Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sindirildik ...........

Envoyé de mon ASUS_Z00AD en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyle bi kalirki kardesim orasi trabzon zamaninda tepkisini yuzde 61 le vermis bir sehir bosversenize siz..
      ben yine de samimi trabzonsporlulara guveniyorum bmn'deki cogu uyeyi de samimi buluyorum ve bu isin pesini birakmayacaklarini biliyorum

Yorum

• Deniz ates bitnele salihin kirmizi kart olayinda; yer yerinden oynarken kamuoyu arkamizdayken,baskan esip gurleyerek bu milad olcak derken turk futbolunda bir anda kapatilmis olmasinida saraydan gelen talimatla detayiyla yazmis duyurukcu..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Duyumcu_ @Duyumcu_
          3-Sponsorluk değerinin üzerinden verilecek. Tabii herşey karşılıklı. Şikeci takımlarının düşürülmemesi..

6

17

Duyumcu_
          16 Haz
          Duyumcu_ @Duyumcu_
          2-2 nci alternatif ise Digitürk ü satın alan Katarlı şirketin yan firması. 2 sinden biri 1 aya kalmaz açıklanacak.

6

15

Duyumcu_
          16 Haz
          Duyumcu_ @Duyumcu_
          1-Vizyonlu TS yönetimi Şikeyi Turkcell sponsorluğu rüşveti üzerinden aklamak için çalışmaları hızlandırdı

Bu attigi twitleri gectim bunlar yakin tarih adam 5 ay oncesinden yazmis sponsorlarin turkcell ve katarli firma oldugunu bizzat rtenin emir verdigini.
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Duyumcu_ @Duyumcu_
            3-Sponsorluk değerinin üzerinden verilecek. Tabii herşey karşılıklı. Şikeci takımlarının düşürülmemesi..

6

17

Duyumcu_
            16 Haz
            Duyumcu_ @Duyumcu_
            2-2 nci alternatif ise Digitürk ü satın alan Katarlı şirketin yan firması. 2 sinden biri 1 aya kalmaz açıklanacak.

6

15

Duyumcu_
            16 Haz
            Duyumcu_ @Duyumcu_
            1-Vizyonlu TS yönetimi Şikeyi Turkcell sponsorluğu rüşveti üzerinden aklamak için çalışmaları hızlandırdı

Bu attigi twitleri gectim bunlar yakin tarih adam 5 ay oncesinden yazmis sponsorlarin turkcell ve katarli firma oldugunu bizzat rtenin emir verdigini.
            sikeyi konusanlar satilacak yazilarida koyun
            casa basvurulmayacak
            hukuk kurulunu kackere kapatti...

su mallara inanip reyting verirsiniz ya
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Duyumcu_ @Duyumcu_

6

17

Duyumcu_
              16 Haz
              Duyumcu_ @Duyumcu_

6

15

Duyumcu_
              16 Haz
              Duyumcu_ @Duyumcu_

Bu tweetler çok ilginç.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sikeyi konusanlar satilacak yazilarida koyun
                casa basvurulmayacak
                hukuk kurulunu kackere kapatti...

su mallara inanip reyting verirsiniz ya
                istediklerini söylediği için inanıyorlar abi.

İhoya da bu destekler sağlanıyordu bu duyurukçu diye kendi ismini koyma cesareti bulamayan şahsa göre.

Usta güya CAS'a başvurmayacaktı.Şimdi ise Fifaya başvurmayacağa döndü olay.

adam süreci açıkladı tekrardan resmi siteden ama inanmak ve anlamak istemiyorlar.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• kurumsallık 2 ismi açıklamakla olmuyor şeffaf olunmalı cas davası devam ediyor vs vs ucu açık kelimeler bunlar açıkçası bu ülkede okadar çok iğrenç şeylere şait oldukki kimseye güvenemiyorum bu konuda özellikle siyasetin bu konudaki tutumunu biliyorken ustada siyasete baya yakın ve arası iyi rte ile bakalım neler olcak ileride inş. boş hayaller satıp taraftarı oyalayıp klup unutulmaz yoksa geçen seneki şansımız olmaz ciddi ciddi küme düşeriz zaten birdaki sene küme düşersek anlayınki birileri dokundu bize yoksa normal şartlarda bizim formamız yeter koy sahaya beraberlik garanti zaten.

Yorum

• Üniversite ismini hatırlamıyorum fakat ist. üniversitesi olması lazım 61.HİS diye bir film çekiyolardı yakında fragmanı çıkar konusu şike gerekli destehi vermeliyiz diye düşünüyorum böyle fikir ve emeklere.

Filimden bir kare çok anlamlı.

En son emrex61 tarafından düzenlendi; 03.07.2016, 20:00.

Yorum

• 3 Temmuz! Beyaz taktik tahtalarına yazılan kara tiyatrolar...

3 Temmuz; Türk futbolunun birikmiş kirliliğinin patlamasıdır. Güzel oyunu, kötü adamların getirdiği son noktadır.

Aslında futbolun kirlerinden arınıp daha sağlam adımlarla geleceğe yürümesi için fırsat olacak bir olayın ne yazık ki üstü örtülmüştür. Dünden bugüne, tepeden tırnağa kaybeden, takım ayırmaksızın Türk futbolu olmuştur.

Oysaki futbolumuz, 'tarla' niyetine sürülen yeşil sahalardan, çift dikiş atılan formalardan, temellerimize eksik malzeme koyan inşaat işçilerinden, beyaz taktik tahtalarına yazılan kara tiyatrolardan, 'sakat' oyuncu raporlarını verenlerden, takımına güvenmeyip rakip takımdaki futbolcuyu ayartanlardan temizlenseydi 'marka değeri' denilerek içi boşaltılan oyunumuz bambaşka bir noktada olacaktı.
                      Evet bugün daha kötü bir yerdeyiz. Hepimiz biliyoruz ki halının altına süpürülen kirler, sümen altı edilen sorunlar çözülmediği, futbola ahlak ve adalet gelmediği sürece daha da kötüye sürükleneceğiz.

En yakın örnek, Milli Takımın Avrupa'daki başarısızlığıdır. Sonucu en acı haliyle hem içeride hem de dışarıda gördük, göreceğiz! 3 Temmuz'la ortaya çıkan hastalık tedavi edilmeyince futbolumuzun her tarafına yayılmış, kansere dönüşmüştür. Böylece rekabet ve kalite ortadan kalkmış, futbola olan güven azalmıştır.

Son olarak diyoruz ki! Trabzonspor camiası temiz futbol ve güzel oyun için mücadelesini hukuki ve meşru zeminde sonuna kadar arayacaktır. Bu yüzden, bu oyunu gerçekten sevenleri bir kere daha düşünmeye davet ediyoruz.

Kuzey unutmadı, unutmayacak. Hep hatırlayacak, hatırlatacak! Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• 1-TS UEFA yı CAS a yetkili olduğu halde Türkiyede ŞİKE cezalarını vermemesi nedeniyle şikayet etti

2-UEFA Savunmasında ise ben 2013 yılından sonra ( Astana kararlarından) yapılan Şikelerle ilgili ceza verme yetkim var dedi.

3-CAS ın vereceği karar UEFA nın yetkili olup olmadığı kararıdır. CAS UEFA yetkili derse UEFA cezaları vermek zorundadır

4-Şayet CAS evet UEFA yetkisiz derse DOLAYLI olarak yetkinin FİFA da olduğunu belirtecektir. CAS FİFA ya yetki sende cezaları ver demiyecek

5-CAS sadece DURUM TESPİTİ yapacak

6-FİFA durumdan vazife çıkartıp olaya müdahil olmayacaktır. TS nin başvurusu ŞARTtır.

7-5 yıldır Yurtiçi ve Yurtdışı tüm mahkeme kararlarına rağmen Şikecileri cezalandırtmayan Siyasi irade TS yi FİFA ya başvurtacakmıdır?

Şimdi olay bundan ibaretmi cas da olan davanın sonucu yada çıkacak sonuc bu 2 sonuçtan birimi olucak aydınlatabilecek biri varmı beni?
                        En son emrex61 tarafından düzenlendi; 04.07.2016, 00:30.

Yorum

• İstanbul'da yaşayan Trabzonsporlular olarak yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, iş Trabzon kentinde bitiyor ama vasat şehir ederi bu bir şey de beklemeyin boşuna.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Arkadaslar ben siyasetin içindeyim başkan çok iyi siyasetçiler gibi idare ediyor durumu .Yani başkan iş adami siyasettekilerle iç içe sizce büyüklerin istemediği bir şeyin üzerine gidermi açiklamalara bakmayın .Hukukçulara karismasalar engel olmasalar o kupa 2 3 ayda gelir. Ama gelmeyecek başkan hükumeti karşısına almaz.
                              En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 04.07.2016, 04:51.

Yorum

• 3 Temmuz' unutma unutturma. Bu düzen yıkılacak, eninde sonunda iyiler kazanacak!
                                İstanbul takımlarını tutanlar; biraz da bizim takımlarımızı tutsunlar...!
                                www.akyuzkalip.com
                                Engin İnce Yapı - Akın Tekstil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X