Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rüzgara göre yön değiştiren bu şahısları asla unutmayacağım karaktersiz şerefsiz haysiyetsizler. Sen şike yapıp fetönün eline koz vermeseydin şimdi "bizi ele geçirmeye kalktılar" diye ağlamana gerek kalmazdı . Ne kadar çırpınırsanız çırpının Türk futbolu sizin gibi pisliklerden temizlenecek ve bu düzen değişecek! Normal mahkemelerden "usülsüz dinleme" ile beraat edebilirsiniz ama spor mahkemeleri size gereken cezayı öyle ya da böyle verecek.

tumblr_n6coiwehyZ1sqo80so1_500.jpg
    Türk medyası

Hangisinin Trabzonspor olduğunu söylememe gerek yok sanırım.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Trabzonspor 2010 2011 Şampiyonu oldu.

Yorum

• İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor 2010 2011 Şampiyonu oldu.
        Mehmet Ali Aydınlar ve Yıldırım Demirören gibi kuklalar kağıt üzerinde bunu onaylamasalar da "UEFA onaylı 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor" gerçeğini değiştiremez. Ulusal sınırlarda kupamizi vermezler ama bu yoldan dönmek yok. CAS olmazsa FIFA yoluyla da olsa kazanacağımıza ta başından beri inandım. YILMAK asla yok. Dönmek yok.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Bugünden itibaren yaklaşın 20 gün yokum. Forum size emanet. bir OF yapıp geleceğim
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugünden itibaren yaklaşın 20 gün yokum. Forum size emanet. bir OF yapıp geleceğim
            İyi tatiller Celal abi
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi tatiller Celal abi
              Eyvallah gözüm ıssız bırakma buraları

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Fenerbahçe’yi niye seviyorum?

İki kulüp düşünün.
                Biri Fethullah denen şeytanın yuvası olmuş.
                Sisteme uygun hainler yetiştirmiş, futbolun köşelerine yerleştirmiş.
                Aynı kaptan yemişler, aynı tasmalara uzatmışlar boyunlarını.
                O ihanetin merkez üssünden çıkan futbolculara özel muamele yapılmış.
                Futbolu bıraktıklarında bir emirle istedikleri takıma antrenör olmuşlar.
                Namuslu teknik adamlar köşelerde bekletilirken, onlara bir sezonda iki kulübün teknik direktörlüğünü bahşedecek kadar cömert davranmış bu soysuz düzen.

İki kulüp düşünün.
                Diğeri Cumhuriyet'in kalesi olmuş.
                Topluma aydınlık mesajlar vermiş.
                Onurlu mücadele vermiş, futbolun içine çöreklenen kansızlara karşı.
                Futbolun siyasetine yüz vermemiş, kaybetmek pahasına.
                Haramın gördüğü itibara karşı, yürekli taraftarları "Kazandığında sevmiyorum seni" diye haykırmış.
                "Kaybettiğinde sevdiğim kadar!" Fetö'nün haramileri, futbolun çeteleri tarafından etrafı sarılmış.
                Soysuzluklara karşı öylesine yalnız bırakılmış ki.
                Kendi direniş cumhuriyetini kurmuş.

İki kulüp düşünün.
                Biri Fethullah çetesinin gücünü arkasına almış.
                Şaibeli şampiyonluklar kazanmış.
                Hakemler onlara el vermiş, rakip takımlardaki Fethullahçı teknik adamlar yol vermiş.
                Sırtını Fetö'ye dayamanın karşılığını fazlasıyla almış.
                Kendilerini futbolun asaletinden uzak tutmaktan hiç utanmamış!

İki kulüp düşünün.
                Diğeri son saniye saldırılarında kahpelikle ellerinden şampiyonluklar alınmış.
                Sahada kazandıklarını masalarda kaybetmiş. Zerre kadar ödün vermemiş asaletinden.
                Akbabalarla, sırtlanlarla mücadele etmekten yılmamış.
                "Zapt edilmiş bütün kaleleri geri alacağız er niyetine!" diye haykırmış.
                Gururla okşarken boynundaki ipi.

İki kulüp düşünün.
                Biri her biçimde soysuz sistem ve hakemler tarafından kollanmış.
                Diğerinin adı haksız yere şike kumpasına yem edilmiş.
                Pensilvanya tasmalı savcıların emriyle, haklarında yalan fermanlar çıkarılmış.
                Şike kumpasıyla hapse atılan başkanı, "Ne şikesi, ülke elden gidiyor" diye bas bas bağırmış.
                Takımı sadece Türkiye'de değil Avrupa'da bile cezalandırılmış.
                Fethullah denen hainin rakip kulüp içindeki kansızları, yalan bilgilerle UEFA'ya muhbirlik yapmış.
                Yaptığı soysuzluğun bedeli dolar hesabına geçirilmiş.
                UEFA'nın içindeki rüşvetçi Fransız ve arkasındaki itleri de Pensilvanya patentli hizmetin bedelini Fenerbahçe'ye ödetmişler.
                O cumhuriyet kendi direnişini ve onurunu savunmuş. Soysuz hainliğe karşı her biri tek kişilik ordu olmuş.
                Şimdi "Demedik mi" tişörtlerini taşıyorlar gururla!
                Vatan hainlerini ve kulüplerin içindeki uzantılarını işaret ederken.

Tarih şampiyonluklarla yazılmaz.
                Duruşla yazılır.
                "Sarının yanına laciverdi koyarsanız efsane olur" Onun yanına vatan ve millet sevgisiyle verdiği onurlu mücadeleyi de koyarsanız.
                O kulübün asaletini koyacak yer bulamazsınız.

Fenerbahçe'yi niye bu kadar çok sevdiğimi anlatmama gerek var mı?

hakkı yalçın zavallısının bugünkü yazısı
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Erman torogluda gecen gece programdaydi asporda ..fetoye salladi durdu yanindaki adamda adi emremidir nedir bu fetoden en cok ceken klup şikebahcedir dedi kurdugu kumpas şikebahceye ortada dedi o da agzini acip tek kelime etmedi..kumpas olabilir ama bu şike gercegini degistirmez diyebilirdi baktim o da sus pus..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• sahibinin köpeği havlamış

Fenerbahçe FETÖ Yüzünden Yükselemedi

3 Temmuz davasında hedef tahtası haline gelen Fenerbahçe’nin yaşadıklarını, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir anlattı

5 yıl önceki 3 Temmuz davasında hedef tahtası haline gelen Fenerbahçe’nin yaşadıklarını, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir Milliyet’ten Songül Hatısaru’ya anlattı
                    Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, cemaatin, ilk darbeyi 3 Temmuz 2011’de yani bundan 5 yıl önce Fenerbahçe’ye yaptığını söylüyor. 3 Temmuz’da gözaltılar başlamış, Aziz Yıldırım şike suçlamasıyla tutuklanmıştı. Fenerbahçe camiasının o dönem Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) karşı adeta kurtuluş savaşı verdiğini savunan Özdemir, “Peki neden Fener?” sorusunu ise şöyle yanıtlıyor: “’Fener en büyük futbol yapısı olduğu için. Fener’i ele geçirseler çok daha büyük çapta örgütleneceklerdi. Geçiremediler ama zarar verdiler. Fener bugün Avrupa’da çok büyük takım olabilirdi’’ diyor. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan’ı Nihat Özdemir anlattı.
                    239 Candan Daha Kıymetli Değilim
                    – Darbe başarılı olsaydı, ortaya çıkan öldürülecekler listesinde adınız var, listede adınızı görünce ne hissettiniz?
                    Kadere inanan birisiyim. Alnımızda ne yazılıysa onu yaşayacağız. Bundan kaçış yok. Bu listelerin nasıl ele geçirildiği, kimler tarafından hangi niyetle servis edildiğini de bilemiyoruz. 17-25 Aralık sivil darbe girişimi döneminde de ismimiz benzer listelerde yer aldı. Bizim Allah’a bir can borcumuz var. Onun dışında 15 Temmuz gecesi şehit olan, canını veren 239 vatandaşımızdan daha kıymetli değiliz. Bununla ilgili bir endişe veya korku da yaşamıyorum açıkçası.
                    Bu listede neden yer aldığımız konusu bence daha önemli. Biz Limak’ı kuralı tam 40 yıl oldu. Bugüne kadar ne kazandıysak bu kazancımızı yine ülkemizde yatırıma çevirdik. Türkiye’nin çok büyük altyapı projelerine imza atıyoruz. Bütün çabamız ülkemizin aydınlanması ve gelişmesi için. Biz bugün ortaklarımızla birlikte dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Yeni Havalimanı’nı inşa ediyoruz. 2018’in ilk yarısında da bu havalimanını açacağız. Tabii ki böyle büyük bir işin yapımını üstlenince daha fazla göz önünde oluyorsunuz. Bu projenin ve diğer mega projelerin durdurulması için Sayın Cumhurbaşkanımıza ne türlü kumpaslar kurulduğunu da açıkça gördük. Biz bu tür tehditleri her zaman alıyoruz. Allah canımızı alıncaya kadar da ülkemiz için çalışmaya ve yatırım yapmaya devam edeceğiz.
                    Kurtuluş Savaşı Verdik
                    – Açık bir tehdit aldınız mı?
                    Birçok tehdit aldık tabii ki. Özellikle Güneydoğu ve Doğu Anadolu’nun en büyük yatırımcısıyız. Bu bölgede halkın da çok büyük ilgisi ve desteğini de görüyoruz. Bize karşı inanılmaz bir sevgi ve ilgi var. Ama bu, birilerini rahatsız da ediyor. Bu tehditlere rağmen bugüne kadar bir endişe yaşamadık. Türkiye’deki pek çok sorunun panzehrinin yatırım olduğuna inanıyorum. Aslında biz yatırım yaptığımız yerlerde insanlara iş kapısı açıyoruz. Bugün iştiraklerimizle birlikte 50 bin kişinin üzerinde istihdam yaratıyoruz. Çoğunlukla da işadamlarının daha az gittiği yerlere gidip yatırım yapıyoruz. Bu da birilerini rahatsız ediyor diye düşünüyorum.
                    – Fenerbahçe Kulübü’nün de FETÖ’nün hedefi olduğu söylendi hep. FETÖ’nün ne kadar tehlikeli ve gerektiğinde silah kullanmaktan dahi imtina etmeyeceğini gösteren bugünkü tablo ışığında dönüp geçmişe baktığınızda ne düşünüyorsunuz? Cemaat, Fenerbahçe’yi ele geçirmeye çalıştı mı?
                    Hatırlayın, her gün birileri içeri alınıyordu, askerler içerideydi. 3 Temmuz’da Fenerbahçe Başkanını Aziz Yıldırım’ı tutukladılar. Fenerbahçe’nin yönetimini sahte delil ve şike suçlamalarıyla ele geçirmeye çalıştılar. Bugün bu konuyu daha açık ve net bir biçimde anlayabiliyoruz. Aziz Yıldırım başta olmak üzere Ali Koç ile birlikte biz de o dönemde buna karşı önemli bir mücadele verdik.
                    O günkü Fenerbahçe yönetimi, Fenerbahçe Yüksek Divan ve Genel Kurul üyeleri ile taraftarlar yapılanlara karşı çok dik durdular ve o çok sıkıntılı dönemden Fenerbahçe Spor Kulübü başarıyla geçmiş oldu. Ama bu kolay bir süreç değildi yargı onların elindeydi, her yere sızmışlardı, camia olarak, yönetim olarak adeta bir kurtuluş savaşı verdik. FETÖ terör örgütüne karşı ilk mücadeleyi Fenerbahçe camiası başlattı. Bugün bu mücadelenin önemi daha iyi anlaşılıyor.
                    Kulübü 3. Havalimanı İçin Bıraktım
                    – Peki neden Fener’i hedef aldılar? Başka takımlar da vardı sonuçta…
                    Fener, futbolda en büyük yapı olduğu için. Fener’i ele geçirdiğinizde sektörü ele geçirmiş olursunuz. Bir de tabii başkanlık yapısı, Aziz Yıldırım faktörü yani… Aynı süreç içinde diğer takımlar dördüncü başkanla yönetilirken, Aziz Yıldırım 16 yıldır kulübün başında. Kulübe hakimiyetiniz daha fazla olur öyle olunca. Biz biliyorduk olan biteni ama şike örtüsü altında yapılan operasyon karşısında sesimizi o günün şartlarında duyuramıyorduk. Aziz Yıldırım’ı ziyarete gittiğimizde mesela, bize o moral veriyordu, ‘Sakın mücadeleyi bırakmayın. Yargıyı ele geçirdiler, şimdi Fener. Yarın Türkiye’yi ele geçirmeye kalkacak bunlar’ diye. Aziz Başkan içerdeyken hatırlarsanız tek isimle gittik genel kurula, hapisteyken başkan seçildi. Hepimiz ağladık o genel kurulda, Fenerbahçe böyle bir camia.
                    – Fenerbahçe’yi Ele Geçiremediler Ama…
                    Geçiremediler ama çok zarar verdiler kulübe. Bu operasyonu özellikle Fener’in çıkış trendinde olduğu bir dönemde yaptılar. Gerek mali, gerekse sportif olarak şahlandığı bir dönemde yaptılar özellikle. İddia ediyorum ki böylesi bir zarar verilmese Fener bugün Avrupa’da büyük bir takım olacaktı.
                    – Fenerbahçe yönetiminden ayrılmanız da konuşulmuştu o dönem… Ayrılmanız noktasında bizimle bugün paylaşmak istediğiniz şeyler var mı?
                    Benim o dönemde Fenerbahçe yönetiminden ayrılmam Aziz Yıldırım’ın serbest bırakılmasının ardından bir süre sonra yapılan seçimlerde bu dava sebebiyle uzun zamandır ihmal ettiğim şirketimle daha yakından ilgilenmek içindi. Fenerbahçe’deki görevimden Aziz başkandan bir sonraki dönem için affımı istedim. Üçüncü havalimanı gibi çok büyük projelerin içinde yer alıyordum. Fenerbahçe’de yönetici olmak benim için her zaman çok büyük bir şereftir.

Yorum

• güzel kapak55.jpg

Yorum

• İyi tatiller Celal. Selamlar herkese

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugünden itibaren yaklaşın 20 gün yokum. Forum size emanet. bir OF yapıp geleceğim
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi tatiller Celal. Selamlar herkese
                          Sağolasın abi. Aleykümselam.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kutsal topraklara benden selam olsun.

Sağlıcakla git gel.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet Ali Aydınlar ve Yıldırım Demirören gibi kuklalar kağıt üzerinde bunu onaylamasalar da "UEFA onaylı 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor" gerçeğini değiştiremez. Ulusal sınırlarda kupamizi vermezler ama bu yoldan dönmek yok. CAS olmazsa FIFA yoluyla da olsa kazanacağımıza ta başından beri inandım. YILMAK asla yok. Dönmek yok.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Aynen öyle ama atladıkları nokta var o kuklalar ancak kendilerini kandırıyorlar. FIFA artık olaya müdahale etmeli çünkü Türkiye'deki futbolda

devletde futbol karışmış durumda ve devletin makamları açık ve net şikebahçe için kullanılıyor...

Yorum

• İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen öyle ama atladıkları nokta var o kuklalar ancak kendilerini kandırıyorlar. FIFA artık olaya müdahale etmeli çünkü Türkiye'deki futbolda

devletde futbol karışmış durumda ve devletin makamları açık ve net şikebahçe için kullanılıyor...
                                +1461
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X