resmen yargitayi tehdit etti koc.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu söylemek istemiyorum ama adamlar korkunç derecede güçlü.
Bu gücün karşısında yine iyi durduk, kim ne derse desin."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu ali koç hıyarı şike yaptıysak bizi düşürün diye ağlıyordu bi ara sonra gitti uefaya dolarları saçıp sponsor olarak kurtardı g*tünü fenerin. Aziz neyse bu da o değişen bişey yok.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ali koç hıyarı şike yaptıysak bizi düşürün diye ağlıyordu bi ara sonra gitti uefaya dolarları saçıp sponsor olarak kurtardı g*tünü fenerin. Aziz neyse bu da o değişen bişey yok.
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYargıtaayı hangi sözlerle tehdit etti biri yazabilirmi
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözde 20milyon sığırın oy potansiyelinden korkarsan, taraftarlığını adaletin önünde tutarsan
O sığırların başı da seni ve yargıtayı böyle tehdit eder..
20 milyon oydan korkma morkma olayi da safsatadan ibâret, ama herkes iyi yiyor bunu...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ayrıca bu Ali Koç abartılmış balonun teki adam daha cümle kuramıyor doğru düzgün, babası farklı birisi olsaydı büyük ihtimal sıradan bir vatandaş olacaktı şanslı doğmuş sadece o kadar. Bunlar bizim Usta'yı dinleseydi demek ki hipnoz falan olurlardıİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevurdu gol oldu...
20 milyon oydan korkma morkma olayi da safsatadan ibâret, ama herkes iyi yiyor bunu...
En çok da Aziz ne yapacak onu merak ediyorum
Bence ilk fırsatta kendisini kollayan Cumhurbaşkanına sallayacak
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak ne olaylar çıkacak film gibi izleyeceğiz yine.
En çok da Aziz ne yapacak onu merak ediyorum
Bence ilk fırsatta kendisini kollayan Cumhurbaşkanına sallayacak
bugün stadda fbliler "şike yapsana, şike yapsana - aziz yildirim, şike yapsana" demeyi çok istemistir ama rezil olmamak için diyemediler bunu, içlerinde kaldi serefsizlerinTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum