Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Altaylı

Komik adam bu.Güya da gazeteci.

Geçen gün fatih terim'in heykeli dikilmelidir diyordu.

Hiç sevmiyorum bu adamı,oldum olası da sevmemişimdir...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Kış da geldi yavaş yavaş ateşi harlamak lazım.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Trabzonspor yönetimi şike sürecini yerinde ve zamanında yapacağı müracaat ve itirazlarla tamamlayıp davasını takip ettiği takdirde neticeye ulaşmaması ve 2010-2011 şampiyonluğunun verilmemesi için hiç bir neden yok ayrıca bu camianın daha doğrusu Türk futbolunun temiz futbol, hak, hukuk, adalet ve prestij kazanması için tek çıkar yolu bu davanın vicdanları sızlatmayacak şekilde sonuçlanması yani tescil edilmiş şike suçunun cezasının verilmesidir unutmayalım.

Yorum

• 2010-11 futbol sezonunda yaşanan şike sürecinde haklarının verilmediği gerekçesiyle Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvuran Trabzonspor Kulübü, 18 Kasım’da İsviçre’de gerçekleştirilecek duruşmada haklarını arayacak.

Yorum

• şikeci kan emiciler yusufyusuf olmaya başladı yine.
            taraftarları laylaylom havasındalar.
            ama yönetimleri ve şikeye karışanlar yusufyusuf
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• 2010-11 futbol sezonunda yaşanan şike sürecinde haklarının verilmediği gerekçesiyle Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuran Trabzonspor Kulübü, 18 Kasım'da İsviçre'de gerçekleştirilecek duruşmada haklarını arayacak
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ve uzun zamandır beklediğimiz tarih belli oldu
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Eğer yöneticilerimiz bir şekilde bu işten caydırılmazsa, Trabzonspor her zaman gereken hukuki takipleri yaparsa, Trabzonspor'un hakkını alacağına ve suçluların ceza çekeceğine inancım tam.

Yetet ki bize bu işten bir şekilde el çektirilmesin. Taraftar olarak bu konuyu canlı tutmak bizim görevimiz. Öteki görevimiz ise bu durumu futbolculara yansıtmadan saha performansını etkilemeyecek şekilde hareket etmemiz.

Futbolcular zaten kulübün yaşadığı sorunları bi şekilde öğrenir, aralarında bu muhabbet geçer. Ama rakibi baskı altına almışken küfürler etmeye başlayıp, maçı durdurup, sahaya maddeler atarsak, sahada yenildiğimiz gibi oyuncularımızı da bıktırır, kamuoyu önünde haksız duruma düşeriz.

Sapla samanı ayırmalıyız.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Yönetimin caydırılmadığı yada güçlülerle savaşımızda geri adım atılmadığı bize ligde ve medyada yapılan ve takınılan tavırdan çok net anlaşılıyor zaten ben güveniyorum yönetime gazamız mübarek olsun inşallah istediğimiz hak ve adaleti alırız.

Yorum

• Allah yardımcımız olsun ben inanıyorum hakkımızı alacağımıza...

Yorum

• 18 Kasım 2016
                        Adalet kelimesi için milat olsun
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Haydi inşAllah hayırlı bir haber gelir Cuma günü. Her ne kadar lehimize kararda tüm ülke bize düşman olacak olsa da, adalet yerini bulsun inşAllah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Bu başlık siyasi bir başlık değil. İşi siyasete dökenlere cezai işlem uygulanacaktır...
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• 18inde duruşma var sadece.Belki de karar aylar sonrasına kalır,belki bir duruşma daha olur.Haksız mıyım?
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İnşAllah adalet yerini bulacak...

18 Kasım 2016 şikeciler için ateşin alev alev yakıp kasıp kavurduğu gün olacak o kadar çok şike yapmanın ağır bedeli olacaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X