Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIntahar vakalarini hatirliyorum da diger olayi bugune kadar ne duydum ne isitdim gerek ulusal basinda gerekse yerel medyada..Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[FONT="][FONT="]Dün akşamdan beri yazan dostlar, ben Fenerbahçeliyim ve kongre üyesiyim. Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığını düşünenlerdenim!
[/FONT]
[FONT="]13:56 - 21 Ara 2013
[/FONT]
he yoksa hiç sasirmadim, yapmacik herifin teki, bu güya akp karsiti partiler kesinlikle bilerek yapiyorlar böyle mallari aday göstererekTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış hatırlamıyorsam olay Fatih'te olmuştu. Üstelik sadece kurşunlanmakla kalmadı üzerinden de defalarca arabayla geçildiydi.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu olay sonrasi iç savas çikarsak bize kimse bir sey diyemezdi, biz yine iyi dayanmisiz bir sey yapmamisiz
intiharlar vs arasinda bunun konusu bile olmamisdi
1-2 gazetede 3-5 kisa satir arasi haberi disi devlet sirri gibi bir olaydi..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebisey yapmadik cünkü gizlenmisti
intiharlar vs arasinda bunun konusu bile olmamisdi
1-2 gazetede 3-5 kisa satir arasi haberi disi devlet sirri gibi bir olaydi...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
ŞİKENİN HİKAYESİ BÖLÜM 2
— Levent SEKBAN (@LevenTSekban) 24 Mayıs 2018
24 Mayıs Perşembe Günü
Saat 20.30 da Business Channel Turk Tv de Yayınlanacaktır.
FB Kongresi Öncesi
ŞİKE GERÇEKLERİ BU PROGRAMDA ..
Detaylar için BkZhttps://t.co/v1eEmrTqCr#leventsekban#AtillaDilaver #Sekbanasihatname#Businesschannelturk#Şike pic.twitter.com/S5b7r1JuBPBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İşte Metin Kalkavan döneminde "sözleşme dışı" olarak Hikmet Karaman'a ödenen dudak uçuklatıcı paralar!
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte Metin Kalkavan döneminde "sözleşme dışı" olarak Hikmet Karaman'a ödenen dudak uçuklatıcı paralar!
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum