Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=20306]ibrahim[/MENTION]
    Haklisin renkdasim, kesinlikle öyle maalesef
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• SON DAKİKA - Şike Davasına bakan yeniden yargılamayla Şikecileri aklayan hakim Bülent Kınay, Yunanistan’a kaçarken yakalandı!

Yorum

• Bizi öyle bir duruma soktular ki şu an can derdiydeyiz.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Tff sasirtmadi bizi. Kapattilar şikeyi gene. Kapattiran belli ki siyaset. Bmn yonetimini ŞanlıUrfaspor'a destek aciklamasi yapmaya çağırıyorum.
          En son HIZIR_IR tarafından düzenlendi; 22.10.2017, 01:51.
          Fatih Tekke

Yorum

• TS ekonomik ve psikolojik olarak batmış durumdadır
            İktisadi bakımdan İflas bayrağını çekmek üzeredir.
            Ayağa kalkmasının tek yolu şike davasında FIFA'nın TS lehine vereceği karar sonra alacağı şampiyonluk primi ve TFF ile FB'ye açacağı tazminat davasıdır.
            Umarım başkan ve yöneticiler bu durumun farkındadır.

TS taraftarının da bu farkındalığın bir an olsun zihninden çıkmasına müsaade etmemesi gerekmektedir.
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TS ekonomik ve psikolojik olarak batmış durumdadır
              İktisadi bakımdan İflas bayrağını çekmek üzeredir.
              Ayağa kalkmasının tek yolu şike davasında FIFA'nın TS lehine vereceği karar sonra alacağı şampiyonluk primi ve TFF ile FB'ye açacağı tazminat davasıdır.
              Umarım başkan ve yöneticiler bu durumun farkındadır.

TS taraftarının da bu farkındalığın bir an olsun zihninden çıkmasına müsaade etmemesi gerekmektedir.
              Başkan zaten birileri bu durumun farkında olduğu için orada
              siz bunun farkına ne zaman varacaksınız biz onu merak ediyoruz

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan zaten birileri bu durumun farkında olduğu için orada
                siz bunun farkına ne zaman varacaksınız biz onu merak ediyoruz
                Şu niyet okuyuculugundan bir vazgecseniz de biz de rahat rahat konuşsak
                Yok usta kulübü batırmak için gelmiş
                Yok usta şike davasını kapatmak için gelmiş
                Herşeyi biliyorsunuz zaten
                Adamlarina aklına bir komplo teorisi geliyor sonra ona iman ediyor onun üzerinden millete ana avrat küfür ediyor
                Evet İHO da bi ayda kupayı getiriyordu
                Gelecek seçime gelecek zaten göbek atarsiniz
                Kupa gelecek dertler bitecek
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu niyet okuyuculugundan bir vazgecseniz de biz de rahat rahat konuşsak
                  Yok usta kulübü batırmak için gelmiş
                  Yok usta şike davasını kapatmak için gelmiş
                  Herşeyi biliyorsunuz zaten
                  Adamlarina aklına bir komplo teorisi geliyor sonra ona iman ediyor onun üzerinden millete ana avrat küfür ediyor
                  Evet İHO da bi ayda kupayı getiriyordu
                  Gelecek seçime gelecek zaten göbek atarsiniz
                  Kupa gelecek dertler bitecek
                  Kafalar karışık,kimseye fazla da kızamıyorum,çünkü bizim olayımız bu,çünkü bundan enerji devşiriyoruz ve çünkü kafalarda sürekli 'acabalar' var.
                  Bu işler saha sonuçları düzelmedikçe düzelmez.

İşin garibi en başarılı başkanımız Trabzonlu değil,futbolla alakası olmayan bir Kırşehirli,mikro millyetçilik ve sen bencilik almış başını gitmiş.
                  Bizim önce kendi içimizde güven ve samimiyeti oturtmamız lazım.
                  Bu olmadığı sürece de inan kimseye kızamıyorum.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kafalar karışık,kimseye fazla da kızamıyorum,çünkü bizim olayımız bu,çünkü bundan enerji devşiriyoruz ve çünkü kafalarda sürekli 'acabalar' var.
                    Bu işler saha sonuçları düzelmedikçe düzelmez.

İşin garibi en başarılı başkanımız Trabzonlu değil,futbolla alakası olmayan bir Kırşehirli,mikro millyetçilik ve sen bencilik almış başını gitmiş.
                    Bizim önce kendi içimizde güven ve samimiyeti oturtmamız lazım.
                    Bu olmadığı sürece de inan kimseye kızamıyorum.
                    Ben bu durumdan başkanın en az bizim kadar üzüldüğünü düşünüyorum
                    Herhangi birimiz bu kadar yatırım yapacak başarısız olmak için yapacak
                    Ya bu niyet okuyuculugundan başka bişe değil
                    Olumsuz düşünme millete çamur atma zihniyetinden başka birşey değil gelin yanlışlarını konuşalım
                    Ama dogrularini da konuşalım
                    Yanlışlar
                    Ersun
                    Scout ekibini dağıtma
                    Menajerlerle iş yapma
                    Pahalı oyuncular alma
                    Doğrular
                    Son yılların en iyi kadrosunu kurma
                    Qnb ile anlaşma
                    Takıma yüksek meblağ sponsor olma
                    Sosyal medyada Trabzonspor videoları ile bir standardı tutturma

Şimdi bu objektif yorumdur
                    Ama Trabzon u batırmak için geldi diyenler
                    Su an 20 puanimiz olsaydı bu söylemin zerresi ile söylemeyeceklerdi
                    O yüzden bu söylemde bulunanlar zerre samimi değiller
                    Ben taraftarımızı seviyorum ama aklı selim ile dusunmesini istiyorum zor durumlardan el ele çıkacağız başka yolu yok başka TS de yok
                    Her önüne geleni hain ilan etmekle olmuyor bu işler
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Ceyhan61
                      Tamam da isin içinde Manisa da yok mu ? Manisa da cezâ yemeli, degil mi ? ya da o takimdan 2 3 topçu...
                      Tekke de oraya gitti, iyice sinir etti beni
                      Bence fb ve sike süreci falan etkilenmesin diye böyle yaptilar... o zaman da yukarida yazan Yasar Asçioglu'yla ilgili mesele akla geliyor,,, çikamiyorum isin içinden sanki yaa, amaaann hepsinin cani cehenneme seref yoksunu alayi
                      Ayrica Sanliurfa çikmaz diyemem ama bence 1.olarak çikamayacaklar, bu sene Gümüshane geçen senenin acisini çikartir, eze eze 1. olarak çikarlar....
                      Hepsini geçtim, büyük sikeci elyasa neden cezâsiz yirtiyor bu isten ? iktidar yalakasi oldugu için, bir karsilasma sonunda açik açik evetçi oldugunu belirttigi için...
                      O ligde ilk 5 sıra şu şekilde

1.ŞANLIURFASPOR 9 6 3 0 15 4 11 21
                      2.GÜMÜŞHANESPOR 9 6 2 1 21 7 14 20
                      3.SBS İNŞAAT KIRKLARELİSPOR 9 5 3 1 15 12 3 18
                      4.ALTAY 9 5 2 2 20 12 8 17
                      5.SAKARYASPOR A.Ş. 9 4 5 0 14 7 7 17

Bence kapalı kapılar ardında Şanlıurfaspor'a üst lige çıkartılma sözü verildi ve olay kapatıldı bi şekilde ya lider olarak yada play off yoluyla çıkartılacaklar yoksa adamlardan çıt çıkmıyor bu hayra alamet değil üstelik onların şike olayında sonuca gitmeleri bizden daha kolay ve birde bunlarınkisi bizim için emsal teşkil ediyor o nedenle önemli ama yönetimimizin umrunda değil BMN olarak harekete geçmeliyiz şu şike üzerinden TFF'ye men cezası bile aldırtılabilirdi.

Burda yapacağımız şey şu olmalı Şanlıurfa yönetimiyle bağlantıya geçilip bedeli ne olursa olsun bunun üzerine gitmeleri sağlanmalıdır ve lige çıksınlar yada çıkmasınlar Şanlıurfaspor'a 4-5 tane futbolcu vermeliyiz.

Bizi sus payı olarak Euro2024'e dahil etmişler!!! Euro2016 da yüzümüze bile bakmayanlar hangi dağda kurt öldü de bizi oraya aldırdı? acaba size Euro2024 adaylığı verelim sizde karşılığında şike davasından vazgeçin denildi mi? merak ediyorum bu konu 3-4 gündür kafamı kurcalıyor İzmir gibi bi yeri almamışlar bizi almışlar vardır bunda bir iş!

Birde Euro2024 herşeye rağmen onca şike skandalına rağmen Türkiye'ye verilirse şike davasını ve kupayı sonsuza kadar unutalım işte o zaman bu konu kapanmış demektir zira UEFA şampiyonayı verdiği bir ülke ile asla kötü olmak istemez o ülkenin ceza almasını istemez.
                      Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• -Beni
                        --7
                        Bitirdi

yazdıracağım formaların arkasına. Ulan bittik tükendik hadi artık be.
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Şu şanlıurfa muhabbeti sıktı artık. Bize ne yaa ülkedeki tüm şikeleri bizmi dert edicez , bizim meselemiz bize yetmiyormu. Sanki altı senedir urfalılarda bizim için üzülüyordu.

Yorum

• İlk zamanlardaki mail organizasyonlarını özledim.

Yorum

• FIFA'da yaprak kımıldamıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Hangi başlıkta paylaşacağımı bilemedim.
                                Paylaşıldı mı onuda bilmiyorum ama bu başlıkla ilgili olduğu kanısındayım.
                                Bunlar hangi maddeden kullanıyorsa bende ondan istiyorum.

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
                                Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X