fifanın şamarını bekliyoruz .bir sabah uyandığımızda o şamar inmiş olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi başlıkta paylaşacağımı bilemedim.
Paylaşıldı mı onuda bilmiyorum ama bu başlıkla ilgili olduğu kanısındayım.
Bunlar hangi maddeden kullanıyorsa bende ondan istiyorum.
https://www.61saat.com/futbol/antaly...r-h477334.htmlTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA'da yaprak kımıldamıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor.
her hafta baska federasyonu kilitliyorlar, eksi puanlar veriyorlar, turnavalar düzenleniyor vs...
tüm dünyadaki futbolu adamlar yönetiyor
disiplin kurulu her hafta yaptirimlar aciklamasa yazdiginizin bir anlami var diyecemde, yok
daha basvuru yapildiginda bu sürec rahat bir yili alacagi denilmisti, simdi birden hizlanmasinimi bekliyorsunuz
yoksa duyumcu malinin bu davanin karari 3 ayda verilecek palavrasina mi inandiniz.
sezon sonuna dogru belki bisey olur, hatta bence böylesine agir bir konuda bir kez daha savunma istenirse sasirmayin...
bekleyecegiz artik"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp sahipsiz olmasaydı, bu lafları yedirecek birileri çıkardıHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi başlıkta paylaşacağımı bilemedim.
https://www.61saat.com/futbol/antaly...r-h477334.html
inş. küme düşerler.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
https://www.61saat.com/futbol/antaly...r-h477334.htmlOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Şike olayı üzerinden çok zaman geçti. Ve hala ''Adalet'' gelmiş değil.
Maalesef ülkemizde güçlünün hukuku anlayışı hüküm sürdüğü için Trabzonspor'un hakkı gasp edilmektedir.
Gelinen şu sürece baktığımda Trabzonspor üzerinde düşündüğümüzden çok daha derin bir oyun oynandığını düşünüyorum.
Şikeci güruhun uyguladığı politika; Trabzonspor'u sahada başarısız hale getirip ekonomik olarak muhtaç hale getirmekti.
Ekonomik olarak muhtaç hale gelen, sahada başarıya aç kalan Trabzonspor'u köşeye sıkıştırıp istediklerini elde edeceklerdi.
Yani bize sundukları ve reddettiğimiz ''Bu işin peşini bırakın sizi taltif edelim'' söylemine bizi zorla ikna etmeye çalışacaklardı.
Trabzonspor'u zor kullanarak ikna etme görevi TFF'ye verildi. Ve hakemler eliyle Trabzonspor'u dilim dilim doğramaya başladılar.
Hacıosmanoğlu ve Usta dönemlerindeki fahiş hakem hataları ve ardından gelen Trabzonspor'un çöküşü bu plan dahilinde olmuştur.
Hatta Hacıosmanoğlu'nu indirip M.Usta'yı desteklemelerinin nedeni de ''Sözlerini geçirebileceklerini'' düşünmelerindendir.
Fakat düşündükleri gibi olmadı. M.Usta da şikecileri cezalandırmak için gerekli adımları attı. Şike lobisi bir kez daha yanıldı.
Her gelen başkana ''Bu işin peşini bırakın sizi taltif edelim'' teklifi yinelendi. En zor anlarda bu teklif yeniden öne sürüldü.
Trabzonspor kanadından ''Ret'' cevabı geldikçe, Avrupa'da bu işi kaşıdıkça işin tozunu daha da artırdılar.
İstediklerini alamayınca Trabzonspor'un ekonomik ilişkilerini baltalamaya başladılar. Sponsorluk anlaşmasını imzadan döndürdüler!
Karşılıklı restleşme devam ediyor. Ya onlar kaybedecek ya da Trabzonspor...
Neyle karşı karşıyayız anlayalım.
Önümüzdeki tablo her ne kadar iç karartıcı olsa da umudumuzu yitirmemeliyiz.
Zira zaman bizim lehimize işliyor. Ve bizler direndikçe onlar daha da panik oluyorlar. Çünkü sonucu biliyorlar!
Şikeciler geçen zamanın aleyhlerine işlediğini biliyorlar ve Trabzonspor camiasını dağıtmak için durmuyorlar!
Mevcut ülke şartlarında yapılabilecek olan hemen her şeyi yaptılar. Saha içinde saha dışında pek çok manipülasyon yaptılar.
Yasaları değiştirdiler, şikenin delillerini delil olmaktan çıkartıp yeniden yargılama yaptılar, yurt dışında lobicilik yaptılar...
Camianın önderlerini susturdular, Trabzonspor'u saha içinde paramparça ettiler. Fakat her şeye rağmen pes etmedik!
Bunca şeyi planlayanlar bundan duracaklar mı dersiniz? Bence hayır! Ve üstelik daha da acele etmeleri gerekiyor.
Çünkü Trabzonspor durmadı ve iş FİFA'ya vardı. Burası artık son durak! Tüm düğüm burada çözülecek!
O nedenle şikeci son kozlarını oynamak zorundalar! Ve ellerindeki son kartı da oynayacaklar!
Kaleyi içten fethetmeye çalışacaklar! Trabzonspor'a istedikleri ''Kukla Başkanı'' seçtirmeye çalışacaklar.
Oynayacakları bu oyun tutacak mı? Bunu zaman gösterecek! Fakat şimdilik işler istedikleri gibi gidiyor.
Hacıosmanoğlu'nun sonunu hazırladıkları gibi Usta'nın da sonunu hazırlıyorlar. Plan tıkır tıkır işliyor.
Ne onlar geri adım atıyor ne de Trabzonspor! Bakalım Trabzonspor olarak nereye kadar dayanacağız?
Nereye kadar direneceğiz? Umarım bu kirli oyunun sonunda kazanan yine Trabzonspor olur.
Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir gol atarak 3 puanı hanemize altın harflerle yazdırırız!En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 26.10.2017, 10:10.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike olayı üzerinden çok zaman geçti. Ve hala ''Adalet'' gelmiş değil.
Maalesef ülkemizde güçlünün hukuku anlayışı hüküm sürdüğü için Trabzonspor'un hakkı gasp edilmektedir.
Gelinen şu sürece baktığımda Trabzonspor üzerinde düşündüğümüzden çok daha derin bir oyun oynandığını düşünüyorum.
Şikeci güruhun uyguladığı politika; Trabzonspor'u sahada başarısız hale getirip ekonomik olarak muhtaç hale getirmekti.
Ekonomik olarak muhtaç hale gelen, sahada başarıya aç kalan Trabzonspor'u köşeye sıkıştırıp istediklerini elde edeceklerdi.
Yani bize sundukları ve reddettiğimiz ''Bu işin peşini bırakın sizi taltif edelim'' söylemine bizi zorla ikna etmeye çalışacaklardı.
Trabzonspor'u zor kullanarak ikna etme görevi TFF'ye verildi. Ve hakemler eliyle Trabzonspor'u dilim dilim doğramaya başladılar.
Hacıosmanoğlu ve Usta dönemlerindeki fahiş hakem hataları ve ardından gelen Trabzonspor'un çöküşü bu plan dahilinde olmuştur.
Hatta Hacıosmanoğlu'nu indirip M.Usta'yı desteklemelerinin nedeni de ''Sözlerini geçirebileceklerini'' düşünmelerindendir.
Fakat düşündükleri gibi olmadı. M.Usta da şikecileri cezalandırmak için gerekli adımları attı. Şike lobisi bir kez daha yanıldı.
Her gelen başkana ''Bu işin peşini bırakın sizi taltif edelim'' teklifi yinelendi. En zor anlarda bu teklif yeniden öne sürüldü.
Trabzonspor kanadından ''Ret'' cevabı geldikçe, Avrupa'da bu işi kaşıdıkça işin tozunu daha da artırdılar.
İstediklerini alamayınca Trabzonspor'un ekonomik ilişkilerini baltalamaya başladılar. Sponsorluk anlaşmasını imzadan döndürdüler!
Karşılıklı restleşme devam ediyor. Ya onlar kaybedecek ya da Trabzonspor...
Neyle karşı karşıyayız anlayalım.
Önümüzdeki tablo her ne kadar iç karartıcı olsa da umudumuzu yitirmemeliyiz.
Zira zaman bizim lehimize işliyor. Ve bizler direndikçe onlar daha da panik oluyorlar. Çünkü sonucu biliyorlar!
Şikeciler geçen zamanın aleyhlerine işlediğini biliyorlar ve Trabzonspor camiasını dağıtmak için durmuyorlar!
Mevcut ülke şartlarında yapılabilecek olan hemen her şeyi yaptılar. Saha içinde saha dışında pek çok manipülasyon yaptılar.
Yasaları değiştirdiler, şikenin delillerini delil olmaktan çıkartıp yeniden yargılama yaptılar, yurt dışında lobicilik yaptılar...
Camianın önderlerini susturdular, Trabzonspor'u saha içinde paramparça ettiler. Fakat her şeye rağmen pes etmedik!
Bunca şeyi planlayanlar bundan duracaklar mı dersiniz? Bence hayır! Ve üstelik daha da acele etmeleri gerekiyor.
Çünkü Trabzonspor durmadı ve iş FİFA'ya vardı. Burası artık son durak! Tüm düğüm burada çözülecek!
O nedenle şikeci son kozlarını oynamak zorundalar! Ve ellerindeki son kartı da oynayacaklar!
Kaleyi içten fethetmeye çalışacaklar! Trabzonspor'a istedikleri ''Kukla Başkanı'' seçtirmeye çalışacaklar.
Oynayacakları bu oyun tutacak mı? Bunu zaman gösterecek! Fakat şimdilik işler istedikleri gibi gidiyor.
Hacıosmanoğlu'nun sonunu hazırladıkları gibi Usta'nın da sonunu hazırlıyorlar. Plan tıkır tıkır işliyor.
Ne onlar geri adım atıyor ne de Trabzonspor! Bakalım Trabzonspor olarak nereye kadar dayanacağız?
Nereye kadar direneceğiz? Umarım bu kirli oyunun sonunda kazanan yine Trabzonspor olur.
Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir gol atarak 3 puanı hanemize altın harflerle yazdırırız!
Biraz daha sabır2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizden varya bi cacık olmaz, Halit Şahin 78. Kez külliyeden uzaklaştırıldı. Şu adama bile gereken desteği veremedik.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlahi adaletten kaçış olmaz.
Yorum
-
İlk olarak arsinli_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[FONT="]Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor Başkan adayı olduğunu açıkladı.
Kukla başkan bu olsa gerek bence şike davası bitene kadar Muharrem Usta'ya sabretmeliyiz [/FONT]
Şaka mı bu? 72 yaşına geldi, bıraksın bu işleri de dinlensin.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak arsinli_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor Başkan adayı olduğunu açıkladı.
Kukla başkan bu olsa gerek bence şike davası bitene kadar Muharrem Usta'ya sabretmeliyiz
Yorum
-
...En son Travelair tarafından düzenlendi; 27.10.2017, 20:50.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum