi bi durum yok, çünkü Fifa'nın Uefa gibi sığınabileceği Astana bahanesi yok. Ki Uefa'nın bağlanmış hali bile toplamda 3 yıl Avrupa'dan menle sonuçlandı.

Biz davayı çekmedikçe bu ateş sönmez.

Yorum

• Bizlik bir durum yok. Senin kupanı vermeyip adaleti sağlayamayan kişi belli.

Aziz ile Ali'nin hiçbir farkı yok, aynı mahallenin çocukları. Biri kaba biri nazik işte.

Yorum

• Gaza geldi küçük enişte.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aziz Yıldırım denilen futbol katilini ve futbola düşmanlık tohumları eken adamın kaybetmesine sevindim.
                      Şikeciler ile aramız gergin ama bu işin ucu gerçekten aşırıya gitti taraftarlar arasında nefrete ve kine dönüştü bu kadarına gerek yok Aziz Yıldırım sürekli düşmanlık tohumları eken birisi bjk ile olay yaşayıp bunu Trabzon'a ve Trabzonspora kadar bağlayacak kadar saçmaladı.Umarım sporda düşmanlık tohumları gider.
                      Ne dedim. Başladı bile Pırıl pırıl kafa valla çok uzamış vatandaşa Trabzonspor'un hakkının peşinde koşması, hakkının verilmemesine sesini çıkarması, mevzusunun peşinde koşması.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Koç şike davasını daha da soğutur. Bizimkilere bir iki şirinlik yapsın ağzı kulaklarına varacak çok kişi var. Önümüzdeki sezon çok okuruz burada Aziz gitti uzatmaya gerek yok stada gelmiş te ne olmuş hangi çağda yaşıyoruz diye.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bildigin aziz gibi yargiyi tehdit ediyor bu hadsizde..şikebahce baskanligi abd baskanligi gibidir isimlerin onemi yok mantalite politika degismez kim gelirse gelsin..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Adamlar polis otosu devirir, benzinlik yakar, maç basar, maçları sabote eder, hakaret eder, medya, sermaye ve siyasetin gücünün kullanaraktan sana her türlü gider yapar sonra "bu işin ucu aşırıya kaçtı gerçekteeeeeen ne gerek var çiçekler böcekler kırlar kelebekler...".
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Bunu söylemek istemiyorum ama adamlar korkunç derecede güçlü.

Bu gücün karşısında yine iyi durduk, kim ne derse desin.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adamlar polis otosu devirir, benzinlik yakar, maç basar, maçları sabote eder, hakaret eder, medya, sermaye ve siyasetin gücünün kullanaraktan sana her türlü gider yapar sonra "bu işin ucu aşırıya kaçtı gerçekteeeeeen ne gerek var çiçekler böcekler kırlar kelebekler...".
                              Sen art niyetli bir adamsın ben taraftarlar arasında ki husumetten bahsediyorum sen şovmenlik peşindesin.Gidisat iyiye gitmiyor taraftar arasında illa birilerinin ölmesini gerek ben bunu anlatmaya çalışıyorum sen ne derttesin Allah akıl fikir versin

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fifa'yı bağlama gibi bi durum yok, çünkü Fifa'nın Uefa gibi sığınabileceği Astana bahanesi yok. Ki Uefa'nın bağlanmış hali bile toplamda 3 yıl Avrupa'dan menle sonuçlandı.

Biz davayı çekmedikçe bu ateş sönmez.
                                diyorsun... InsaALLAH , ama pek umudum yok...
                                İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizlik bir durum yok. Senin kupanı vermeyip adaleti sağlayamayan kişi belli.

Aziz ile Ali'nin hiçbir farkı yok, aynı mahallenin çocukları. Biri kaba biri nazik işte.
                                aynen öyle... iho ve muho gibi, ayni
                                İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne dedim. Başladı bile Pırıl pırıl kafa valla çok uzamış vatandaşa Trabzonspor'un hakkının peşinde koşması, hakkının verilmemesine sesini çıkarması, mevzusunun peşinde koşması.
                                3 temmuz müç temmuz bir seyler zirvalamis yine, afkur ali koç afkur...
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X