Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    CAS, Uefa'ya kararini düzelt diyebilir.

Ama sonuc olarak birsey degismez. Farzedelimki CAS bunu dedi, UEFA kabul etti kupayi Trabzona verin dedi. Fener cikar "hoop bidakka, ben yeniden yargilandim ve aklandim, ortada birakin süpheyi suc kalmadi, neye göre kupayi benden aliyorsun" der, ve uefa geri adim atar. Buda nerden baksan yarim sene sürer...

Yani demem oki, bu is öyle ueafa fifada bitmez, cumhurbaskaninda biter. O derse kupa gelir. Nasil ilk yargilamada sucunu kabul eden sekip mosturoglunu bile aklatabildiyse, bunuda simdi ani bir kararla yapar.

Diger türlü cok beklicez burda. Ha önemli olan unutturmamak evet, ama sadece okadarla kalacak gibi.

Tabi bu benim düsüncem, hukuku bilen ve aydinlatacak arkadas varsa buyursun... Umut tazeliyelim
    Kupanın kimde ve nerede olduğu belli
    Kupa onun iki dudağı arasında

Siz zaten yazmışsınız.

UNUTMA
    UNUTTURMA
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Günaydın. Hayırlı Cumalar.

Adalet nöbetine devam kardeşlerim.

Trabzonspor sevdamız için....
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Nerde buranın bekçisi

Yorum

• Celal kardeşum, nereyesun?

Sensuz olmaz buralar uşağum
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• burdayım burdayım cuma vakti yemek derken anca gelebildim kusura bakmayın
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              CAS, Uefa'ya kararini düzelt diyebilir.

Ama sonuc olarak birsey degismez. Farzedelimki CAS bunu dedi, UEFA kabul etti kupayi Trabzona verin dedi. Fener cikar "hoop bidakka, ben yeniden yargilandim ve aklandim, ortada birakin süpheyi suc kalmadi, neye göre kupayi benden aliyorsun" der, ve uefa geri adim atar. Buda nerden baksan yarim sene sürer...

Yani demem oki, bu is öyle ueafa fifada bitmez, cumhurbaskaninda biter. O derse kupa gelir. Nasil ilk yargilamada sucunu kabul eden sekip mosturoglunu bile aklatabildiyse, bunuda simdi ani bir kararla yapar.

Diger türlü cok beklicez burda. Ha önemli olan unutturmamak evet, ama sadece okadarla kalacak gibi.

Tabi bu benim düsüncem, hukuku bilen ve aydinlatacak arkadas varsa buyursun... Umut tazeliyelim
              Ben de bu şekilde düşünüyorum. Hukuk bilmeye çok da gerek yok çünkü dünyada hukuk işlemiyor maalesef.
              Uefa Fifa Cas işleri bizim için geçti. Onlar artık küme düşme kupa verme işinde değil.
              UMARİM YANILIYORUMDUR.
              Bunun tek çözümü var.
              Dünyanın ilerki bir zamanlarında Türkiye'de adalet sağlanırsa ve biz bu davayı tekrar açarsak kazanırız.
              Adaletli yöneticiler adaletli hukukçular(ne acı bir sıfat) olursa...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de bu şekilde düşünüyorum. Hukuk bilmeye çok da gerek yok çünkü dünyada hukuk işlemiyor maalesef.
                Uefa Fifa Cas işleri bizim için geçti. Onlar artık küme düşme kupa verme işinde değil.
                UMARİM YANILIYORUMDUR.
                Bunun tek çözümü var.
                Dünyanın ilerki bir zamanlarında Türkiye'de adalet sağlanırsa ve biz bu davayı tekrar açarsak kazanırız.
                Adaletli yöneticiler adaletli hukukçular(ne acı bir sıfat) olursa...
                O zamana kadar mücadeleye devam...
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• biz sekiz yemedik şike yapmadık (Dursun Özbek)
                  ne amaçla derse desin bunları demesi hoşuma gitti.
                  2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• ğs başkanı ne dedi bu şikeci köpeklere de akşam bu kadar havladı acaba,
                    utanmadan,arlanmadan verdi veriştirdi Antalya maçından sonra,
                    ğs tarihi şike doludur dedi,bu ülke şikeyi ğs den öğrendi dedi,
                    sinirden tam dinleyemedim de bizi de kattı işin içine ,
                    o futbolcular şimdi Ts de oynuyor falan dedi ama ben tam anlayamadım.

Allah belanı versin aziz,öleme sürün inşallah,
                    tabi seni konuşturanlarda,sana bu piyasayı oluşturanlarda.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şu aziz, hala bu ülkede konuşabiliyorsa bu ülkenin bir ayıbıdır, azizin değil.
                      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                      Hz. Ömer.

Yorum

• Onur, kendisinin kimliğine doğum yeri olarak İzmir yazdığını ancak eşiyle birlikte Trabzon'a aşık olduklarını ifade ederek, "En büyük hayalim çocuğumun Trabzon'da dünyaya gelmesiydi. Çok şükür bunu Allah'ım bana nasip etti. 2010-2011 sezonunda biz şampiyon olduk ama kupayı bize kaldırtmadılar. Şimdi en büyük hayalim burada şampiyonluk kupasını kaldırmak. Trabzonspor bunu daha önce 7 kez başardı ve yine başaracak güce sahip" diye konuştu.
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• dün azize nin şike konusunda nasıl da sinirlendiğini gördüm. gs ye asıl şikeci sizsiniz diyor ama aslında bunu derken bizde şike yaptık diyor. herkes biliyor ki bu ülkede şike yapmayan takım yok.

şu bir gerçek, şike pisliği fb nin azizenin üzerine yapıştı. yıllar geçsede unutulmayacak. ama tek kızdığım bu şike konusunda bize haksızlık yapan siyasilerin hala bu kafası basmayan insanların bulunduğu şehirde tepki görmemesi. inanın şu şehirde akıl ve mantık olsa idi çok şey farklı olurdu
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ğs başkanı ne dedi bu şikeci köpeklere de akşam bu kadar havladı acaba,
                            utanmadan,arlanmadan verdi veriştirdi Antalya maçından sonra,
                            ğs tarihi şike doludur dedi,bu ülke şikeyi ğs den öğrendi dedi,
                            sinirden tam dinleyemedim de bizi de kattı işin içine ,
                            o futbolcular şimdi Ts de oynuyor falan dedi ama ben tam anlayamadım.

Allah belanı versin aziz,öleme sürün inşallah,
                            tabi seni konuşturanlarda,sana bu piyasayı oluşturanlarda.
                            o şerefsiz AY denen zavallının konuşmalarını ben de öfkeyle dinledim.

onu konuşturanların ayıbıdır bu utanç olayları
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Kaya olayı özetlemiş.Helal olsun çok sağlam konuşmuş.

• Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaya olayı özetlemiş.Helal olsun çok sağlam konuşmuş.

https://twitter.com/TSerdarS/status/695920808875560961
                                Şu sözleri söyleyebilececek Trabzon şehrinde bile çok az Trabzonsporlu kaldı maalesef. Trabzon insanının Trabzonspor konusunda ne kadar ikiyüzlü olduğunu bu süreçte görmüş olduk.Umarım bu kentten kurtulur bir gün bu takım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X